ScarWitch-feature

Elizabeth Olsen förklarar varför Wanda inte söker efter syn i “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” [Exclusive]

Marvel är efterlängtat Doktor Strange fortsättning, Doktor Strange i galenskapens multiversumär äntligen här, och med det kommer Wanda Maximoffs återkomst (Elizabeth Olsen), alias The Scarlet Witch, en av de mest kraftfulla magiska utövarna i hela MCU. Multiversum av galenskap är första gången fans har sett Wanda sedan slutet av förra årets WandaVisiondär hennes sorg över att förlora sin man, Vision (Paul Bettany) i Avengers: Endgame fick henne att förvandla en hel stad med sin magi, fånga dem i en idyllisk sitcom-värld, bara för att offra den (liksom Vision och hennes två söner) för det större bästa.

Wanda sörjer fortfarande Multiversum av galenskap öppnar, men en sak tycktes särskilt störa fans som har sett filmen: hon är fast besluten att krossa multiversum för att återförenas med sin familj, men hon söker bara efter sina söner, Billy och Tommy (Julian Hilliard och Jett Klyne), inte hennes man eller någon version av hennes bror, Pietro. Hon har en lång tvättlista med människor hon bryr sig om, och ändå hennes plan att använda America Chavez (Xochitl Gomez) att korsa okända universum fokuserar bara på hennes barn.

KOLLIDERARE VIDEO FÖR DAGEN

I en intervju med Collider gav Olsen sitt perspektiv på varför Wanda riktade siktet enbart på sina barn, även efter ett så djupt ögonblick av att förlora honom i slutet av WandaVision. Som Olsen uttrycker det är multiversumet fyllt av möjligheter, och kanske i vissa universum – inklusive den alternativa vi ser i filmen, med Wanda som dyker upp i filmens trailers – är hon inte med Vision av någon anledning. Men hon är fortfarande med sina barn, något alla mamma tittar på Multiversum av galenskap kunde säkert förstå:

“Det finns en hel lista med saker, som min bror, mina föräldrar. Jag tror att den främsta anledningen när vi skulle prata om det här multiversumet, och i versionen av universum var den här kvinnan inte med Vision. Vi gillade att det var ett mysterium. Av någon anledning är han inte i hennes värld. Jag har alltid tänkt på henne som mer av en inhemsk Wanda. De skilde sig. De är separerade. Hon har inget bröllopsband av en anledning. Som sådana saker. Vi gillade tanken på att hon var ensam. Tanken är verkligen att det viktigaste när du väl blivit mamma i världen är dina barn, och det är därför.”

RELATERAD: “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”: Vad hände med Scarlet Witch i “WandaVision”?

Olsen förklarade att snarare än att hennes sinne korrumperas av den skurkaktiga Darkhold eller något annat som ändrar hennes fokus, är Vision inte precis centralt i myten om Scarlet Witch i serierna, och att Billy och Tommy är det “viktigaste” i världen för Wanda, som många barn är för sina mödrar, vilket gör deras förlust så mycket mer djupgående för henne:


“Barnen är också en del av hennes myt. Jag tror att det också är en del av det. Jag tror att när du väl är mamma är förlusten av ditt barn mer smärtsam än någon annan förlust du någonsin kan uppleva. Det är verkligen därför.”

Wandas beslutsamhet att hitta sina barn är verkligen inte vacker – många har beskrivit Multiversum av galenskap som Marvels läskigaste filmen hittills — men kanske är det en beslutsamhet som många föräldrar, i synnerhet mammor, kan relatera till, även om de inte kan slita isär universums struktur för att följa Wandas ledning.

Doktor Strange i galenskapens multiversumäven huvudrollen Benedict Cumberbatch, Benedict Wong, Chiwetel Ejioforoch Rachel McAdams, spelas på bio nu. Håll utkik efter mer från vår intervju med Olsen snart.

Läs mer om Doctor Strange in the Multiverse of Madness:

Dog (Spoiler) verkligen i “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”?

Elizabeth Olsen förklarar varför Wanda inte söker efter syn i “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” [Exclusive]

När kommer “Doctor Strange in the Multiverse Of Madness” att finnas tillgänglig på Disney+?

“Doctor Strange in the Multiverse of Madness”: Alla påskägg du kan ha Saknad

Vad händer i “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”? 11 frågor besvarade

“Doctor Strange 2” Post-Credits-scener förklarade: Kan det finnas mer multiversum galenskap?

Vem är den ENORMA nya karaktären i “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” Post-Credits-scenen?

Vilka är Illuminati i “Doctor Strange 2”?

“Doctor Strange in the Multiverse of Madness” är jättekul, men är vi säkra på att Marvel har en plan? | Spoilerrecension

“Doctor Strange 2”-skurkar förklarade: Vem (eller vad) är uppföljarens skurk?

“Doctor Strange 2”-slutet förklaras: Finns det en metod för galenskapen?


america-chavez

“Doctor Strange 2”: America Chavez kommer att dyka upp på Disneylands Avengers Campus

Läs Nästa


Om författaren

#Elizabeth #Olsen #förklarar #varför #Wanda #inte #söker #efter #syn #Doctor #Strange #Multiverse #Madness #Exclusive

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *