Patrick Stewart säger att "Star Trek: Picard" säsong 3 TNG Reunion är inte en Walk Down Memory Lane

Patrick Stewart säger att “Star Trek: Picard” säsong 3 TNG Reunion är inte en Walk Down Memory Lane

Säsong tre av Star Trek: Picard tar tillbaka huvudrollen av Star Trek: The Next Generation för vad som lovar att bli en “korrekt sändning”. Lite är känt om den kommande säsongen, men nu pratar stjärnan Sir Patrick Stewart mer om att ta tillbaka sina TNG-medspelare till finalsäsongen.

Stewart tog övertygande för att få tillbaka TNG-rollerna

Förra månaden avslöjade Paramount+ att LeVar Burton, Michael Dorn, Jonathan Frakes, Gates McFadden, Marina Sirtis och Brent Spiner alla kommer att gå med Stewart i säsong tre av Star Trek: Picard. Och den senaste veckan har vi lärt oss att de flesta av de ursprungliga skådespelarna Picard går ut serien inför säsong tre. Och Gates McFadden har avslöjat hon är minst sex avsnitt. Så det blir allt tydligare att TNG-rollerna kommer att vara det stora fokuset för säsong tre. Pratar med MängdStewart ville inte bekräfta exakt hur många avsnitt var och en av hans TNG-medspelare skulle vara med i, men han avslöjade hur de kommer att spridas under säsongen:

Det är en fråga jag inte kan svara på… Men varenda en av mina ledande kollegor från “Next Generation” kommer att vara med i säsong 3 vid olika tidpunkter.

Innan du går med på att återvända för Star Trek: Picardsa Sir Patrick Stewart till exekutiv producent och medskapare Alex Kurtzman att han inte var intresserad av att gå tillbaka och återskapa Nästa generation. Och i sin Variety-intervju förklarar Stewart att det krävdes övertygande för att få honom att skriva på för att ta tillbaka TNG-rollerna för den sista säsongen:

Det var något som jag till en början hade mina tvivel om. Det verkar för mig som att det skulle ägna för mycket uppmärksamhet åt fansens uppskattningar av vad “Next Generation” hade betytt för dem. Jag vet hur intensiva de sociala återkopplingarna kan vara. Men när vi pratade om det, när jag pratar med Akiva [Goldsman] om det och mina medproducenter och de andra skribenterna kunde jag se att det kunde göras utan att spola tillbaka klockan. Det fanns ingen anledning för oss att gå längs memory lane i varje scen. Inte alls. Och det briljanta som författarna gjorde i säsong 3, är att de engagerade skådespelaren i “Next Generation”. Men det är så mycket som jag får säga.

Pratar med Hollywood ReporterStewart hade detta att säga om hur det var att återförenas med sina TNG-medspelare:

Vi har varit sammanlänkade i åratal på olika sätt och av olika anledningar. Jag älskar dem, och jag älskar dem alla djupt. Det de förde in i mitt liv 1987 var rikt och komplext. De är alla lika engagerade som alla skådespelare jag någonsin har arbetat med. Och ja, vi hade väldigt roligt och vi skämtade. Men ändå var vi en seriös grupp skådespelare, och jag var så stolt över det arbete vi gjorde.

Patrick Stewart som Picard och Whoopi Goldberg som Guinan i finalen av säsong två

Att säga adjö i säsong 2

I sin TNR-intervju pratade Stewart om känslan av att säga adjö till några av skådespelarna när de avslutade säsong två:

Jag såg avsnittet för första gången i morse, och jag blev så djupt rörd av de scenerna med John de Lancie och innehållet i de scenerna eftersom han gjorde sig själv, som karaktär, sårbar. John kan föra komplexitet till den enklaste linjen. Jag menar det som en komplimang. Jag är avundsjuk. Hela hans attityd och de saker han sa och hans mildhet och känslighet, det kvävde mig.

Och sedan när vi kom till ögonblicket då [Borg Queen] Alison Pill tog av sig masken. Vi tog den här konstiga vinkelbilden, ganska lågt i ansiktet, och tittade upp i hennes ögon. Jag är rädd att jag började gråta, det var så rörande. För det betydde så klart att jag sa hejdå till John och Alison, som båda är underbara skådespelare.

Exekutiv producent Terry Matalas delade en bakom-kulisserna-video för de Lancies sista scen med Stewart där de Lancie tackade (och kramade) Stewart och tackade besättningen.

Måndagsprat med Jeri och Michelle

Förutom Stewart är de enda medlemmarna i säsong två som bekräftats vara tillbaka i säsong tre Michelle Hurd (Raffi) och Jeri Ryan (Seven). Och båda kommer att göra ett live Twitter Spaces-evenemang på måndag.

ICYMI: Annonsering för säsong 3

Det finns ännu inget besked om när den tredje säsongen av Star Trek: Picard kommer att debutera.


Hitta fler berättelser på Star Trek Universum.


#Patrick #Stewart #säger #att #Star #Trek #Picard #säsong #TNG #Reunion #är #inte #Walk #Memory #Lane

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *