Charlize Theron avslöjar sin mystiska nya Marvel-karaktär

Charlize Theron avslöjar sin mystiska nya Marvel-karaktär

Benedict Cumberbatch som Doctor Strange i Multiverse of Madness.

Doktor Strange som en konstig ny allierad.
Bild: Marvel Studios

Doktor Strange och galenskapens multiversum släpptes förra helgen till otroliga biljettsiffror, och som fans satt i två timmar och tjugo minuter att titta på ett par mellan- och efterkreditscenerbelönades de med en spännande avslöja det har stora konsekvenser för framtidens MCU.

Bild för artikel med titeln Charlize Theron avslöjar sin mystiska nya Marvel-karaktär

Från och med i går kväll har vi officiellt fått en bra jagockså vid en av de stora mid-credit avslöjar; Clea, spelad av ingen mindre än Charlize Theron. Igår la hon upp sin makeup och en skärmdump av hennes framträdande i mitten av krediten Instagramvisar upp en otroligt skarp lila ögonmakeup och en superhjältedräkt som känns väldigt i linje med Eviga stil av kostymer; full av subtila cirklar och lager av samma nyans.

Vem är Clea?

Clea first showed up in a 1964 Dr. Strange comic, The Domain of the Dread Dormammu! After Dr. Strange is informed that Dormammu is returning to power, he enters the Dark Dimension in order to find and defeat him. As he’s searching for Dormammu’s lair, Clea appears and leads him to the entrance.

The Domain of the Dread Dormammu! is also the first appearance of the Dark Dimension. When Clea shows up in Doctor Strange and the Multiverse of Madness, she rips open a seam in space-time which appears to be the same purple-y huesor as the Dark Dimension that Doctor Strange entered in his first movie ,when he held Dormammu in temporal stasis before defeating him. Besides just being next door neighbors with Dormammu in the Dark Dimension, Clea also has a familial tie to the ancient evil. In the comics, Dormammu is actually Clea’s uncle. Dormummu had a twin sister, Umar, who married and had Clea. The comics version of Dormammu and Umar were much more human-looking than the Dormammu we saw in the first Doctor Strange, but Clea has always appeared as humanoid, despite her Faltine (a kind of powerful fire/dimension alien) heritage.

After Dormammu was vanquished from the Dark Dimension, a power struggle ensued between Umar, Clea’s mother, and Clea herself. Clea eventually succeeds in becoming the ruler of the Dark Dimension, and instates herself as the Sorcerer Supreme of that dimension, having learned some mystic arts from Stephen at some point in between there. Clea also has a hard time staying in other dimensions for long periods of time, and often has to return to the Dark Dimension for a spa day or two to get back into fighting shape.

Mr. and Mrs. Strange

Charlize Theron and Benedict Cumberbatch as Clea and Stephen Strange

One of the big things about Clea is that in the comics she and Stephen Strange don’t just hook up, but actually tie the knot! One of the rare couples that actually get together and stick together, Clea and Stephen seem to be pretty well suited to each other, especially considering that they’re both multiversal beings who tend to ignore the laws of physics and commonly accepted moral considerations.

When Stephen recently died in the comics, Clea actually became the Sorcerer Supreme of Earth-616 as well, but not before making an attempt to revive Stephen. Although Wong agrees to help her perform some truly wicked Necromancy, they never quite get the spell right, and instead end up with a rather zombified Thunderstrike at their feet (a minor Thor villain).

What’s an Incursion?

So what does Clea have to do with Intrång? När Clea dyker upp i mitten av kreditscenen varnar hon Stephen för en kommande intrång– en sorts kollision mellan universum i multiversum, med jorden i varje verklighet som kopplingspunkten för att träffas – innan hon förde Stephen genom en portal som hon skapade med en kniv. Med tanke på Illuminati of Earth-838spricker när Wanda lämnar in Multiversum av galenskapoch deras egen roll i serierna som undersöker Incursions, verkar det som att Clea nu kommer att ha sin egen roll att spela.

Cleas utseende kan tyda på ett problem med Dark Dimension, men det är kniven hon håller i som är intressant. I serierna blir Clea korrumperad av en annan superhjälte som heter Silverdolken, namngiven för att han använder ett blad som kan döda vem som helst, men gjordes specifikt för att döda Sorcerer Supreme oavsett dimension, plan eller universum. Vi vet inte vart denna spricka i rum-tid orsakad av Cleas dolk leder; om i Loke Säsong 2 (möjligt, med tanke på Loke och Doktor Strange och galenskapens multiversum delat en manusförfattare), eller en annan egendom helt. Allt vi har är spekulationer och en väldigt hård look med tillstånd av Charlize Therons instagram.


Vill du ha fler io9-nyheter? Kolla in när du kan förvänta dig det senaste förundras och Stjärnornas krig släpper, vad händer härnäst för DC Universe på film och TVoch allt du behöver veta om Drakens hus och Sagan om ringen: Maktens ringar.

.
#Charlize #Theron #avslöjar #sin #mystiska #nya #Marvelkaraktär

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *