5 Lions spelare som borde vara oroliga efter draften

5 Lions spelare som borde vara oroliga efter draften

Dragdammet är ganska fast vid det här laget. Vi har gått två veckor sedan nu och det är den tiden på året där diskussion om konsekvenserna av utkastet är ämnet. Vi har redan diskuterat fem lionmedlemmar som gynnades av utkastet förra veckan, nu är det dags att diskutera de fem Detroit Lions vem som bör vara orolig efter utkastet. Låt oss hoppa direkt in i det.

Quintez Cephus

Jag gillar Cephus och jag tror att han visade några blixtar av att han var en anständig mottagare under säsongen 2021, men jag kan helt enkelt inte se en väg till att han ska vara med i Lions 2022. Han visade dessa blixtar förra säsongen, men tyvärr provstorleken var mycket liten på grund av att han bara spelade fem matcher och missade resten av säsongen med en axelskada.

Mycket har hänt sedan dess. Först värvade Lions Josh Reynolds. Sedan blev Amon-Ra St. Brown en stjärna. Under lågsäsongen gjorde Lions stora drag genom att värva DJ Chark och byta upp för att få Alabamas Jameson Williams i draften.

Var passar Cephus in? Om Lions bär sex mottagare antar jag att du kan göra ett fall för att han ska stanna, men om de bara har fem och det handlar om Cephus kontra Kalif Raymond, kommer specialteam att bära mycket vikt, och det är en fördel: Raymond med en mil.

Alex Anzalone

Anzalone riskerar inte att gå miste om att göra det här laget 2022. Detta är mer ett långsiktigt bekymmer för honom. Medan Anzalone bara är 27 och har tränarstabens förtroende, har Lions en framtid som linebacker i Derrick Barnes och Malcolm Rodriguez. Det är bara en tidsfråga innan killarna knuffar honom ur vägen. Det kan börja så tidigt som 2022. Barnes visade verkligen något ibland under 2021, och det finns en stor chans att han kan spela sig in i Anzalones jobb på lägret i sommar. Det finns också oro för att Jarrad Davis är tillbaka, och om det finns någon tränarstab som skulle kunna låsa upp potentialen hos det tidigare valet i första omgången, tror jag att det är den här tränarstaben. Sov inte på gratisagenten Chris Board heller.

Will Harris

Harris är ett intressant fall. Han har verkligen kämpat för säkerheten, och Lions har letat efter om han ger extra värde på cornerback. De tecknade DeShon Elliott i free agency och valde Kerby Joseph i draften. Med Tracy Walker och CJ Moore redan anställda på säkerhetsavdelningen, är Harris en ganska udda man. Han hade vissa framgångar på hörna 2021, men Lions har för närvarande Jeff Okudah, Amani Oruwariye, AJ Parker, Jerry Jacobs, Mike Hughes, Ifeatu Melifonwu och nu Chase Lucas på hörnet. Vart tar Will Harris vägen?

Det har pratats om vilket gör honom till en hybrid av hörn och trygghety, men han kommer att behöva bevisa på lägret att han är tillräckligt bra i den rollen för att visa att Lions måste behålla honom trots att de är fyllda med spelare i sekundären. Historien säger oss att Harris kan kämpa för att göra det.

Garrett Griffin

Visserligen är detta en out-of-the-box take. Griffin var en udda värvning. Jag förstår att det finns ett samband mellan Dan Campbell och Griffin, och jag förstår också att Lions tränarstab är bra på att ta fram bra prestationer från spelare som annars har glömts bort någon annanstans, men vad kan Griffin göra som Brock Wright inte kan göra. ?

Han har blivit begränsad som blockerare på NFL-nivå, och han har visat sig ännu mindre som mottagare. Med nybörjarvalet i femte omgången James Mitchell som kommer med förmågan att göra nästan allt under solen och Wright visar talang 2021, jag förstår bara inte hur Griffin håller sig. Jag är beredd att ha fel om detta.

Romeo Okwara

Jag vet att det är tråkigt. Jag gillar Okwara mycket. Här är frågan. Han kommer att bli 27 nästa månad och kommer efter en akillesskada. Han hade en fantastisk säsong 2020, men förutom det har Okwara kämpat för att komma ikapp någon annanstans. Jag vill att han ska stanna i Detroit och jag hoppas att han gör det, men tebladen visar verkligen att det här kanske inte blir slutresultatet.

Lions blev bara galna på passrushers i draften. De valde Aidan Hutchinson, Josh Paschal och James Houston. De tecknade också om Charles Harris efter ett stort år och har Michael Brockers och Levi Onwuzurike på listan också. Den senare förväntas ha en större roll efter Lions försvarstränare Todd Wash hyllade över att han var i fantastisk form förra veckan. Det finns också Romeos yngre bror Julian. han har följt med också.

Det sista problemet för Okwara är att han kostar mycket pengar. Okwara har en gräns på 14,5 miljoner dollar 2022 och ytterligare en på samma belopp 2023. Lions är definitivt knutna till Okwara 2022 eftersom han skulle kosta mer i cap-utrymme utanför laget än på det. Men Detroit skulle kunna frigöra 7,5 miljoner dollar i rymden nästa år om de inte ser Okwara som en tillgång längre – och med några framväxande kantförsvarare i truppen kan det mycket väl vara fallet.

#Lions #spelare #som #borde #vara #oroliga #efter #draften

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *