Draymond Green anklagar Chris Russo för "rasistisk underton" mitt i "First Take"-kommentaren

Draymond Green anklagar Chris Russo för “rasistisk underton” mitt i “First Take”-kommentaren

Draymond Green har svarat på att Chris Russo sa åt honom att hålla käften och spela.

“Igår, han [Russo] går på TV och han säger “Amerika är trött på Draymond Green.” Han fortsätter sedan med att säga “håll käften och spela”, sa Green på sin podcast, “the Draymond Green Show”, torsdag. “Jag är inte en som verkligen drar ett racekort särskilt ofta eftersom jag tror att vi alla vet vilken roll ras spelar i en värld som vi lever i, men det hade definitivt en väldigt rasistisk klang. En väldigt rasistisk underton. Även utöver att det har en rasistisk underton.”

Russo var inte på Greens radar förrän han började gå med i “First Take” med Stephen A. Smith på onsdagar, och så Green är omedveten om Russos plattformar på MLB Network och SiriusXM, och hans långa tid som nummer 1 i eftermiddagskörning med “Mike and the Mad Dog” på WFAN innan dess.

“Vem är du, vad har du gjort i ditt liv för att tala för Amerika och säga håll käften och lek?” frågade Green.

“De som håller käften och spelar, håller käften och dribbla dagar, de är för länge sedan borta. Vi lyssnar inte på det längre. Vi vill inte höra det längre. Det har ingen plats här och kommer inte heller att tolereras. Jag fortsatte också med att säga att det är dags för dig att gå hem och sitta på soffan och tacka den gode herren att jag inte ville ha hans jobb. Innan jag skrev på med Turner erbjöds jag faktiskt en plats på “First Take”. ”

Draymond Green, Chris Russo
Getty (2)

Green lovade att idrottare skulle ta över sportmedia från sådana som Russo som inte spelade.

“Medielandskapet är på väg att förändras”, sa han. ”Du kommer inte längre att få sitta där och säga vad du vill. Du kommer inte längre att få lägga ut dessa falska berättelser. Du kommer inte längre att tillåtas att inte veta vad du pratar om och vi kommer att lyssna på dig. De dagarna är sedan länge borta, och du vet varför? För vi har killar som JJ Redick som har gjort det, som talar det, som vet hur man pratar om något annat ämne, som inte är rädd för att hålla käften på en idiot.”

Green avslutade sitt gnäll med att lova att han skulle hålla Russo ansvarig.

“Så, dåliga hund, gå tacka den gode Herren att jag inte ville ha ditt jobb. Det kan du ha. Men vet bara, du kommer att ställas till svars. Jag kommer att titta på dig och skämma ut dig, så se till att när du går upp dit och skriker och skriker och pratar allt det där dumheter på sidan av halsen, nej kompis, du kommer att ställas till svars. Du kommer. Tro det. Jag ställer allt du säger till svars. Dagarna då media höll ansvar och du inte längre ställdes till svars är över. Vi lever inte med det längre.”

Vad Green inte tog upp är att det specifika som Russo var mest upprörd över var att han skröt om att tjäna 25 miljoner dollar om året. Vad han inte heller tog upp, när han anklagade Russo för rasistiska undertoner, är att Stephen A. Smith redan försvarade honom två gånger på dessa punkter.

Första gången, under det ursprungliga First Take-segmentet, sa Smith att även om han inte höll med Russo om att Green skulle hålla käften och spela, så var hans kritik inte baserad på ras.

“Det är inte en tävlingsgrej”, sa Smith till Reddick på onsdagen. “Med Doggy är det inte det. Du har gamla fans som beklagar det faktum att du har många människor där ute som bara säger “nog redan” som han gör.”

Smith tillade att han stöter på ett “helt gäng Mad Dog Russos som springer runt” – och att de inte bara är i 50- och 60-årsåldern. “Du har ett helt gäng människor i 20- och 30-årsåldern som kommer att säga om en spelare eller ett lag de inte gillar:” nog redan, ” sa Smith.

Smith ringde också in SiriusXM:s “Mad Dog Unleashed” på onsdagen för att försvara Russo.

“Mad Dog Russo är fri att vara den han vill vara på “First Take”, sa Smith.

“Vi är inte där för att krama och säga Kumbaya till varandra när det gäller att komma överens och sammanfalla med varandra med alla våra åsikter. Vad fan skulle jag behöva dig på ‘First Take’ för om du inte hade en annan åsikt?

Så för mig, när jag såg att det skedde idag, vill jag först och främst betona att ras inte hade något med det att göra. Du pratade om idrottare, punkt. Draymond Green var diskussionsämnet vid den speciella tiden.

“Det tolkades av JJ Redick som han tolkade det. Jag hade inte ens problem med det. Mitt enda problem var när han tog upp Fox News. Och här är varför. First Take är inte en show som kommer att handla om att attackera nätverk. Du kan gilla eller ogilla en viss individ, men det finns ett överflöd av människor som jobbar på Fox News, MSNBC, CNN och överallt annars och så låt oss inte generalisera och prata om ett visst nätverk.”

Smith sa att han inte förväntar sig att paneldeltagarna på “First Take” ska hålla med hela tiden, och att modellen för showen – och varför den har varit nummer 1 i ett decennium – är att få folk att hasa fram passionerade argument och låta publiken bestämma hur de känner.

.
#Draymond #Green #anklagar #Chris #Russo #för #rasistisk #underton #mitt #Takekommentaren

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *