Det suger att vara en Overwatch 2-supportspelare

Det suger att vara en Overwatch 2-supportspelare

Supportspelare för Overwatch 2 har det tufft. Som ett Moira one-trick har jag heller aldrig haft det särskilt lätt i Overwatch 1 – supportrollen är lätt den mest nödvändiga och underskattade komponenten i tävlingsmatcher, och en singelomgång kan väcka irritation hos fem arga lagmedlemmar . Men Overwatch 2:s supportspelare känner smärtan mer än någonsin tidigare, mycket tack vare den nya 5v5-komp som tar bort tankar från ekvationen. Medan Blizzard har kommit överens om att Overwatch 2-supporthjältar behöver lite kärlekkommer du inte att se en större förändring om inte företaget gör något djärvt men osannolikt: återinför 6v6.

Emotionellt stöd healer

Overwatch 2

(Bildkredit: Activision)

I 5v5 Overwatch 2 beta-matcher tar de singulära tankspelarna ofta rollen “off-tank”, vilket innebär att de spelar som en sköldlös tank. Orisa (som var en huvudstridsvagn i Overwatch 1 med en utplacerbar sköld) har flyttat in i off-tank-rollen tack vare en stor omarbetning som gör henne mycket mer aggressiv och dyk. Som sådan är hon ett populärt val för tankspelare som vill testa hennes nya färdigheter – och hon är jättekul, så jag förstår tjusningen. Detsamma gäller Doomfist, som har fått en stor omarbetning som drar honom från DPS till tankrollen (även om han är ännu en off-tank).

#Det #suger #att #vara #Overwatch #2supportspelare

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *