Slöjan: Britney Spears bestämde sig för att ge fansen en tjuvtitt på hennes bröllopsslöja inför hennes kommande vigsel med fästmannen Sam Asghari i ett nytt Instagram-inlägg

Britney Spears ger en titt på sin bröllopsslöja inför bröllopet med fästmannen Sam Asghari

Britney Spears bestämde sig för att ge fansen en tjuvtitt på hennes bröllopsslöja inför hennes kommande bröllop med sin fästman Sam Asghari.

Prinsessan av pop, 40, tog till sin Instagram i lördags för att dela ett bedårande foto av sin vita slöja på golvet, med parets nya katt Wendy liggande ovanpå den.

I samma inlägg gnällde hon också om sitt 13 år långa konservatorium och att hon kände sig tystad under dessa år: ‘Jag var en jävla nunna i mitt konservatorium!!! Den tystnadsbön jag har utstått skulle möjligen förolämpa påven.’

Slöjan: Britney Spears bestämde sig för att ge fansen en tjuvtitt på hennes bröllopsslöja inför hennes kommande vigsel med fästmannen Sam Asghari i ett nytt Instagram-inlägg

'Vi presenterar Wendy!!!  Det är MJÄUW-tid, pojkar och flickor.  Och ja, det är slöjan till min brudklänning!!!'  skrev hon i bildtexten till sitt inlägg

‘Vi presenterar Wendy!!! Det är MJÄUW-tid, pojkar och flickor. Och ja, det är slöjan till min brudklänning!!!’ skrev hon i bildtexten till sitt inlägg

Britney och den iranska fitnesstränaren förlovade sig i september 2021 och väntar för närvarande sitt första barn tillsammans.

Den musikaliska sensationen startade hennes inlägg där hon presenterade sin kattunge och bekräftade att den vita tyllen på bilden faktiskt var hennes slöja.

Hon startade sedan en text på sju bilder om “hemligheter” och påstås ha blivit “utnyttjad av” under hennes konservatorium och hennes kommande memoarbok, som kommer att släppas i slutet av året.

Redo att knyta ihop säcken: Prinsessan av pop, 40, och den iranska fitnesstränaren, 28, förlovade sig i september 2021 och väntar för närvarande sitt första barn tillsammans

Redo att knyta ihop säcken: Prinsessan av pop, 40, och den iranska fitnesstränaren, 28, förlovade sig i september 2021 och väntar för närvarande sitt första barn tillsammans

I den första bilden funderade den blonda skönheten på sin uppväxt och det faktum att hon inte var van vid att säga ifrån.

“Jag ska vara ärlig att jag aldrig pratade alls när jag var yngre. Jag tror att jag bara var blyg för att jag inte ens kan stå i ett rum med människor jag inte känner, min ångest är helt hemsk, sa hon.

‘Eller kanske det var så jag är uppfostrad… Menar med tradition med vuxna talar man inte om man inte [sic] talat med. Jag var extremt respektfull, ja frun och nej frun. Jag tror ärligt talat att jag var för artig, kanske anledningen till att jag utnyttjades större delen av mitt liv…’

Rant: I samma inlägg gnällde hon också om sitt 13 år långa konservatorium och att hon kände sig tystad under dessa år

Rant: I samma inlägg gnällde hon också om sitt 13 år långa konservatorium och att hon kände sig tystad under dessa år

Tystnad: 'Jag var en jävla nunna i mitt konservatorium!!!  Den tystnadsbön jag har utstått skulle möjligen förolämpa påven

Tystnad: ‘Jag var en jävla nunna i mitt konservatorium!!! Den tystnadsbön jag har utstått skulle möjligen förolämpa påven”, skrev hon

“De hemligheter som jag har behövt hålla de senaste 15 åren kommer jag att säga är ärligt talat förlamande. Tänk dig att bli tillsagd hela ditt liv att vara lugn [sic]’ fortsatte hon.

Britney berättade sedan hur de som ansvarade för hennes konservatorskap gjorde henne arg genom att ständigt “viska” runt henne.

‘Vet du hur många gånger konservatorns folk skulle komma för att tala till mig viskande?!? Uhhhh vad är den stora jävla hemligheten här?!’

“Jag vill vara öppen, men när jag agerade så tittade de på mig som om jag var galen, även under shower med hundratals människor under scenen pratade de viskande till mig. Jag svär att jag ville jävla skrika!!!’

Viska: Britney beskrev sedan hur de som ansvarade för hennes konservatorskap gjorde henne arg genom att ständigt

Viska: Britney beskrev sedan hur de som ansvarade för hennes konservatorskap gjorde henne arg genom att ständigt “viska” runt henne: “Varför i helvete viskar vi??!”

Ifrågasättande av systemet: Hon tog sedan staden Los Angeles till uppgift, men ifrågasatte hur de kunde ha låtit konservatorskapet ske i första hand

Ifrågasättande av systemet: Hon tog sedan staden Los Angeles till uppgift, men ifrågasatte hur de kunde ha låtit konservatorskapet ske i första hand

‘De kom alltid till mig på sitt konservativa och viktiga superf***** officiella sätt. Uhhhhh det är som jösses, ingen står runt oss!!! Varför i helvete viskar vi??!’

‘Jag hade så många klagomål som jag ville dela och ta upp bara för att bli tillsagd att hålla tyst… men vänta är det inte vad en kvinna med intellekt ska göra?!? Säg till, få folk att tänka till, fortsatte hon.

Superstjärnan fortsatte att beklaga sin tidigare situation och sa att hon hade blivit “sliten” på sin kvinnlighet.

‘Det är därför jag sa förut… 100 procent hade jag blivit sliten av min kvinnohuva under de åren och det är länge!!! Vet du hur många gånger jag blev disrespekterad av folk även mitt eget STÖD och jag ville bokstavligen höja helvetet!!! Visa min grym som en kvinna låt dem veta att de förstörde det för mig!!!’

Familjedrama: Hon tittade också på sin yngre syster Jamie Lynn Spears, 31, över hennes

Familjedrama: Hon tittade också på sin yngre syster Jamie Lynn Spears, 31, över hennes “dramabok” memoar Things I Should Have Said

Arg: Stjärnan fortsatte att uttrycka sin ilska över dokumentärerna som hade gjorts om henne medan hon inte kunde säga ifrån

Arg: Stjärnan fortsatte att uttrycka sin ilska över dokumentärerna som hade gjorts om henne medan hon inte kunde säga ifrån

Hon tog sedan staden Los Angeles till uppgift, men ifrågasatte hur de kunde ha låtit konservatorskapet ske i första hand.

‘Jag förstår fortfarande inte hur delstaten Los Angeles kunde hålla med om det som gjordes mot mig för 4 år sedan!!!’

Britney beskrev också taktiken som användes mot henne av dem i konservatoriet: “Om jag började ifrågasätta dem var deras svar kallt och snabbt och “om du fortsätter med det här vet du vad vi kan göra med dig!!!!” Det värre svaret var att hon bara är galen.

Hennes sida av historien: Britney annonserade sedan sin kommande memoarbok, som kommer att släppas i slutet av året

Hennes sida av historien: Britney annonserade sedan sin kommande memoarbok, som kommer att släppas i slutet av året

“Tja, en av de svåraste delarna för mig var de senaste två åren innan det tog slut. Kan du föreställa dig??? Hur jag bokstavligen ville explodera och visa min a** men skapade klokt nog en bild på Instagram, det enda fönstret till omvärlden som visar att jag är okej.’

Hon tittade också på sin yngre syster Jamie Lynn Spears, 31, över hennes memoarbok Things I Should Have Said.

‘Se att jag mår bra för Guds kärlek, snälla avsluta detta!!! Men det var hela grejen jag kunde inte prata om det eller bli intervjuad förrän det var över!!! Kan du föreställa dig med min syster och hennes dramabok och vad som hade hänt mig???’ fortsatte hon.

‘Hur jag bokstavligen ville spränga huset, vilket betyder att explodera!!! Och jag kunde inte fortsätta att ha allt i. Jag hade väntat på det ögonblicket och det kändes nästan som ett extremt smärtsamt och grymt skämt.

Ha kul: I ett tidigare inlägg verkade hon ha en rolig stund med sin andra hälft när de

Ha kul: I ett tidigare inlägg verkade hon ha en rolig stund med sin andra hälft när de “smyg” in i herrarnas omklädningsrum tillsammans

Stjärnan fortsatte att uttrycka sin ilska över dokumentärerna som hade gjorts om henne medan hon inte kunde säga ifrån.

‘Då började jag bli arg arg HELA DENNA GÅNG!!! Sedan alla erbjudanden om pengar för att berätta min sida av historien… alla dokumentärer var skräp!!! Jag är säker på att det bara var tändning för att föra mig framåt men ärligt talat ville jag bara spotta i alla ansikten som kom nära mig!!!!’

Men mot slutet av sitt uttalande lyckades hon dra ett skämt och säga: ‘Nu kanske jag behöver ett konservatorium?! Jag är fladdermöss-galen SKAMAR BARA… ja inte riktigt.’

Första gången för allt:

Första gången för allt: ‘Första gången jag smyger i herrarnas omklädningsrum!!! …. Jag är så nyfiken på vilka lockande chockerande hemligheter som tar vägen någon annanstans?!?!’ skrev hon i bildtexten

Britney annonserade sedan sin kommande memoarbok med vad som verkade vara lite av en varning: “Min bok kommer ut i slutet av detta år… När den väl har släppts är det osäkert vad som kommer att hända gott folk!!!”

I ett tidigare inlägg verkade hon ha en rolig stund med sin andra hälft när de “smyg” in i herrarnas omklädningsrum tillsammans, men lyckades ändå ta en liten grävning i hennes familj.

‘Första gången jag smyger i herrarnas omklädningsrum!!! …. Jag är så nyfiken på vilka lockande chockerande hemligheter som tar vägen någon annanstans?!?! Min familj gjorde ett fantastiskt jobb med att avslöja mitt hela mitt liv… Jag är nyfiken på vilka hemligheter de gömmer!!!’

Sida sex rapporterade i februari att Britneys bombkontrakt med bokförlaget Simon & Schuster “sägs vara värt så mycket som 15 miljoner dollar” och kommer att diskutera hennes karriär och hennes giftiga familjeliv.

Ännu en grävning: I slutet av sin bildtext tog hon en ny grävning i sin familj: 'Min familj gjorde ett fantastiskt jobb med att avslöja min hela mitt liv¿ Jag är nyfiken på vilka hemligheter de gömmer!!!'

Ännu en grävning: I slutet av sin bildtext tog hon en ny grävning i sin familj: ‘Min familj gjorde ett fantastiskt jobb med att avslöja min hela mitt liv… Jag är nyfiken på vilka hemligheter de gömmer!!!’

.
#Britney #Spears #ger #titt #på #sin #bröllopsslöja #inför #bröllopet #med #fästmannen #Sam #Asghari

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *