Google Pixel 6a — 5 största rykten du behöver veta

Google Pixel 6a — 5 största rykten du behöver veta

Den kommande veckan kan introducera oss till Google Pixel 6a, om rykten om Googles lanseringsplaner för sin nästa budgettelefon ska tro. Google är värd för sitt årliga Google I/O-utvecklarkonferens med start på onsdag (11 maj), och många Google-bevakare tror att Pixel 6a kommer att vara en av stjärnorna i evenemangets inledande keynote.

Google Pixel 6a ryktas specifikationer

Skärmstorlek: 6,2-tums OLED
Uppdateringsfrekvens: 60Hz eller 90Hz
CPU: Tensor
Bakre kameror: 12 MP huvud; 12 MP ultrabred
Fram kamera: 8 MP
Batteristorlek: 4 800 mAh
Trådbunden laddningshastighet: 30W

Att introducera en billigare version av sin Pixel-telefon under en utvecklarkonferens är inte ur karaktär för Google. Det var trots allt där den ursprungliga Pixel A-Series-telefonen, Pixel 3a, gjorde sin debut 2019. Och ett antal tecken har dykt upp som starkt tyder på att en telefonlansering är nära förestående, inte minst Pixel 6a dyker upp nyligen på FCC för myndighetsgodkännande.

#Google #Pixel #största #rykten #behöver #veta

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *