OnePlus har förpassats till att ta bort OPPO och Realme-utslag

OnePlus har förpassats till att ta bort OPPO och Realme-utslag

OnePlus har släppt många telefoner med intressant design och unika funktioner under de senaste åtta åren. Varningsreglaget fortsätter att vara en stor hårdvarudifferentiering för företaget, och några av mina favoritdesigner har varit OnePlus-telefoner: OnePlus 6T i Thunder Purpleden OnePlus 5T Star Wars Editionoch den OnePlus 7 Pro.

OnePlus fokus på designestetik kommer från toppen. Medgrundare och VD Pete Lau pratar ofta om hur design är ett viktigt fokusområde för OnePlus, och jag minns tydligt ett samtal inför lanseringen av OnePlus 6.

Vid den tiden lanserade OnePlus sin första telefon i en röd färg, och Lau sa att han och designteamet övervägde valen i flera veckor för att få rätt nyans för enheten.

OnePlus 6 röd utgåva

(Bildkredit: Android Central)

I slutändan gick OnePlus med en röd nyans som var $ 4 dyrare än andra alternativ (ingen liten förändring när du arbetar med knivskarpa marginaler), men resultatet var att Red OnePlus 6 såg helt fantastisk ut. Det är denna uppmärksamhet på detaljer över varje aspekt av enheten som hyllade kraftanvändare för företaget. Men tyvärr gör OnePlus inte det längre.


#OnePlus #har #förpassats #att #bort #OPPO #och #Realmeutslag

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *