Kentucky Derby-vinnaren Rich Strike kommer inte att ställa upp i Preakness

Kentucky Derby-vinnaren Rich Strike kommer inte att ställa upp i Preakness

KOMMER SOM ENTRET TILL DEN HELT NYA JUDICIAL CTEEN JENNIFER: DET KOMMER INGEN KONTROVERS OM ÅRETS KENTUCKY DERBYVINNARE. KENTUCKY HORSE RACG-KOMMISSIONEN MEDDELADE I EFTERMIDDAG ATT ALLA PROVER EFTER LÖPET FRÅN KENTUCKY DERBY KOM TILLBAKA TILLBAKA. DET SKULLE INKLUDERA RICH STREK. COLTEN WT FRÅN ETT OCKSÅ KVALIFICAT TILL DET ANDRA STÖRSTA LÅNGSKOTTET FÖR ATT VINNA RÖSEN FÖR ROSEN. SJÄLVKLART, FÖRRA ÅRETS DERBYVINNARE, MEDINA SPIRI WAST, DISKVALIFICERAD AV KOMMISSIONEN EFTER ATT HA UNDERKÅTT I ETT DRUG-TEST EFTER LÖPET. SOM RESULTAT BLEV TRÄNARE BOB BFEAF AVSTÄNGD I 90 DAGAR

Kentucky Derby-vinnaren Rich Strike kommer inte att ställa upp i Preakness

Det ser ut som att Kentucky Derbys fantastiska vinnare inte kommer att gå för Triple Crown. Rich Strike, långskottet som vann Derbyt förra helgen, går förbi Preakness den 21 maj. Uttalande från Rick Dawson, ägare till Rich Strike:” Vår ursprungliga plan för Rich Strike var beroende av KY Derbyt, skulle vi inte springa i Derbyt skulle vi peka mot Preakness, skulle vi springa i Derbyt, beroende på loppets resultat och vår hästs kondition, skulle vi ge honom mer återhämtningstid & vila och spring i Belmont, eller ett annat lopp och håll kursen för att springa med 5 eller 6 veckors vila mellan loppen. “Självklart, med vår enorma insats och vinst i Derbyt är det väldigt, väldigt frestande att ändra vår kurs & spring i Preakness på Pimlico, vilket skulle vara en stor ära för hela vår grupp, men efter mycket diskussion och övervägande med min tränare, Eric Reed och några andra, kommer vi att fortsätta med vår plan för vad som är bäst för Ritchie är det som är bäst för vår grupp, och vidarebefordra löpningen i Prea Kness, och peka mot Belmont om cirka 5 veckor.”Vi tackar de underbara Preakness & Pimlico-folket som har nått ut till oss och uppskattar mycket inbjudan.”Vi önskar er alla ett bra lopp!!!!”Ett beslut har fattats Det har ännu inte gjorts på Belmont Stakes, vilket är den 11 juni. Rich Strike kom in i Derbyt i sista minuten när en annan häst repade sig dagar innan loppet. Hans odds var 80-1.

Det ser ut som att Kentucky Derbys fantastiska vinnare inte kommer att satsa på Triple Crown.

Rich Strike, långskottet som vann Derbyt förra helgen, går förbi Preakness den 21 maj.

Uttalande från Rick Dawson, ägare av Rich Strike:

“Vår ursprungliga plan för Rich Strike var beroende av KY Derbyt, skulle vi inte springa i Derbyt skulle vi peka mot Preakness, skulle vi springa i Derbyt, beroende på loppets resultat och vår hästs kondition, skulle vi ge honom mer återhämtningstid & vila och spring i Belmont, eller ett annat lopp och håll kursen att springa med 5 eller 6 veckors vila mellan loppen.

“Självklart, med vår enorma insats och vinst i Derbyt är det väldigt, väldigt frestande att ändra vår kurs och springa i Preakness på Pimlico, vilket skulle vara en stor ära för hela vår grupp, dock efter mycket diskussion och övervägande med min tränare , Eric Reed och några andra, vi kommer att hålla fast vid vår plan för vad som är bäst för Ritchie är vad som är bäst för vår grupp, och vidarebefordra löpningen i Preakness, och peka mot Belmont om cirka 5 veckor.

“Vi tackar de underbara Preakness & Pimlico-folket som har kontaktat oss och uppskattar mycket inbjudan.

“Vi önskar er alla ett bra lopp!!!!”

Något beslut har ännu inte fattats om Belmont Stakes, vilket är den 11 juni.

Rich Strike kom in i Derbyt i sista minuten när en annan häst repade sig dagar innan loppet. Hans odds var 80-1.

#Kentucky #Derbyvinnaren #Rich #Strike #kommer #inte #att #ställa #upp #Preakness

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *