Vad du kan förvänta dig efter president Bidens verkställande order om Bitcoin

Vad du kan förvänta dig efter president Bidens verkställande order om Bitcoin

Joseph Stafford är delägare på advokatbyrån Wilson Elser och ger rådgivning till klienter inom praxisområdena immateriell egendom, regelefterlevnad och företags/D&O Risk Management.

Genom att underteckna en verkställande order (EO) om kryptovalutor har president Biden signalerat en öppenhet för teknikens potentiellt positiva effekter. Detta är en betydande och uppmuntrande utveckling för en tillgångsklass (digitala tillgångar) som nyligen översteg 3 biljoner dollar i börsvärde. Om det någonsin fanns någon rädsla för ett utbrett internationellt eller USA-ledda tillslag mot Bitcoin, verkar de vara borta och USA verkar ha indikerat sin avsikt att vara en internationell ledare i området. Som sagt, det skulle vara naivt att antyda att EO kommer att leda till avslappnad juridisk eller regulatorisk granskning.

.
#Vad #kan #förvänta #dig #efter #president #Bidens #verkställande #order #Bitcoin

Leave a Comment

Your email address will not be published.