Populära Xbox One-spel till försäljning för bara $5

Populära Xbox One-spel till försäljning för bara $5

Flera Xbox One-spel – inklusive några populära titlar – kostar $5 eller mindre just nu, tack vare GameStop och en mängd olika försäljningar som återförsäljaren driver. Det som tyvärr inte ingår är några Xbox Series X- eller Xbox Series S-spel. Varje spel nedan kan dock spelas på dessa maskiner via bakåtkompatibilitet. När det gäller själva spelen kommer de mest anmärkningsvärda vägen av Bethesda, som nu ägs av Xbox. Det finns också några anmärkningsvärda spel från EA också, som inte ägs av Xbox, men de har ett större partnerskap i form av EA Plays införande av Xbox Game Pass.

Vad är haken? Nåväl, vissa av spelen är endast begagnade. Naturligtvis, med GameStop testas och certifieras alla begagnade spel, men om du föredrar dina nya spel kanske några av erbjudandena nedan inte är särskilt relevanta för dig. Och naturligtvis, när du läser detta kan de olika erbjudandena nedan ha löpt ut. När de kommer att löpa ut vet vi inte, men vi vet att de är tidsbegränsade erbjudanden.

Nedan kan du kolla in varje spel, läsa mer om varje spel, titta på en trailer för varje spel och hitta en länk till GameStop-listan för varje spel:

Byte

Handla om: “I Prey vaknar du ombord på Talos I, en rymdstation som kretsar runt månen år 2032. Du är nyckelämnet i ett experiment som är tänkt att förändra mänskligheten för alltid – men saker har gått fruktansvärt fel. Rymdstationen har översvämmats av fientliga utomjordingar och du jagas nu. När du gräver i Talos I:s mörka hemligheter och ditt eget förflutna, måste du överleva med hjälp av verktygen som finns på stationen, ditt förstånd, dina vapen och sinnesböjande förmågor.”

LÄNK

föregåendeNästa

Wolfenstein II: Den nya kolossen

Handla om: “Amerika, 1961. Mordet på den nazistiska generalen Deathshead var en kortlivad seger. Nazisterna bibehåller sitt strupgrepp på världen. Du är BJ Blazkowicz, aka “Terror-Billy”, medlem av motståndsrörelsen, gissel av det nazistiska imperiet, och mänsklighetens sista hopp om frihet.”

LÄNK

föregåendeNästa

Star Wars Battlefront II

Handla om: “Var hjälten i den ultimata Star Wars-stridsfantasien med Star Wars Battlefront II: Celebration Edition! Få Star Wars Battlefront II och den kompletta samlingen av anpassat innehåll som kan erhållas genom köp i spelet från lansering till – och inklusive – föremål inspirerade av Star Wars: The Rise of the Skywalker.”

LÄNK

föregåendeNästa

Absolut nyaste

Handla om: “Ta tag i ditt lag och riv upp det i Bleeding Edge, en elektrifierande online-brawler där varje fighter kommer mekaniskt förbättrad för förödelse! Välj din fighter från en mängd färgglada karaktärer från samhällets utkanter: bränn gummi som en djärv och vacker Buttercup med henne löstagbara sågbladsarmar, härja som Black-Metal-rockaren Niđhöggr med sina elektrifierande gitarrsolon eller hugga upp gatorna som Daemon, New Yorks mest eftertraktade lönnmördare. Kom. Följ med oss. Århundradets cybernetiska sammandrabbning är på väg att börja!”

LÄNK

föregåendeNästa

Reda ut

Handla om: “Unravel introducerar Yarny – en ny, älskvärd och förtjusande karaktär gjord av en enda garntråd som sakta nyss upp när du rör dig. Unravel är inspirerad av de unika och hisnande miljöerna i norra Skandinavien och är ett visuellt fantastiskt, fysikbaserat pussel plattformsspel. Att använda garn för att svänga från trädgren till trädgren eller boka en tur på en flygande drake, ingen bedrift är för stor. Yarny väcks till liv som en representation av banden som binder nära och kära samman. Ge dig ut med Yarny på en ett till synes större än livet äventyr för att återknyta de sedan länge förlorade minnen av en familj. Berättad helt utan ord, upplev en spännande och innerlig berättelse om kärlek, hopp och livets resa.”

LÄNK

föregåendeNästa

Rogue Trooper Redux

Handla om: “Rogue Trooper är ett banbrytande taktiskt skjutspel och en landmärke serietidning tillbaka, remastrad och återupplivad i äkta high definition. Upplev hyllad tredjepersonsaction i denna BAFTA-nominerade berättelse om svek och hämnd längst ut i galaxen!”

LÄNK

föregåendeNästa

Tona till tystnad

Handla om: “Fade to Silence är ett överlevnadsäventyr för en spelare och co-op som utspelar sig i en postapokalyptisk värld som är frusen i en evig vinter. Snö och is har format ett skoningslöst landskap. Naturen är korrumperad. Monstruösa varelser ur en Eldritch-skräck dröm strövar omkring i den frusna ödemarken.”

LÄNK

föregående

.
#Populära #Xbox #Onespel #försäljning #för #bara

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *