AAW Nova Iron Legacy screenshot

5 Android-appar du inte bör missa den här veckan – Android Apps Weekly

Välkommen till den 431:a upplagan av Android Apps Weekly. Här är de stora rubrikerna från förra veckan:

  • WhatsApp rullade ut några nya funktioner den 5 maj 2022. Den stora nya nedgången är Community-funktionen där användare kan skapa gemenskaper för att prata om saker, liknande appar som Discord. Några andra nya funktioner inkluderar emoji-reaktioner, grupper med upp till 512 personer och 2 GB storleksgränser för fildelning. Klicka på länken för att lära dig mer.
  • Google, Apple och Microsoft arbetar tillsammans för att distribuera lösenordslösa inloggningar. Vissa andra företag använder denna teknik på olika sätt. Detta nya sätt använder en persons telefon som en sorts hårdvarunyckel. Det skulle lagra ett FIDO-lösenord som låter dem logga in på tjänster genom att bekräfta inloggningen på sin telefon. Det är ungefär som om man kombinerade lösenord och 2FA. Klicka på länken för att lära dig mer.
  • Android 13 lägger till några begränsningar till sidladdning av APK-filer. Det försvinner inte. Android 13 kräver dock att appen kommer från en appbutik. Detta kan bli klibbigt eftersom målet är att inte ge sidladdningsåtkomst till appar från opålitliga källor. Det är dock inte upp till Google att avgöra vad som är och inte är pålitligt.
  • YouTube Go håller på att dödas. Appen var tänkt att vara en lättare, mindre intensiv app för lägre enheter i områden där mobildata är långsam. Google säger att den vanliga appen har förbättringar för just dessa användningsfall och att den borde ge en bättre upplevelse totalt sett.
  • Google Play hade en ganska stor uppdatering förra månaden. Inkluderade var en mängd buggfixar tillsammans med några nya saker. Uppdateringen inkluderar buggfixar för kontohantering och systemhantering, ny funktionalitet för närdelning, nya upptäckningsfunktioner och förbättringar av Google Play Billing. Vi brukar inte prata om Google Play-uppdateringar, men den här var ganska omfattande. Klicka på länken för att lära dig mer.

Gigantosaurus Dino World

Pris: Gratis att spela

Gigantosaurus Dino World är ett barnspel med ett gäng dinosaurier. I grunden är det ett pusselspel med ett gäng minispel för att underhålla barnen. Det finns flera dinosaurier att leka med och anpassa också. Sammantaget är det inte dåligt för barn, men det är lite långsamt för vuxna. Det finns köp i appen för att låsa upp saker och vi är inte stora fans av det. Se till att ditt Google Play-konto är lösenordsskyddat och att allt annat ska vara okej.


Konsol Launcher

Pris: Gratis / $4,99

Skärmdump av Console Launcher

Console Launcher är en snygg idé som kan vara mer användbar senare än nu. Det är en startskärm för startskärmar speciellt för enheter med spelkontroller anslutna. Den fungerar som standard i liggande läge, fullt stöd för kontroller, och till och med gränssnittet är optimerat för användning av kontroller. Appen ser lite ut som en alltför förenklad version av Nintendo Switchs användargränssnitt. Den har några buggar och lanserades med en kraschbugg som drog ner betyget på Google Play, men det har åtgärdats sedan dess.


Inströmmande

Pris: Gratis med köp i appen

Inflytande skärmdump

Influent är ett pedagogiskt mobilspel som hjälper till att lära ut nya språk. Appen kommer med franska, italienska och koreanska ur kartongen, men fler språk är tillgängliga som köp i appen. Det är en unik sorts spel. Spelare släpps in i en miljö där de kan interagera med i princip allt. Spelet visar dig varje objekt på det språk du väljer och det hjälper dig att lära dig språket genom att interagera med objekt direkt. Det är inte illa för vad det syftar till att göra, och extra språk är inte så dyra.


Älskare

Pris: Gratis / 59,99 USD per 3 månader / 119,99 USD per år / 249,99 USD en gång

Lover är en app för att förbättra ditt sexliv utan piller eller operation. Det syftar till att hjälpa till med saker som låg lust, svårigheter att nå klimax, nå klimax för snabbt, erektil dysfunktion och en mängd andra problem. Ja, det är en självhjälpsapp. Den använder kurser och aktiviteter för att coacha människor till mer aktiva och tillfredsställande sexliv. Naturligtvis är detta inte det mest bekväma ämnet att prata om, men appen verkar ha några goda råd.

Den enda nackdelen är priset. Den kräver $59,99 per 3 månader, $119,99 per år eller $249,99 för ett livstidsmedlemskap. Sexterapi kan dock vara mycket dyrare än så, så det här kan vara ett fynd beroende på vem du frågar.


Nova: Iron Galaxy

Pris: Gratis att spela

Nova Iron Galaxy skärmdump 2022

Nova: Iron Galaxy är ett rymdstrategispel. Det fanns en enorm supernova och den har orsakat ett gäng kaos. Du försöker utnyttja det kaoset till vinst genom att bygga ett skepp, bygga en bas, få vänner och utforska galaxen. Du kommer också att försöka ta reda på mer om supernovan som sprängde allt i luften. Det är ett ganska stort och djupt spel. Mekaniken är ganska enkel att lära sig. Tyvärr verkar det finnas vissa anslutningsproblem vid release, men utvecklarna kommer troligen att åtgärda det.


Om vi ​​missade någon stor Android-app eller spelsläpp eller nyheter, berätta om det i kommentarerna.
Tack för att du läste. Prova dessa härnäst:

#Androidappar #inte #bör #missa #den #här #veckan #Android #Apps #Weekly

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *