WWE:s nya plan för Roman Reigns är inte vettig

WWE:s nya plan för Roman Reigns är inte vettig

Slå ner sänds ikväll (6 maj) med en liveshow från Nassau Coliseum i Uniondale, New York. Det här är finalen Slå ner avsnitt under fem veckors uppbyggnad mot WrestleMania Backlash den 8 maj.

WWE:s nya plan för Roman Reigns är inte vettig

Usos och RK-Bro skrev på ett kontrakt för en vecka sedan för att göra en enande match för deras taglagstitel kl. WrestleMania Backlash officiell. Det enda problemet är att Roman Reigns avbröt förfarandet och slet upp hans ursprungliga plan att föra allt guld till Bloodline. Istället, WrestleMania Backlash är nu en lagmatch på sex personer (Drew McIntyre & RK-Bro mot The Bloodline) utan några mästerskap på spel.

Upp till fyra olika titlar kunde ha varit på gång i den här matchen. Åtminstone kunde WWE ha hållit fast vid Romans plan att förena tagga lagtitlar med Slå ner tagga lagtitlar. Om de ville piffa upp saker utöver det kunde de ha lagt till Romans WWE universalmästerskap för gott skull. Men just nu kommer ingen av dessa titlar att försvaras i denna sexmannamatch. WWE har bara ett avsnitt av tv (ikväll Slå ner) att göra något åt ​​detta och höja insatserna för WrestleMania Backlash.

Om WWE inte gör något åt ​​det, då är den nuvarande laguppställningen för WrestleMania Backlash innehåller endast en titelmatch. I någon mening, WWE:s beslut att äntligen lägga till Roman Reigns till Glapp kortet gör faktiskt uppställningen sämre eftersom det fanns ett visst intresse för att se taggtitlarna enade. Det verkar vara av bordet nu, och jag kliar mig i huvudet om varför WWE planerade en titelföreningsmatch i första hand bara för att rycka bort det. Det beslutet är inte vettigt just nu.

RK-Bro kraschar sannolikt Slå ner ännu en gång ikväll för en sista vinkel med Bloodline inför sexmansmatchen kl WrestleMania Backlash. Kanske har WWE en mördande vinkel i åtanke som kommer att göra den sena förändringen och extra förvirring värt det.

Resten av titelscenen

Ronda Rousey visade sig vara överlägsen Slå ner Dammästare Charlotte Flair i en “I Quit” Beat the Clock-utmaning förra veckan. Flair skyllde sitt misslyckande på Drew Gulak, som inte ringde på klockan snabbt nog för hennes smak. Så hon sparkade hans rumpa, men förmodligen inte så snabbt som Ronda skulle ha gjort. Med allt detta nonsens ur vägen, ikväll är en go-home show, så jag förväntar mig att Rousey kommer att ha en livemikrofon i händerna ikväll. Oh Jösses!

Interkontinental mästare Ricochet behöll framgångsrikt sin titel mot Shanky förra veckan. Relationen mellan Shanky och Jinder Mahal var på skakig mark i efterdyningarna. Är Ricochet klar med dessa två klackar för nu? Är det dags att mata honom till Gunther ännu?

Sasha Banks och Naomi kommer att försvara Titlar för damlag nästa vecka Slå ner mot Natalya och Shayna Baszler. Innan det händer kommer Banks och Baszler att göra det en-mot-en i kväll. Baszler förlorade förra veckan mot Naomi men lämnade henne liggande med ett brutalt anfall efter matchen. Sasha letar efter lite återbetalning.

Annat att hålla koll på

– Kommer någon annan stjärnor som Cody Rhodes eller Seth Rollins dyker upp ikväll för en sista vinkel innan WrestleMania Backlash?

– Efter att (förmodligen) vänt hälen för två veckor sedan dök inte Xia Li upp Slå ner förra veckan. Det låter ungefär rätt med tanke på att hon har varit sparsamt bokad ända sedan hon gjorde henne Slå ner debut i december.

– Var är BUTCH?

– Sami Zayn kämpade mot Drew McIntyre i vart och ett av de fyra senaste avsnitten av Slå ner. Jag tycker att killen förtjänar en paus, men konspirationen mot Sami låter honom nog inte slappna av ikväll.

– Raquel Gonzalez Rodriguez gjorde sin debut i ringen på huvudlistan förra veckan med en seger över en jobbar. Kommer hon att äta en annan jobbare ikväll?

– Avslutade Lacey Evans sin inspirerande(?) livshistoria förra veckan? Det är nog vettigt att vänta till efteråt WrestleMania Backlash innan hon dyker upp live i ringen.

– Madcap Moss kraschade Happy Talk förra veckan för att stoppa Happy Corbin från att riva sin Andre the Giant Memorial Battle Royal-trofé som han bryr sig så mycket om. Men hälen måste få en över på Madcap på den sista showen innan deras PPV-match, eller hur?

– Shinsuke vem?

Vad kommer du att leta efter Slå ner i kväll?

#WWEs #nya #plan #för #Roman #Reigns #är #inte #vettig

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *