5 saker du inte visste att Google kan göra

5 saker du inte visste att Google kan göra

Det är ganska svårt att föreställa sig hur internet skulle se ut utan Google. Sökmotorn var verkligen inte den första, men den gick segrande mot rivaliserande erbjudanden som AskJeeves, Yahoo och Bing för att bli störst efter att ha dykt upp online 1998, och har sedan dess blivit så utbredd att frasen “Googla det” har blivit synonymt med att söka på webben, oavsett vilken plattform du har valt.

Med sin egen framgång har sökmotorn sedan dess också skapat en dedikerad webbläsare, mobiltelefoner, smarta hemsystem och en rad produktivitetsverktyg online, och det finns fortfarande många roliga hemligheter att upptäcka om du vet var du ska leta.

#saker #inte #visste #att #Google #kan #göra

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *