En ivrig spelare eller någon enstaka, OnePlus 10R 5G är MVP du inte kan hoppa över!  - Times of India

En ivrig spelare eller någon enstaka, OnePlus 10R 5G är MVP du inte kan hoppa över! – Times of India

OnePlus är ett av de mest vördade smartphonemärkena i landet. Från kvaliteten på hårdvaran som används till dess laggfria mjukvaruoptimering till dess höga pris, märket förstår pulsen på den indiska marknaden och vad folk verkligen vill ha. Och länge ville marknaden ha en smartphone som inte bara är snygg och snygg utan också fylld med spelfunktioner till bredden. På grund av det massiva uppståndelsen i smartphonespelbranschen finns det en enorm efterfrågan på en skarpt utseende gamingsmartphone; det är här OnePlus kommer in. Nyligen lanserad och mycket omtalad, den senaste smarttelefonen från OnePlus, OnePlus 10R, har äntligen kommit till Indien. Och genom att titta på dess specifikationer och design är det säkert att säga att OnePlus 10R 5G är en exceptionell spelsmartphone med diskret stil. Låt oss gräva djupt för att se vad som gör den här smarttelefonen till en spelbest.

Display att leva för!

En av de första sakerna som spelare letar efter i en spelsmartphone är skärmen. Skärmen måste inte bara vara tillräckligt stor, utan den måste också ha en snabb uppdateringsfrekvens och en ännu snabbare pekresponstid. På denna front framstår OnePlus 10R 5G som en vinnare. OnePlus 10R har en 6,7-tums FHD+ Fluid AMOLED-skärm med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz. Dessutom har skärmen en maximal pekrespons på upp till 1000Hz, vilket gör spelet till en smidig upplevelse. När det gäller kvaliteten på skärmen har smarttelefonen en HDR10+-certifierad skärm, som ger rikare, djupare färger över plattformar som stöds. För att hjälpa dig ha längre spelsessioner på OnePlus 10R 5G kan 120 Hz-skärmen justera mellan 120Hz, 90Hz och 60Hz beroende på innehållet som konsumeras. Den variabla uppdateringsfrekvensen hjälper till att bevara batteritiden vilket resulterar i längre speltid.

Grattis!

Du har lyckats lägga din röst

Designad till perfektion!

2

Gaming-smartphones bär fläck för att de är för flashiga för den genomsnittliga spelaren. Proffsspelare kanske föredrar RGB-lampor och flashig design, men många användare vill ha snygga spelsmartphones. Detta var ett helt nytt område för OnePlus att utforska. Men med ett nytt designspråk som är mer utvecklat från tidigare OnePlus R-enheter, tar OnePlus 10R OnePlus designfilosofi till nästa nivå. Designen på smarttelefonen är enhetlig och elegant. Baksidan har ett punktmatrisarrangemang på nanonivå som säkerställer stark motståndskraft mot fingeravtryck vilket gör den idealisk för spel.

OnePlus 10R har platta sidor, vilket accentuerar dess tunna profil på 8,17 mm. Detta ger ett förbättrat grepp, vilket är praktiskt, särskilt under de långa timmarna av spel när du håller enheten horisontellt. Smarttelefonen kommer i två färger – Sierra Black och Forest Green. Skärmen är skyddad av Corning Gorilla Glass 5.

Gaming smartphones handlar om prestanda

3

MediaTek Dimensity 8100-MAX Chipset: Medan utsidan av OnePlus 10R gör den till en unik spelsmartphone, är det som gör den till en spelenhet internerna. Och den är solid! Smarttelefonen kommer med MediaTek Dimensity 8100-MAX Chipset. Denna unika skräddarsydda och exklusiva 5G-förberedda octa-core chipset levererar CPU-hastigheter på upp till 2,85 GHz. När det kommer till spel, förbättrar MediaTek Dimensity 8100-MAX spelprestandan ytterligare med 20 % förbättrad GPU-prestanda jämfört med MediaTek Dimensity 8000, tillsammans med 25 % förbättrad energieffektivitet jämfört med tidigare MediaTek Dimensity-kretsuppsättningar. Dessutom får MediaTek-processorn en AI-boost tack vare MediaTek APU 580, en dedikerad AI-processor. Detta förbättrar AI-prestandan med upp till 80 %.

4

3D passivt kylsystem: Många smartphonespelare har klagat på att enheten värms upp, vilket resulterat i en medioker spelupplevelse. Men OnePlus tar spelet till en helt ny nivå med 10R genom att inkludera ett passivt 3D-kylsystem. Detta är OnePlus största och mest avancerade kylsystem och sitter i smarttelefonen. Denna inkludering av ett kylsystem på hårdvarunivå gör den dagliga användningen bekvämare. Detta hjälper enheten att hålla sig sval och maximerar prestandan från dess MediaTek Dimensity 8100-MAX-chipset.

5

HyperBoost Gaming Engine: På mjukvarufronten förbättrar OnePlus 10R spelupplevelsen genom att inkludera HyperBoost Gaming Engine. Denna unika spelmotor låser upp kraftfulla spelfunktioner på OnePlus 10R. Med den här motorn får du låsa upp General Performance Adapter (GPA) Frame Stabilizer designad för att erbjuda en mer stabil och lyhörd spelupplevelse. Den här funktionen minskar bildhastighetsfluktuationerna när du spelar för en mjukare upplevelse. GPA Frame Stabilizer övervakar systemets prestanda i realtid och använder AI-processorn för att justera belastningen mellan CPU och GPU. Detta hjälper till att bibehålla bildhastigheten under spel.

RAM & lagring: OnePlus 10R har upp till 12 GB LPDDR5 RAM och upp till 256 GB UFS 3.1 höghastighets-flashlagring för en oavbruten upplevelse för att lagra massor av spel och spela dem utan problem.

En spelväxlare inom smartphoneladdning

6

Bortsett från spel och design, det som gör detta erbjudande från OnePus helt unikt är batteriupplevelsen du får med den här. OnePlus 10R kommer med 150W SUPERVOOC Endurance Edition som ger den snabbaste laddningsupplevelsen som finns på marknaden. Enligt märket kan 150W SUPERVOOC Endurance Edition höja det ansenliga 4 500 mAh-batteriet i OnePlus 10R från 1-30 % på 3 minuter. Och snabbladdningstekniken tar bara 17 minuter att ladda enheten helt. Med detta behöver du egentligen inte vara ansluten till en väggladdare under en längre tid, speciellt när du spelar.

Allt annat fantastiskt med OnePlus 10R

7

Smarttelefonen kommer med en 50 MP trippel bakkamera på baksidan, den primära sensorn är en 50 MP Sony IMX766 shooter. Detta assisteras av en 8 MP ultrabred kamera med ett 119° synfält och en dedikerad 2 MP makrokamera för närbilder. På framsidan finns en 16 MP selfie-shooter. Kameran har intressanta funktioner som Nightscape, Super Macro och UltraShot HDR. Den kan filma i 4K-video med 30 fps och i 1080p-video med 30/60 fps. För att låsa upp enheten har den en fingeravtryckssensor på skärmen. Med OxygenOS 12.1 ombord ger OnePlus 10R en ren Android-upplevelse som ger dig funktioner centrerade kring arbete, vila och lek. Enligt OnePlus kommer OnePlus 10R att få tre stora Android-uppdateringar och fyra år av säkerhetsuppdateringar.

Så om du har längtat efter en OnePlus-enhet som är mer utvecklad när det kommer till spel och som ser fantastisk ut, ta då hem OnePlus 10R idag. Smarttelefonen är tillgänglig på Amazon Indien och på OnePlus.in.

Att veta mer,
Klicka här.

.
#ivrig #spelare #eller #någon #enstaka #OnePlus #10R #är #MVP #inte #kan #hoppa #över #Times #India

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *