"Charmed", "Dynasty" bland avbokningar på The CW

“Charmed”, “Dynasty” bland avbokningar på The CW

CW fortsätter att tunna ut leden i sin manuslista eftersom nätverket för närvarande är i färd med en möjlig försäljning till stationsgruppen Nexstar.

Den Mark Pedowitz-ledda sändaren, som för närvarande pågår förhandlingar om att säljas till stationsgruppen Nexstar, har ställt in Betagen, DynastiRoswell New Mexico och nybörjare 4400:an och Naomi. Fortfarande att fastställa är framtiden för Arv, Tom Swift och Stjärn tjej. I mörkret, Stargirl och Nancy Drew utlöpare Tom Swift har ännu inte premiär. CW har också valt att inte förnya I mörkret bortom sin kommande fjärde säsong.

Nyheten följer avbokningarna av Batwoman och Legends of Tomorrow förra månaden då källor säger att hyreskontrakten på ljudscenerna för båda DC Comics-dramerna var uppe och producenterna Warner Bros. TV ville inte förlänga dem.

Nätverket delade ut tidiga förnyelser till sina sju kärnshower i mars med upphämtningar för All American, The Flash, Kung Fu, Nancy Drew, Riverdale, Superman & Lois och Rollator. All American: Homecoming förnyades tidigare i torsdags.

Detta är lätt CW:s största omgång av avbokningar på flera år då det yngre fokuserade nätverket, under Pedowitz – sändningens längsta angivna topp – hade arbetat en tid för att stabilisera nätverket och utöka sin lista till original året runt. Det ändrades i år med The CW:s företagsstödjare, CBS Studios (en division av Paramount Global) och Warner Bros. Discoverys Warner Bros. TV, som ville avyttra nätverket från sina respektive portföljer.

CW drevs tidigare av intäkter från Netflix-affären på 1 miljard dollar som såg alla nätverkets manusserier streamade på tjänsten. CW valde att inte förnya avtalet eftersom Warners och Paramount ville streama sina original på sina respektive plattformar, HBO Max och Paramount+. Även internationella intäkter har i stort sett försvunnit eftersom dessa rättigheter, snarare än att säljas utomlands och bidra med miljoner till sina respektive studior, nu också hålls i hus. Stationsgruppen Nexstar anses vara den föregångare att köpa The CW, även om andra friare också är med i mixen. En affär förväntas inte komma före nästa veckas förhandspresentationer till Madison Avenue annonsköpare.

Under tiden har CW gjort sitt bästa för att fortsätta som vanligt, med Pedowitz som delar ut tre pilotordrar det här året. Även om Nexstar vet hur showerna på The CW presterar, är tidiga indikatorer att stationsgruppen – om en affär kan nås – skulle kunna hålla saker som vanligt inom den närmaste framtiden och öppna sina dörrar för köp från andra leverantörer bortom CBS Studios och Warners .

Ändå kan en försäljning av The CW – med tiden – ändra ansiktet av CW eftersom det är oklart vad en potentiell köpares långsiktiga planer kan vara.

Batwoman (inställd efter tre säsonger)Charmad (klar efter fyra)dynasti (fem säsonger), Legends of Tomorrow (sju)Roswell New Mexico (säsong fyra), I mörkret (fyra) och nybörjare 4400:an och Naomi var bland dem som lämnades utanför förnyelserna i mars och hade varit häftklamrar på schemat många på grund av lukrativa streaming och internationella erbjudanden som föregick ankomsten av HBO Max. Dynasti, är till exempel TV:s lägst rankade manusserie men var på grund av sin välkända titel en enorm internationell hit.

Slutet på Legends of Tomorrow och Batwoman annullering lämnar CW med en DC-lista som inkluderar Blixten (som förväntas avslutas med sin tidigare tillkännagivna nionde säsong) och Stålmannen och Lois. (Den produktiva producenten Greg Berlanti har ännu en DC-show på gång för The CW med pilot Gotham Knightssom inte anses vara en Batwoman biprodukt.)

När Warners och CBS Studios nu avyttrar The CW, kommer en ny företagsförälder sannolikt att öppna dörrarna för andra tredjepartsköpare samtidigt som de eventuellt erbjuder någon form av garanti till båda studiorna för en viss volym av shower under en förutbestämd tidsram.

Samtidigt kommer The CW nu att ha utrymme på schemat för möjliga nya serier och annan billig programmering utan manus, eftersom dess företagsföräldrar försöker minska utgifterna för en ny potentiell ägare.

CW har tre piloter på gång, alla antingen spinoffs eller baserade på välkända egenskaper: DC Comics drama Gotham Knights; Walker: Självständighet, en prequel av omstarten Jared Padalecki; och Övernaturlig föregångare The Winchesters. Alla har band till CW:s längsta drama, Övernaturligsom Misha Collins spelar i Gotham Knights. Alla förväntas bli upptagna till serien.

Håll koll på alla sändningspiloter, castings och seriebeställningar med THRär praktiskt score-kort. Och följ med när alla bubbelshower väntar på besked om deras framtid med vår förnyelseguide.


#Charmed #Dynasty #bland #avbokningar #på

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *