"Selling Sunset"-stjärnan Chrishell Stause bekräftar ny romans med den australiensiska musikern G Flip

“Selling Sunset”-stjärnan Chrishell Stause bekräftar ny romans med den australiensiska musikern G Flip

NYDu kan nu lyssna på Fox News-artiklar!

Chrishell Stause bekräftade att hon har ett nytt förhållande med den icke-binära australiensiska trummisen G Flip under den första “Säljer solnedgången” reunion, som sändes vid midnatt på Netflix.

Den 40-åriga fastighetsmäklaren erkände att hon “nyligen träffade någon” efter att ha diskuterat sin olyckliga, månader långa romans med sin chef Jason Oppenheimsom utspelade sig under säsong fem av den populära dokusåpan.

“Ni såg precis att jag hade det här seriösa förhållandet, och jag hoppas på att få en familj, men jag har också tagit bort en del av pressen på mig själv. Jag njuter precis nu och har väldigt roligt, och dejta”, sa hon.

“Lyssna du får inte välja var du ska träffa någon. Du väljer inte var du träffar någon i ditt liv. Nyligen har jag träffat någon som är på en annan plats i sitt liv också.”

Hon berättade för mötesmoderatorn Tan France: “Jag har nyligen tillbringat mycket tid med någon som är väldigt viktig för mig. De heter G Flip. De är ickebinära, så de går förbi dem/dem. Och de är extremt begåvade. musiker.”

Chrishell Stause bekräftade att hon har ett nytt förhållande med den icke-binära australiensiska trummisen G Flip under den första återföreningen “Selling Sunset”, som sändes vid midnatt på Netflix.
(Getty Images)

Fox News Digital har nått både Stauses och G Flips representanter för kommentarer.

JASON OPPENHEIM “LÄKAR” STANDA FRÅN CHRISHELL STAUSE UPPFÖR

“Det började för att jag precis skulle vara med i deras video. Och det handlar om denna kaotiska kärlekshistoria”, sa hon om deras unika första möte. “Jag kommer från tvålar. Jag älskar att skådespeleri. Och med det jobb vi har får jag inte alltid göra det. Först tänkte jag förstås “Ja, låt oss göra det.”

Chrishell Stause och G Flip pack på handdatorn i LA.

Chrishell Stause och G Flip pack på handdatorn i LA.
(Jvshvisions / BACKGRID)

Videon “Get Me Outta Here” visar Stause som dansar i en närbutik och sedan delar en kyss med G Flip.

Paret har sedan dess setts tillsammans runt Los Angeles, och källor berättade People Magazine att Stause till och med flyttade in den 27-åriga sångerskan till sitt hem i Hollywood Hills för 3,3 miljoner dollar som hon köpte förra året, delvis betalt med pengar som använts efter att ha sålt sin vigselring från exmaken Justin Hartley.

Den 40-åriga mäklaren erkände att hon "träffade någon nyligen" efter att ha diskuterat sin olyckliga, månader långa romans med sin chef Jason Oppenheim, som spelades under säsong fem av den populära dokusåpan.

Den 40-åriga fastighetsmäklaren erkände att hon “nyligen träffade någon” efter att ha diskuterat sin olyckliga, månader långa romans med sin chef Jason Oppenheim, som spelades under säsong fem av den populära dokusåpan.
(Getty Images)

“Leendet som har varit på ditt ansikte gör mig väldigt glad. Jag är väldigt stolt över dig”, sa Oppenheim till sin ex-flickvän.

ATT SÄLJA SUNSETS MAYA VANDER AVSLUTERAR ATT HAN HADDE EN DÖD FÖDSEL

Stause – som släppte sin första bok, “Under Construction: Why Living My Best Life Took a Little Work” i februari – och Oppenheim avslutade sin romans i december efter fem månaders dejting på grund av olika framtida önskningar, främst hennes intresse av att skaffa barn .

Oppenheim grät under återföreningen när han talade om deras splittring: “Det finns en sorg och saknad tror jag, och att se programmet gjorde det svårare, tog upp det igen.”

Han tillade: “Det har gått några månader, men jag går fortfarande bara igenom saker, och jag tror att det fanns mycket kärlek mellan oss, och jag bryr mig fortfarande om henne väldigt mycket. Det här har varit ett väldigt svårt uppbrott.

“Jag kan aldrig tänka mer högt om någon än jag gör Chrishell. Hon var en fantastisk flickvän, och hon skulle vara en fantastisk mamma. Det är inte så att jag tror att jag tog fel beslut – det är bara det att jag hade mycket respekt och fortfarande har den största respekten för Chrishell och älskar henne fortfarande lika mycket idag. Det är svårt.”

KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ FOX NEWS-APPEN

Hon svarade: “Jag kom faktiskt in i dag och kände mig riktigt stark och självsäker och där vi har kunnat få vår vänskap – jag menar, uppenbarligen, Jason är inte en som visar känslor så ofta, så det tog mig helt oväntat. .

“Det gör det väldigt svårt när du fortfarande har känslor där. Det är lättare att komma över någon när de p–släcker dig. I det här fallet har det bara varit lite tuffare.”

Före årets slut hade deras förhållande spelat sin gång eftersom hon var inställd på att skaffa en familj och han var bekväm med att leva ett liv utan barn.

Före årets slut hade deras förhållande spelat sin gång eftersom hon var inställd på att skaffa en familj och han var bekväm med att leva ett liv utan barn.
(Foto av Jamie McCarthy)

Stause och Oppenheim avslöjade sin relation på Instagram förra sommaren när de var på en resa till Medelhavet med några skådespelare och ett kamerateam för streamingjätten.

Före årets slut hade deras förhållande gått sin väg, eftersom hon var inställd på att skaffa en familj, och han var bekväm med att leva ett liv utan barn.

KLICKA HÄR FÖR ATT REGISTRERA DIG TILL NYHETSBREVET FÖR UNDERHÅLLNING

“Jason var och är min bästa vän, och förutom att våra idéer om att familjen i slutändan inte passar ihop, kommer mängden respekt och kärlek vi har för varandra inte att förändras framöver”, skrev hon i en bildtext som tillkännagav deras upplösning förra året.

Den tidigare “Dancing with the Stars”-konkurrenten har också varit ärlig och öppen om sin fertilitetsresa och berättade i september 2020 att hon frös in sina ägg för att ta mindre press på dejting samtidigt som hon familjeplanerade.

Stause fattade beslutet kort efter att hennes ex, Justin Hartley, påstås ha gjort henne blind med en skilsmässa via sms när kamerorna rullade på “Selling Sunset” 2019. De gifte sig i oktober 2017 efter att ha dejtat i nästan fyra år, och deras skilsmässa slutfördes i 2021.

#Selling #Sunsetstjärnan #Chrishell #Stause #bekräftar #romans #med #den #australiensiska #musikern #Flip

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *