Canelo Alvarez vs. Dmitry Bivol: Live uppdateringar runda för omgång

Canelo Alvarez vs. Dmitry Bivol: Live uppdateringar runda för omgång

MMA Fighting har Canelo Alvarez vs. Dmitry Bivol live-uppdateringar runda för runda av en av årets bästa boxningskamper lördag kväll på T-Mobile Arena i Las Vegas.

Huvudevenemanget börjar runt 23:00 ET. Kolla in vår Canelo vs Bivol resultat sida för att ta reda på vad som hände på underkortet.

Alvarez (57-1-2), som förväntas tjäna 15 miljoner dollar för kampen innan PPV-försäljning, tävlar för första gången i år. Han slog ut Caleb Plant i sin senaste utflykt i november förra året.

Dmitry Bivol (19-0), som är inställd på att tjäna runt 2 miljoner dollar för kampen innan PPV-försäljningen, kommer också in i ringen för första gången i år. Bivol försvarar sin WBA-titel i lätt tungvikt i tävlingen.

Kolla in Canelo vs. Bivol main event liveblogg nedan.

Underkortet har lindats och headliner börjar inom kort.

Mästaren, Dmitry Bivol ut först.

Canelo Alvarez ute nu till en underbar cover av Europas Den sista nedräkningen.

Omgång 1: Bivol får greppet igång direkt ur porten. Canelo närmar sig med krokar, men han har mycket avstånd att täcka. Bivol bara pickar på Canelos vakt. Canelo till kroppen. Bivol håller en jämn ström av stötar som studsar från Canelos armar. En Bivol-stöt kommer igenom. Canelo stänger avståndet, men Bivol tar sig av repen och hanterar trycket bra. Inte för mycket att göra mål än så länge.

MMA Fighting gör omgången 10-9, Bivol.

Runda 2: Bivol pumpar fortfarande den där stöten. Han vill inte ge Canelo en sekund att tänka efter. Bivol gör mål med 1-2. Canelo kommer in och missar precis med en uppercut. Snabba händer från Bivol som håller Canelo på defensiven. Canelo kastar en hård vänster mot kroppen. Höger krok från Canelo till kroppen, sedan en till vänster. Canelo får rätt till kroppen. Bivol svarar med en treslagskombo. Bivol varnade för en knuff. Canelo smyger in ytterligare en vänsterkrok till kroppen. Bivols stöt är där, men han måste börja kasta för att göra skada och inte bara känna Canelo ute.

MMA Fighting gör omgången 10-9, Canelo. Totalt 19-19.

Omgång 3: Bivol undviker ett Canelo kroppsskott. Han landar ett eget kroppsskott, och det ger honom en öppning för en 1-2 som landar på Canelo. Canelo vill landa en uppercut, men han är blockerad. Bivol höjer resultatet och han gör mål med raka slag. Canelo svarar när Bivols rygg är på linorna, men han försvarar sig fortfarande bra. Hård vänster landar för Bivol efter en kort Canelo-uppsnack. Canelo är på jakt efter den där uppercuten, Bivol har inte släppt igenom den än. Det finns en spade uppercut av Canelo som gör mål. Bivol backar Canelo och strängar ihop några raka skott.

MMA Fighting gör omgången 10-9, Bivol. Totalt 29-28 Bivol.

Omgång 4: Canelo kastar tungt läder, Bivol har ett bra skydd och han avleder slag. Canelo smaskar Bivols kropp. Bivol får sitt stick att ansluta och följer med rätt till kroppen. Bivol gör mål, Canelo vill avancera men han har problem. Höger hand av Canelo tar sig runt Bivols vakt, Bivol cirklar därifrån. Bivol får Canelo mot repen och han börjar jobba. Canelo hittar ett hem för den uppercut i slutet av omgången.

MMA Fighting gör omgången 10-9, Bivol. Totalt 39-37 Bivol.

Omgång 5: Bivols stöt ger Canelo fortfarande problem. Canelo kommer dock fram. Canelo med bra överhandshöger, men Bivol svarar eftertryckligt tillbaka med en kombination då Canelo lutar sig mot repen. Canelo säger åt honom att ta på sig det, men Bivol biter inte ihop. Bivol har Canelo fast vid avstånd. Jab, jab, och sedan en vänster till kroppen av Bivol.

MMA Fighting gör omgången 10-9, Bivol. Totalt 49-46 Bivol.

Omgång 6: Canelo får ett stick när han ser ut att matcha Bivols aktivitet. Han tryckte fram, men Bivol gör mål med en kombination. Canelo kastar hårt, bara inte en låt landa rent. Uppercut av Canelo är blockerad. Bivol taggar Canelo med ett stick mot kroppen. Canelo med rätt till kroppen. Bivols försvar är dock på plats. Canelo får en stöt. Canelo på repen och väntar på att Bivol ska komma tillräckligt nära för en disk. Bivol tafsade bara med den där stöten, Canelo försvarade sig bra, men skjuter inte tillbaka.

MMA Fighting gör omgången 10-9, Canelo. Totalt 58-56 Bivol.

Omgång 7: Bivol slår ut stöten, Canelo med bra huvudrörelser men han undviker inte allt. Bivol backar Canelo med stöten och han slår raka slag in där. Canelo vill bråka, men Bivol samarbetar inte. Bivol vinner ett utbyte och tar tillbaka kampen till mitten av ringen. Canelos stora skott håller på att bli helt klart.

MMA Fighting gör omgången 10-9, Bivol. Totalt 68-65 Bivol.

Omgång 8: Canelo pumpar in stöten och han tar Bivol till repen. Fighters varnas att hålla utkik efter en sammandrabbning av huvuden. Canelo kastar krokar, sätter på pressen, Bivol håller sig högt och tätt. Han kontrar med 1-2, susar mot repen och sedan gör Bivol mål med en vänsterkrok över hakan. Canelo bara hänger i hörnet, Bivol är tålmodig medan han håller sitt stick där ute. Canelo gör mål mot kroppen. Canelo med en 1-2 i mitten. Bivol trycker ner en aggressiv Canelo. Snabb uppercut av Bivol, men han har varnats igen för att trycka ner Canelos huvud.

MMA Fighting gör omgången 10-9, Bivol. Totalt 78-74 Bivol.

Omgång 9: Canelo pressar sig genast framåt. Bivol återställer avståndet och går tillbaka till sticket. Bivol till kroppen. Canelo duckar och undviker Bivols slag, men han kastar inte tillbaka. Canelo till kroppen. Bivol håller bara handskarna uppe. Canelo gör definitivt mål med några av dessa slag i närheten. Canelo sliter sönder kroppen. Jab för Bivol.

MMA Fighting gör omgången 10-9, Canelo. Totalt 87-84 Bivol.

Omgång 10: Upptagna händer från Bivol för att öppna 10:e. Canelo igen med mycket huvud- och kroppsrörelse, men lite offensiv. Bivol med en bra stöt. Canelo träffar kroppen men tar en 1-2 upp högt som svar. Bivol pressar med stöten, Canelo i hörnet. Canelo försöker kontra men Bivol slår honom till stansen med en rätt till käken. Canelo kretsar runt medan Bivol håller en jämn ström av raka slag som kommer.

MMA Fighting gör omgången 10-9, Bivol. Totalt 97-93 Bivol.

Omgång 11: Canelo stannar i Bivols ansikte och han vill attackera kroppen, men Bivol är precis där med motslag. Canelo har låga händer och Bivol använder ett stick för att skapa en kombination som ger poäng. Canelo med krokar på kroppen. Kontra vänsterscore för Bivol. Canelo ser frustrerad ut och han plockar bara upp Bivol från mattan efter att Bivol fått ett huvudlås. Bivol skjuter med självförtroende nu när hans slag tar sig igenom. Canelo delar guarden med en höger, men det kändes som för lite för sent.

MMA Fighting gör omgången 10-9, Bivol. Totalt 107-102 Bivol.

Omgång 12: Canelo pressar sig framåt, han måste veta att han är nere på kortet. Bivol lutar sig inte bara tillbaka, han tredubblar på sticket och ansluter. Canelo med aggressivt kroppsarbete. Disk kvar av Bivol. Han gör ett utmärkt arbete inuti. Canelo håller fast vid karossarbetet. Bivol slår Canelo med en stöt och landar ett par till när Canelo försöker få igång händerna. Mästaren sticker ur sin vakt så bra. Canelo går tillbaka till uppercut, men det är ett no-go. Bivols stöt tar honom hem och det här borde vara en vinst för honom. Imponerande arbete.

MMA Fighting gör omgången 10-9, Bivol. Totalt 117-111 Bivol.

Officiellt resultat: Dmitry Bivol def. Canelo Alvarez via enhälligt beslut (115-113, 115-113, 115-113)

#Canelo #Alvarez #Dmitry #Bivol #Live #uppdateringar #runda #för #omgång

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *