2022 Kentucky Derby hästar, utmanare, odds, datum: Expert som spikade 9 Derby-Oaks Doubles avslöjar val

2022 Kentucky Derby hästar, utmanare, odds, datum: Expert som spikade 9 Derby-Oaks Doubles avslöjar val

Efter att postpositioner dragits var Kentucky Derby-fältet 2022 klart för Run for the Roses på lördagen på Churchill Downs. Den prisbelönte tränaren Steve Asmussen letar efter sin första Kentucky Derby-vinst någonsin på 23 starter. Han återvänder till Churchill Downs med Epicenter, en treåring som kommer efter en seger i Louisiana Derby den 26 mars. Zandon är favoriten i nuvarande Kentucky Derby 2022 odds på 3-1, med Epicenter (7-2) , Messier (8-1) och Mo Donegal (10-1) anländer som andra anmärkningsvärda 2022 Kentucky Derby-utmanare. Posttiden för Kentucky Derby 2022 är 18:57 ET. Med så mycket att tänka på kommer du att vilja se vad SportsLines Jody Demling har att säga innan du går in i några 2022 Kentucky Derby-val eller dina egna hästkapplöpningsförutsägelser.

En inventarie i hästkapplöpningsvärlden som har skrivit om, pratat om och satsat på lopp i åratal, har Demling varit på plats med sina hästkapplöpningssatsningar. Han träffade exakta i Wood Memorial i april. Förra året slog han exakta, trifecta och superfecta i Belmont Stakes. Det här är samma handikappare som slog Derby-Oaks-dubbeln på Churchill Downs nio gånger under de senaste 13 åren. Det betyder att han hade en biljett med vinnarna av både Kentucky Oaks och Kentucky Derby alla utom fyra gånger under sina senaste 13 försök.

Dessutom, vid ett tillfälle under 2020, utsåg han vinnarna av sex raka lopp: Saudi Cup, Gotham Stakes, Rebel Stakes, Louisiana Derby, Florida Derby och Belmont Stakes. På fredagen spikade han exakta i 2022 Kentucky Oaks. Alla som har följt honom på dessa lopp är långt upp.

Nu, med Kentucky Derby-uppställningen 2022 låst, delar Demling med sig av sina val och förutsägelser på SportsLine. Gå hit för att se dem.

De bästa förutsägelserna i Kentucky Derby 2022

Ett av Demlings överraskande val i Kentucky Derby 2022: Han bleknar Epicenter och säger att en av toppfavoriterna knappt ens slår topp tre. Epicenter är en av de enda Kentucky Derby-hästarna 2022 som tjänar både Beyer och Brisnet hastighetssiffror på 100 eller mer. Epicenters andraplats på Lecomte Stakes i januari ger dock experten en paus.

“Jag hoppades verkligen att han skulle vara favoriten så att jag kunde få ett bättre pris på mina topp två”, sa Demling till SportsLine. “Epicenters enda lopp han inte slutade etta eller tvåa var på Churchill Downs i sin första match. Han har vunnit på ledningen och stalking och har riktigt bra hastighetssiffror. Jag kan se honom fånga rosorna, men jag går någon annanstans. “

En annan häpnadsväckande: Demling är hög på Mo Donegal, även om han är ett tvåsiffrigt långskott och kommer att tävla från innerstolpen. Mo Donegal ritade insidan av rälsstolpen. Åtta vinnare har brutit från post nr 1 i Kentucky Derbys historia, men det har inte varit en gynnsam plats under de senaste decennierna sedan 1986 var sista gången en häst vann därifrån.

Mo Donegal har dock träffat brädet i alla sina fem karriärlopp och kommer efter en förstaplats vid Wood Memorial i början av april. Demling är inte bekymrad över att hingsten kommer tillbaka tidigt eftersom han tror att han har farten att springa bakifrån. “Han borde vara precis där och springa i sträck”, sa Demling till SportsLine, vilket gör honom till ett starkt val för 2022 års spel på Kentucky Derby.

Hur man gör 2022 Kentucky Derby val, vad

Demling är särskilt hög på ett kvällsstörre tvåsiffrigt långskott som har “tränat fantastiskt på Churchill Downs” och är inställd på att slå hårt på tavlan. Demling delar med sig av vilken häst det är, tillsammans med hela sin beräknade topplista, på SportsLine.

Vilken häst vinner Kentucky Derby 2022? Och vilken enorm underdog är ett måste? Kolla in de senaste Kentucky Derby-oddsen 2022 nedan besök SportsLine för att se Demlings val för Kentucky Derby, allt från experten som spikade nio Derby-Oaks-dubbel och sex raka lopp.

2022 Kentucky Derby hästar, odds


#Kentucky #Derby #hästar #utmanare #odds #datum #Expert #som #spikade #DerbyOaks #Doubles #avslöjar #val

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *