Nya filmer + program att se i helgen: "The Wilds" säsong 2 på Prime Video + mer

Nya filmer + program att se i helgen: “The Wilds” säsong 2 på Prime Video + mer

Trevlig fredag, errybody. Ännu en vecka har kommit och gått och nu är det dags att koppla av med dina favoritstreamingplattformar. Oavsett om du använder Netflix, Hulu, Amazon Prime eller alla ovanstående, kommer titlarna som är nya på streaming denna helg garanterat att hålla dig avslappnad, energisk och glad på samma gång! Att börja med de senaste alternativen är alltid rätt väg att gå, så låt oss här på Decider hjälpa dig att ta reda på det vad ska man se i helgen och var man kan streama det.

Nya filmer och program att streama i helgen: The Pentaverate, Along for the Ride, Skuggning och The Wilds Säsong 2

Låt oss bara hoppa in med några anmärkningsvärda filmer och program som du måste kolla in först. På Netflix applicerar komedilegenden Mike Myers sin karaktär som skådespelare på en helt ny originalserie, Pentaveratet. På Hulu, den finska skräckfilmen Skuggning kommer att “spricka” ditt sinne vidöppet. Förstår? Och om du letar efter lite mer spänning och äventyr, den andra säsongen av Prime Original Survivor-serien The Wilds är ny på plattformen. Vill du veta mer om dessa höjdpunkter och resten av det fantastiska helgsortimentet? Kolla in resten av hittitlarna nya på streaming i helgen nedan:

Nytt på Netflix 5 maj: Pentaveratet

Den extraordinära karaktärsskådespelaren Mike Myers är tillbaka och håller på att göra allt Pentaveratetden häftiga originalkomediserien nytt på Netflix i helgen. En spinoff av Meyers romantiska svarta komedifilm från 1993, Så jag gifte mig med en yxmördare, den sexdelade showen följer den candiska journalisten Ken Scarborough (Myers) när han ger sig ut på en resa för att avslöja det hemliga sällskapet som heter The Pentaverate för att få tillbaka sitt jobb. Det hemliga sällskapet i fråga har kollektivt kontrollerat världen och påverkat globala händelser sedan den svarta pesten 1347; och på äkta Myers-manér spelas alla fem medlemmarna i samhället av Myers själv! Men förutom skådespeleriets kung rundas rollbesättningen av andra komedistjärnor Ken Jeong, Keegan-Michael Key, Richard McCabe, Jennifer Saunders och Lydia West. Förbered dig på att skratta dig medan du tittar Pentaverateten av toppprogram nya på Netflix den här månaden.

Ström Pentaveratet på Netflix

Nytt på Prime Video 6 maj: The Wilds Säsong 2

Andra säsongen av The Wilds är nytt på Prime Video i helgen. Denna originella äventyrsmysterie-dramaserie tar fart med tonåringarna strandsatta på ön precis när de har insett att de placerades där som en del av ett socialt experiment som drivs av Gretchen Klein (Rachel Griffiths), chefen för ett program som heter Dawn of Eve. Men insatserna kommer att stiga under säsong 2 när nytt drama och nya utmaningar äger rum – och en ny ö fylld med alla pojkar ansluter sig till experimentet också! Kolla upp The Wilds Säsong 2 på Prime Video i helgen.

Ström The Wilds på Prime Video

Nytt på Hulu 6 maj: Skuggning

Nytt på Hulu i helgen är Skuggning, en finsk skräckfilm som kommer att hålla dig vaken varje natt under överskådlig framtid. I Skuggning, en 12-årig gymnast är desperat att tillfredsställa sin bildbesatta mamma som berömmer sin familjs till synes idylliska liv i sin blogg. En dag hittar Tinja ett ägg i skogen och bestämmer sig för att ta hem det och ruva det själv tills en bisarr varelse kläcks. Men varelsen är inte den enda som öppnar sig för den här unga flickans värld, och det blir snart Tinjas levande mardröm – en mardröm som hennes mamma vägrar att se. Intresserad av denna fascinerande, kritikerrosade film? Det är vi säkert!

Ström Skuggning på Hulu

Fullständig lista över nya filmer och program på streaming i helgen

Alternativen ovan skrapar bara på ytan, så du vet att helgens kompletta lineup kommer att ha fantastiska alternativ för vad du ska titta på i helgen! För en fullständig uppdelning av de bästa filmerna och programmen att streama nu, eller om du fortfarande är osäker på vad du ska streama i helgen, kolla in hela listan nedan:

Nytt på Netflix – Fullständig lista

Släpps torsdagen den 5 maj

Blodsystrar *NETFLIX-SERIEN
Clark *NETFLIX-SERIEN
Pentaveratet *NETFLIX-SERIEN
Thomas & Friends: All Engines Go: Säsong 1
Vilda bebisar *NETFLIX-DOKUMENTÄR

Släpps fredagen den 6 maj

Med på resan *NETFLIX-FILM
Marmaduke *NETFLIX-FILM
Thar *NETFLIX-FILM
The Sound of Magic *NETFLIX-SERIEN
Nedtagningen *NETFLIX-FILM
Välkommen till Eden *NETFLIX-SERIEN

Släpps söndagen den 8 maj

Christina P: Mamma Genes *NETFLIX KOMEDI

Nytt på Hulu – Fullständig lista

Släpps fredagen den 6 maj

Skuggning (2022)

Nytt på Amazon Prime Video – Fullständig lista

Släpps fredagen den 6 maj

Bosch: Arv: S1 (2022) (Freevee) *Freevee Original
Det olösta mordet på Beverly Lynn Smith: S1 (2022) *Amazon Original Series
The Wilds: S2 (2022) *Amazon Original Series

Släpps söndagen den 8 maj

Sömnlös (2017) (Freevee)

Nytt på HBO Max- Fullständig lista

Släpps fredagen den 6 maj

Kära Evan Hansen2021 (HBO)
Entre Nos: Carmen och Alfred (HBO)
La Afinadora De Árboles2019 (HBO)

Släpps lördagen den 7 maj

Vi björnarSäsong 1 del C

Nytt på Starz – Fullständig lista

Släpps söndagen den 8 maj

Gaslit – Avsnitt 103

Nytt på Showtime – Fullständig lista

Släpps fredagen den 6 maj

Sheryl (Dokumentärpremiär: fredag ​​6 maj)

Släpps lördagen den 7 maj

Ida Red

.
#Nya #filmer #program #att #helgen #Wilds #säsong #på #Prime #Video #mer

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *