UPPDATERAD: Fler "Star Trek: Picard"-skådespelare bekräftar att de inte kommer tillbaka för säsong 3

UPPDATERAD: Fler “Star Trek: Picard”-skådespelare bekräftar att de inte kommer tillbaka för säsong 3

Med Star Trek: Picard säsong två nu över och med huvudrollen av Star Trek: The Next Generation kommer in för den tredje och sista säsongen (som redan har spelats in), säger serien adjö till några av sina ursprungliga skådespelare. Michelle Hurd (Raffi) och Jeri Ryan (sju) är bekräftade att återvända, men Alison Pill (Jurati) har bekräftat hon kommer inte tillbaka, och nu tar fler skådespelare adjö.

UPPDATERING: Isa Briones säger hejdå

Isa Briones har spelat ett antal roller under två säsonger av Star Trek: Picard. Hennes säsong två karaktär Kore rekryterades för att bli en Supervisor (av Traveller Wesley Crusher, spelad av Wil Wheaton) och hennes karaktär av Soji finns förmodligen fortfarande kvar på 2400-talet, eftersom hon inte gick med i besättningen för deras tidsreseäventyr.

Isa Briones som Kore

På fredagen publicerade Briones några bilder bakom kulisserna från sin tid i serien. Hennes meddelande talade om hennes tid på serien och hur hon var “tacksam för varje del av den här upplevelsen.” Hon avslutade med “Farväl Soji, denna orchis för dig.”

Evan Evagora säger adjö

Evan Evagora har varit ordinarie serie båda säsongerna av Star Trek: Picard, spelar Romulan Elnor. Den andra säsongen såg Qowat Milat-krigaren övergå till att bli en Starfleet Academy-kadett tilldelad USS Excelsior. Även om han dödades tidigt på säsongen, fortsatte han att komma tillbaka för ett antal avsnitt genom flashbacks, visioner, som ett hologram och så småningom en uppståndelse i säsongsfinalen.

Jeri Ryan som Seven, Michelle Hurd som Raffi och Evan Evagora i säsong två finalen

I ett inlägg på Instagram delade Evagora några bilder bakom kulisserna från säsong två och avslöjade “Jag kommer inte tillbaka för den tredje säsongen av Picard, så för att citera ett mediokert band “tack för minnen” vet ni alla resten! LLAP”

Cabrera säger att det har varit en jäkla tur

Med Hurd och Ryan bekräftade att de återansluter till stjärnan Sir Patrick Stewart under säsong tre, är den enda återstående seriens ordinarie Santiago Cabrera (Cristobal Rios). För finalen av säsong två blev Rios kvar på 2000-talet med Teresa och Ricardo. Guinan beskrev sin livshistoria, inklusive ett dödsfall i ett marockanskt barslagsmål. Så det verkar ganska säkert att han inte kommer tillbaka, särskilt som han spelade in den senaste säsongen av Flygvärdinnan medan Picard säsong tre var under produktion.

Santiago Cabrera som Rios med Patrick Stewart i säsong två finalen

Cabrera skrev också på Instagram i torsdags. Han kom inte ut och sa att han inte skulle återvända utan sa “Det har varit en jäkla åktur.” Han tillade också (på spanska): “Sista kapitlet av Picard dyker upp idag. Jag hoppas du tycker om det.”

Wheaton ingår inte i säsong 3

Wheatons överraskande återkomst som resenär för säsong tre finalen öppnar verkligen upp för många möjligheter. Men i en långt blogginlägg på hans sidaWheaton bekräftade återigen att han inte kommer att gå med sina TNG-medspelare i den tredje säsongen av Picard:

Wesley och Kore kanske blinkar ur existens och aldrig kommer tillbaka på kameran igen. Eller de kan gå bokstavligen var som helst genom hela rummet och tiden, från Konstiga nya världar till Upptäckt till Nedre däck (men inte till säsong tre av Picard. Förlåt, nördar.). Jag vet ärligt talat inte vad som kommer härnäst för dem i canon, men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte har ägnat lite tid åt att tänka på det.

Jag kanske får berätta mer av Wesleys historia någon gång – hans resa under de senaste 25 åren är något jag har ägnat mycket tid åt att tänka på – som författare eller som skådespelare. Kanske båda. Men även om det aldrig händer, om jag aldrig får vara Wesley Crusher i kameran igen, kommer jag att ha förmånen att vara värd Det färdiga rummet, där jag får vara Starfleet-veteran, medlem i den exklusiva “Legacy Star Trek”-klubben och en ogenerad superfan som får ta med andra nördar i rummet där det händer. Jag får fira allt vi alla älskar med Star Trek i alla dess inkarnationer, för mitt jobb.

Wil Wheaton som Wesley Crusher med Isa Briones som Kore i finalen av säsong två

Slutar Brady tidigt i säsong 3?

Det är också en bra satsning att den återkommande gäststjärnan Orla Brady inte spelar någon större roll i säsong tre, även om säsong två slutade med att hennes Laris äntligen kom ihop med Jean-Luc Picard. I september förra året, några dagar in i produktionen av säsong tre (som började dagen efter att säsong två avslutades), skrev Brady på Twitter om att ha avslutat sitt arbete på säsong två och tillade “det är dags att ta av mig mina älskade spetsiga öron.”

Det finns ännu inget besked om när den tredje säsongen av Star Trek: Picard kommer att debutera.


Hitta fler berättelser på Star Trek Universum.


#UPPDATERAD #Fler #Star #Trek #Picardskådespelare #bekräftar #att #inte #kommer #tillbaka #för #säsong

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *