Red Sox Marknadsför Jarren Duran, John Schreiber

Red Sox Marknadsför Jarren Duran, John Schreiber

16:16: Förutom Duran, reliever John Schreiber kallas upp till majorerna. Hernández och vänsterhänt Rich Hill kommer på covid-listan i motsvarande rörelser. Varken Hernández eller Hill har testat positivt, Speier tweetar, men båda har att göra med virala symtom. Schreiber ansluter sig till 40-mannalistan efter en kort period som COVID-ersättare tidigare under året.

09:35: Medan Durans befordran fortfarande kan innebära en avsevärd minskning av Jackie Bradley Jr.s speltid – och kanske slutet på hans tid i Boston – det verkar som om den utlösande faktorn för Durans återkomst till majors inte är Bradleys dåliga offensiva resultat utan att Kiké Hernández potentiellt drabbats av en covid-infektion. Enligt en uppdaterad version av samma historia rapporterar Speier att Hernández första test har kommit tillbaka negativa men han fortsätter att uppvisa symtom som indikerar en potentiell infektion.

Hernández förväntas förbli borta från laget tills hans symptom avtar och Red Sox medicinska personal är övertygad om att han inte är positiv för covid. Spelare tillåts placeras på COVID-19 IL utan positivt test förutsatt att de uppvisar symtom eller har exponerats för viruset. Eftersom COVID-19 IL inte har någon minsta varaktighet kan Hernández återvända så snart han känner sig bättre och det har bekräftats att han inte är positiv för viruset.

09:23: Efter att ha misslyckats med att hålla jämna steg med Yankees, Rays och Blue Jays under den första månaden av säsongen 2022, kan Red Sox förbereda sig för att skaka om saker. Citerar icke namngivna källorAlex Speier från Boston Globe rapporterar att ytterspelaren Jarren Duran kommer att ansluta till storligaklubben på Fenway Park för kvällens serieöppningsmatch mot White Sox. Motsvarande drag är ännu inte känt.

Det kommer att vara den andra smaken av majors för Duran, som noterade ett magert .215/.241/.336 trippelstreck i 112 stora ligaspel under 2021. Han är på väg mot en blixtrande .370/.460/.574 Starta i 63 plattspel i Triple-A Worcester, dock, och Sox brass hoppas att han kan ge ett uppsving till en offensiv som för närvarande ligger på 27:e plats (före endast Oakland, Kansas City och Cincinatti) med ett team wRC+ på 82.

Även om de skulle fortsätta att rulla ut samma laguppställning, kunde de trogna från Boston förmodligen förvänta sig någon offensiv förbättring helt enkelt genom att vända på medelvärdet. Fyra Sox stammisar – Trevor Story, Alex Verdugo, Kiké Hernándezoch Christian Vázquez — har etablerat meriter av meningsfull produktion och är ännu inte tillräckligt gamla för att kunna förklara betydande regression. Det är visserligen ett olämpligt sammanflöde av svackor, men det finns ingen anledning att förvänta sig Alex CoraChaim Bloom och Brian O’Halloran att göra allt annat än att titta på och vänta på att fyra dessa fyra ska bryta sig ur sina svimmar under den tidiga säsongen.

Mycket mindre benägna att fortsätta se deras namn på Coras lineup-kort är första baseman Bobby Dalbec (som möter press från en 22-årig toppprospekt Triston Casas) och utespelare Jackie Bradley Jr., vars plats Duran mycket väl kan ta så snart som ikväll. Efter åtta produktiva år i Boston (inklusive en ALCS MVP-prestation och en World Series-titel 2018), kratrerade Bradleys produktion efter att ha undertecknat ett tvåårigt avtal på 24 miljoner dollar med Brewers inför säsongen 2021. Han handlades (tillsammans med prospekt David Hamilton och Alex Binelas) tillbaka till Boston för utespelare Jägare Renfroe strax före denna offseasons lockout, men hans siffror har knappast återhämtat sig. I 508 plåtuppträdanden mellan Milwaukee och Boston, har den 32-årige Bradley sänkt ynka .166/.239/.261, inklusive bara en .181/.253/.264 utgång i år; han hade sänkt en mycket mer tilltalande .239/.321/.412 under de åtta säsongerna innan. Det här är naturligtvis knappast de siffror som ett lag med mästerskapsambitioner förväntar sig av en ordinarie, även en som tillhandahåller ett konsekvent högkvalitativt försvar i det knäppa Fenway Park-fältet.

Eftersom motsvarande drag ännu inte är känt är det oklart om Durans uppmaning innebär slutet på Bradleys tid i Boston. Om Sox skulle välja att skiljas från den älskade ytterspelaren, kommer de att förbli på kroken för de ungefär 8 mill. dollar som återstår av hans 9,5 mill. dollar 2022-lön, såväl som för hela utköpet av 8 mill. dollar av hans ömsesidiga option 2023. Laget kunde också välja att skicka antingen sällan använd reserv Franchy Cordero (som har ett tillgängligt alternativ) eller en av de fjorton pitcharna som för närvarande finns på sin aktiva lista till de minderåriga. Oavsett vad flytten innebär för Bradleys framtid, men Sox-fans kan förmodligen förvänta sig åtminstone en liten uppgång i produktionen på uteplats – bara utan ett bekant ansikte i lineupen.

.
#Red #Sox #Marknadsför #Jarren #Duran #John #Schreiber

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *