Dåliga dagar: Jennifer Gray kallade Matthew Brodericks bilolycka 1987 - som dödade två kvinnor i Nordirland -

Jennifer Gray berättar hur ex Matthew Brodericks dödliga bilolycka var ett av hennes största “traumer”

Jennifer Gray såg tillbaka på den förödande bilolyckan hon drabbades av med Matthew Broderick i en ny intervju med ET delad torsdag.

Den 62-åriga Dirty Dancing-stjärnan berättade om kollisionen, som inträffade den 5 augusti 1987 i Nordirland, samtidigt som hon marknadsför sin nya bok Out Of The Corner: A Memoir.

“Bilolyckan i Irland var, skulle jag säga, de tre främsta trauman i mitt liv, kanske topp ett”, sa skådespelerskan och erkände att den fortfarande förföljer henne än i dag.

Dåliga dagar: Jennifer Gray kallade Matthew Brodericks bilolycka 1987 – som dödade två kvinnor i Nordirland – “de tre främsta trauman i mitt liv” i en intervju med ET från torsdagen; sågs tillsammans 1987

“Det är väldigt svårt att beskriva när du har en nära-döden-upplevelse och är närvarande för andra människors död”, fortsatte Jennifer. “Att vara ensam på en landsväg mitt i ingenstans utan någon annan i närheten eller vid medvetande var ganska skrämmande… Det ledde till så många andra saker i mitt liv.”

Hon och Matthew var på semester i Nordirland efter att de hade inlett ett hemligt förhållande när de spelade in sin succékomedi Ferris Bueller’s Day Off, som släpptes 1986.

Matthew satt bakom ratten i en BMW som de hade hyrt när han korsade mittlinjen och körde på en bil som kördes av Margaret Doherty, 63, och hennes dotter Anna Gallagher, 28.

Båda kvinnorna dödades omedelbart i kraschen och Matthew lämnades medvetslös med allvarliga skador.

Förödande: De körde en hyrd bil i Nordirland när Matthew drev över mittlinjen och träffade den andra bilen.  De två kvinnorna i den dödades och han var allvarligt skadad och medvetslös

Förödande: De körde en hyrd bil i Nordirland när Matthew drev över mittlinjen och träffade den andra bilen. De två kvinnorna i den dödades och han var allvarligt skadad och medvetslös

Skrämmande: 'Jag var det enda levande vittnet, eftersom Matthew hade överlevt, men han var medvetslös och hade minnesförlust och var mycket svårt skadad.  Jag trodde att han var död, berättade hon;  sett 1987

Skrämmande: ‘Jag var det enda levande vittnet, eftersom Matthew hade överlevt, men han var medvetslös och hade minnesförlust och var mycket svårt skadad. Jag trodde att han var död, berättade hon; sett 1987

Jennifer tyckte att händelsen var särskilt traumatisk, eftersom hon var den enda personen som lämnades vid liv och vid medvetande efter vraket när hon var ensam på vägen.

‘Jag var det enda levande vittnet, eftersom Matthew hade överlevt, men han var medvetslös och hade minnesförlust och var mycket svårt skadad. Jag trodde att han var död, delade hon med känslor i rösten. “Jag visste inte ens att det fanns två andra kvinnor som dödades tragiskt vid den tiden. Det är bara något som man bara inte kommer tillbaka från på samma sätt.

Kraschen har förföljt Broderick i flera år, och vissa fans har spridit rykten om dess orsak, men Gray hävdade att det inte fanns något läskigt med händelserna som ledde fram till kraschen.

“Jag hade ingen information som folk verkar tro att jag gjorde eftersom de ville ha ett svar och det fanns inget svar eftersom det var en olycka”, sa hon. ‘Och [Matthew] var en bra förare och ingen drack. Det var bara en olycka. Och det var tragiskt, och jag tänker på familjen i Irland hela tiden.’

Arbetsromantik: Hon och Broderick började dejta och förlovade sig när de filmade 1986 års Ferris Bueller's Day Off (bilden)

Arbetsromantik: Hon och Broderick började dejta och förlovade sig när de filmade 1986 års Ferris Bueller’s Day Off (bilden)

Sured: Paret hade varit på semester efter att Jennifer slutade filma sin klassiska romans Dirty Dancing, som spelade Patrick Swayze i huvudrollen, men efterdyningarna gjorde det svårt för henne att njuta av den starka reaktionen på filmen

Sured: Paret hade varit på semester efter att Jennifer slutade filma sin klassiska romans Dirty Dancing, som spelade Patrick Swayze i huvudrollen, men efterdyningarna gjorde det svårt för henne att njuta av den starka reaktionen på filmen

Paret hade varit på semester efter att Jennifer slutat filma sin klassiska romans Dirty Dancing, som spelade Patrick Swayze i huvudrollen, men efterdyningarna gjorde det svårt för henne att njuta av den starka reaktionen på filmen.

Hon och Broderick, som hade förlovat sig under inspelningen av Ferris Bueller, skulle bryta upp inte långt efter olyckan 1988.

Broderick gifte sig senare med Sarah Jessica Parker 1997, och Gray var gift med skådespelaren Clark Gregg från 2001 till 2021.

Efter sin korta romans med Broderick återhämtade Gray sig med ett annat A-listförhållande med Johnny Depp.

Går vidare: Efter sin korta romans med Broderick, återhämtade Gray ett annat A-listförhållande med Johnny Depp, även om hon anklagade honom för att vara

Går vidare: Efter sin korta romans med Broderick, återhämtade Gray ett annat A-listförhållande med Johnny Depp, även om hon anklagade honom för att vara “galen svartsjuk och paranoid” i hennes memoarer; sågs 1989

“Vi var unga… För mig var den här killen svaret på mina problem. Den här killen var söt och kärleksfull och romantisk och galen i mig och vacker. Jag var i ett desperat behov av att återvända till något som såg ut och kändes som 1989 Johnny Depp, berättade hon. “Tro mig, det var en väldigt mjuk landning. Det var nödvändig. Jag blödde ut inombords och den här killen räddade mig och fick mig bara… att inte känna vad jag kände.’

Men Jennifer anklagade också sin tidigare kärlek för att vara “galen svartsjuk och paranoid” i hennes memoarer.

“Allt jag kan säga om den rättegången är att den krossar mitt hjärta för alla inblandade,” sa Gray om Depps pågående ärekränkningsprocess mot hans ex-fru Amber Heard. “Jag tycker bara att det är tråkigt och jag önskar att det löstes och jag önskar bara alla bra.’

.
#Jennifer #Gray #berättar #hur #Matthew #Brodericks #dödliga #bilolycka #var #ett #hennes #största #traumer

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *