PFL: Harrison vs.  Mokhnatkina Play-by-Play-uppdateringar

PFL: Harrison vs. Mokhnatkina Play-by-Play-uppdateringar

ARLINGTON, TEXAS — Professional Fighters League (PFL) fortsätter sin säsong 2022 I KVÄLL (fredag, 6 maj 2022) med en massiv natt av slagsmål på PFL 3. Huvudpunkten för kortet kommer att vara en lättviktskamp mellan den obesegrade återvändande tvåfaldiga mästaren Kayla Harrison och det ryska Sambo-äset Marina Mokhnatkina.

MMAmania.com kommer att leverera LIVE-resultat och play-by-play-täckning i realtid av hela PFL 3-huvudkortet nedan, som börjar kl. 21:00 ET på ESPN2 och ESPN+. Vi kommer också att ge snabba resultat för “Prelims” undercard på ESPN+som kommer att börja streama klockan 18.00 ET.

Kvällens co-main event innehåller den återvändande welterviktsmästaren Ray Cooper III när han möter Carlos Leal.

PFL 3 SNABBRESULTAT:

155 lbs.: Kayla Harrison def. Marina Mokhnatkina via enhälligt beslut (30-27 Alla)
170 lbs.: Carlos Leal def. Ray Cooper III via enhälligt beslut (30-26, 30-27, 29-27)
155 lbs.: Anthony Pettis def. Myles Pris via första omgången inlämning (triangel choke) vid 4:17
170 lbs.: Rory MacDonald def. Brett Cooper via första omgången submission (bakre naken choke) vid 2:23
155 lbs.: Larissa Pacheco def. Zamzagul Fayzallanova via teknisk knockout i första omgången (slag) vid 1:25
170 lbs.: Dilano Taylor def. Joao Zeferino via delat domslut (28-29, 29-28, 29-28)
155 lbs.: Genah Fabian def. Julia Budd via beslut (29-28 Alla)
170 lbs.: Sadibou Sy def. Nikolai Aleksakhin via delat beslut (29-28, 27-30, 29-28)
170 lbs.: Jarrah Al-Silawi def. Gleison Tibau via delat domslut (27-30, 29-28, 29-28)
155 lbs.: Olena Kolesnyk def. Abigail Montes via delat domslut (30-27, 28-29, 29-28)
155 lbs.: Martina Jindrova def. Vanessa Melo via enhälligt beslut (30-27 Alla)

PFL 3 PLAY-BY-PLAY:

155lbs.: Kayla Harrison vs. Marina Mokhnatkina

Omgång 1: Benspark för Harrison startar handlingen följt av en huvudspark. Tung rakt vänster från Harrison. Harrison fullföljer nedtagningen och får det bara för Marina att hota i vakten som tar tag i handleden. Marina försökte trycka iväg med benen och tar några slag. Hon jobbar på fötter när Harrison landar ett knä på övervåningen mot buren. Harrison fortsätter att kontrollera mot buren när hon börjar landa korta skott i tätt. Harrison reser Marina när Marina går för en kneebar utan resultat. Harrison tar ryggen. Marina flyr. Lite av en känsla-out-process i slutet av omgången tills Harrison kopplar ihop sig med ett looping-skott men Marina verkar ofaset. Runda slutar.

Omgång 2: Utvändig benspark från Harrison. Stor vänsterhand för Harrison följs av ett nedtagningsförsök mot buren. Knä landar högt för Harrison när hon förbättrar sig för att ta en tripp. Marina ställer sig upp med Harrison på ryggen. Marina arbetar för att få en överkrok när de byter knän till låret. Harrison slänger Marina bort från buren bara för att Marina ska försöka ett nytt benlås. Harrison flyr och får några slag i vakten. Marina ansluter från botten innan Harrison kommer till halvvakt. Harrison hittar sidokontroll och letar efter ett krucifix. Marina flyr men Harrison tar henne tillbaka mot buren. De två byter korta skott som inte är särskilt skadliga medan Harrison letar efter choken. Marina reser sig och rundan slutar.

Omgång 3: Försök med huvudspark tidigt för Marina. Harrison kastar en tillbaka. Lämnad överhand för Harrison. Marina slår in tätt och blir gripen, Harrison hittar ryggen igen när Marina arbetar från sina knän. Marina arbetar sig fram mot buren för att stå med Harrison med ett kroppslås. Små skott växlas i positionen. Knän mot kroppen från Harrison. Marina försöker en egen resa men Harrison försvarar sig när de flyttar. De skiljs åt. Marina landar rygg mot rygg höger händer. Låg spark för Harrison. Kampen tar slut.

Officiellt resultat: Harrison def. Mokhnatkina via enhälligt beslut (30-27 Alla)


170lbs.: Ray Cooper III vs. Carlos Leal

Omgång 1: Cooper dyker in för en tidig nedtagning med dubbelben mot buren. Leal försvarar sig för att få en underkrok som backar Cooper till buren. Cooper byter position innan de går sönder. Ytterligare ett nedtagningsförsök från Cooper stoppas när de går tillbaka till samma position mot buren. Tunga knän landar på kroppen för varje. Axelslag från Leal. En trevlig dubbelkrokkombo för Leal på pausen. Utvändig benspark för Leal. Bra stöt från Cooper innan ytterligare ett nedtagningsförsök. Knä högt för Leal. Solid dubbelslag för Leal. Stor svall av knän i den thailändska clinchen för Leal innan omgången slutar.

Omgång 2: Cooper skjuter in för en nedtagning som försvaras. Benspark och kroppsslag för Leal. Misslyckat hoppknä från Leal ger Cooper en kort nedtagning när de letar efter position när Leal flyr för att slå en invändig låg spark. Rejäl kroppsspark från Leal. Cooper skjuter och är spretig på att absorbera slag mot huvudet och kroppen. Uppercut och knä landar stort för Leal. Leal landar pitter-patter till en nedskjuten Cooper när de arbetar sig upp. Huvudspark från Leal. Höger hand från Leal. Invändigt låg spark för Leal. Leal landar utanför med den låga sparken. Loopar vänster hand för Cooper när han tar ytterligare en lågspark utanför. Body kick från Leal. Leal hugger in lågt igen, hörs tut.

Omgång 3: Stöt för Leal när Cooper skjuter och äter ett knä. Leal backar upp honom med flera slag innan han sliter sönder kroppen och viker Cooper mot buren. Cooper överlever och tar tag i Leal för att byta position samtidigt som han tar några dunkande skott. Leal flyr och börjar lasta av på en synligt skadad Cooper. Många slag och knän, Cooper förblir stående och vindad. Jab för Leal. Cooper skjuter tillbaka med en uppercut mot kroppen. Leal går tillbaka ner, äter en krok för sina problem. Leal skjuter in för en nedtagning och ger upp sin nacke, vilket leder till ett kort Cooper-giljotinförsök. Cooper börjar landa stora krokar, Leal landar tillbaka. Huvudspark från Leal. Cooper lastar av stora krokar, betar av Leal när de två slår till i mitten och kampen avslutas.

Officiellt resultat: Leal def. Cooper via enhälligt beslut (30-26, 30-27, 29-27)


155lbs.: Anthony Pettis vs. Myles Price

Omgång 1: Pettis bedövar Price nästan omedelbart och de hamnar i vakt med Pettis överst. Minimala slag som kastas in hårt av var och en när de arbetar nära buren. Pettis ställer sig upp och får några långa slag. Price når halvvakten innan Pettis tar sin rygg kort men tappar den för att landa i gardet och kasta upp en triangelchoke. Pettis rullar upp honom på ryggen och tar upp kranen. Ytterligare en snabb sexa.

Officiellt resultat: Pettis def. Pris via första omgången inlämning (triangel choke) kl 4:17


170lbs.: Rory MacDonald vs. Brett Cooper

Omgång 1: MacDonald slår tidigt innan han slår en snabb nedtagning på ett ben. Hårt mark och pund från sidokontrollland för MacDonald. MacDonald arbetar metodiskt till full montering och släpper fler stora skott innan Cooper sköldpaddor och ger ryggen innan den bakre nakna choken förseglar den för “The Red King”.

Officiellt resultat: MacDonald def. Cooper via första omgången submission (rear-naken choke) vid 2:23


155lbs: Larissa Pacheco vs. Zamzagul Fayzallanova

Omgång 1: Stark stöt från Pacheco. Bra invändigt låg spark följer upp det innan Pacheco vacklar Zamzagul med ett stort slag. Tunga högerhänder följer efter när Zamzagul drar sig tillbaka. Pachecos högra hand fortsätter att ansluta när hon susar och ställer Zamzagul bort för snabba sex poäng under säsongen.

Officiellt resultat: Pacheco def. Fayzallanova via teknisk knockout i första omgången (slag) på 1:25


Klicka för fler PFL 2022-nyheter och anteckningar här.

#PFL #Harrison #Mokhnatkina #PlaybyPlayuppdateringar

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *