NFL 2022 schemasläpp: En mans galna format för ligans senaste måste-se-evenemang, plus några riktiga frågor

NFL 2022 schemasläpp: En mans galna format för ligans senaste måste-se-evenemang, plus några riktiga frågor

Jag har en bekännelse: Jag är ingen stor kille som släpper schemat.

Gör inte så mycket för mig. Verkar bli en överdrivet uppsvälld träning. Det betyder inte att jag inte kommer att spela med, åtminstone till viss del (möjligen som en officiell målskytt i en Little League-match), när Global Football Consumers smälter dumpningen av datum och tider och motståndare och börjar bedöma vem som blev utslängd av ligan och som fick en lätt skjuts.

Jag har några tankar att dela med mig av på fredag, det är jag säker på … men jag är också gammal nog att minnas när ingen visste exakt när schema-release-dagen var, ingen någonsin tänkt på att verkligen prata om när schema-release-dagen var , och det hände bara tyst. Någon eftermiddag på våren nynnade faxen (ni kan googla, ungar) på sportavdelningen på tidningen (tråkigt av allt, googla, ungar), någon lade så småningom märke till tidningen som låg där och läste den. (Beatförfattaren var inte på teamanläggningen den dagen, för det var ingen, eftersom OTAs inte heller hade blivit en mediahändelse än). Det visade sig att faxet var det lokala NFL-lagets schema för den kommande säsongen och någon på skrivbordet klippte ihop en 10-tums historia (google det) som förmodligen saknade en byline (“personalrapporter”) och det var det. Livet gick vidare.

Länge, och många, många BlackBerrys sedan.

Ursäkta att jag är fullt med Prisco på alla här, men ursäkta mig om jag inte ser det här som mötes-tv — släppet av ett schema som inte kommer att spelas på ett halvår till för spel där vi redan vet vem som motståndare kommer att vara. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte brydde mig så mycket om vart det här är på väg. För det kan bli trevligt och konstigt.

Med risk för att ge några kostymer på Park Avenue några idéer, hur långt borta är vi från att schemat-release-showen förvandlas till ett slags bisarrt utkast; en ännu mer MADE FOR TV-övning? Kan du också föreställa dig en framtid där ett fan väljs ut för att representera varje lag (eller en skådespelare, wrassler, Reality TV-schlub, sångare, TikToker, vad som helst) samt en spelare från det laget, för ett roterande evenemang som hålls under våren i en NFL-stad (eller kanske på vägen, i London eller München eller Mexico City)? Ser du vad jag ser?

Dessa 64 individer hålls i ett grönt rum (några i möjligen timmar eller mer när dramat utspelar sig) under hela pre-showen, och sedan klockan 20.00 ET är vi live, som börjar med ett lotteri på scenen för att välja ordning i som varje kuplett kommer att börja kallas till scenen. När det är deras tur kallas de upp, två och två, för att skaka hand med The Commish innan de går fram till mikrofonen. Det finns en två minuters klocka (detta, tillsammans med tid för reklam, säkerställer att vi går minst två timmar för TV) för att tillåta den obligatoriska tiden att ta en selfie, lägga upp den, ringa ett snabbt FaceTime-samtal. Om du går över två minuter blir du skickad till baksidan av raden och förlorar din tur. Dessutom, om du inte kan motstå lusten att köra full Marinaro, och faktiskt kör ut klockan, rycks fansen och spelaren bort från scenen med en käpp a la “The Gong Show”-stil (om du är under 35 års ålder kan du lika gärna lösa den här kolumnen nu).

Vår första kuplett (om du ska använda den här termen i en kvasi-fotbollskolumn, då måste du rida den hårt) når sedan in i en stor fiskskål, prydd med logotyper från officiella ligasponsorer, som rymmer 136 plastbollar, var och en med datum/tider/motståndare/rättighetsinnehavare för ett NFL-spel skrivet inuti. Lucky Couplet nr. 1 drar en slumpmässig boll när bandet på scenen skräller iväg (om du drar en boll som håller i en av ditt lags matcher får du en ny chans) och sedan tittar vi hänförda när hela schemat vaknar till liv – alla 18 veckor – spel för spel när det är staplat på ett enormt stort bräde (som utkastet) bakom scenen? Vi kanske blir riktigt galna av det och slänger in några extra bollar som innehåller bye-veckorna för ett lag eller en division eller något galet sånt?

Skulle det verkligen förvåna någon om det är där den här saken går, Åh, jag vet inte, 2026? NFL:s officiella spelsponsorer kan lägga ut odds på vilken kuplett som tar längst tid på klockan, vem väljer först, vem väljer 127:e, vem väljer den första bye-bollen. Vilket lags schema kommer att utformas fullt ut på Big Board först? Vem är den första som fick Gong Show bort från scenen? Vem ger Rog den längsta kramen?

Okej, vi får se vart det leder (och om något sådant här någonsin inträffar, förtjänar jag åtminstone en Executive Producer/Creator-kredit att lägga till mitt CV, eller hur?). Under tiden, här är några av de saker som jag är mest intresserad av att faktiskt se utvecklas när den stora avslöjandet äger rum på torsdag med tillräcklig bång:

När är Bruna Hejdå? Hur många matcher på bästa sändningstid under de första två månaderna av säsongen?

NFL kommer inte att väga in Deshaun Watson när som helst snart. Det kommer förmodligen att komma ganska nära starten av grundserien. Men det kan finnas några uppenbara ledtrådar om vart denna disciplin kan vara på väg från själva schemat. Även om det är en mindre avstängning, skulle ligan vilja ha denna QB på bästa sändningstid tidigt på året? Min misstanke är att de inte skulle vilja att det skulle vara en viktig diskussionspunkt när säsongen drar igång, trots att Browns blir en av de mer omtalade franchiserna denna lågsäsong.

Hur ser AFC Wests divisionsschema ut längre fram? Något lag hemma mer än andra under säsongens sista månad?

Den här divisionen kommer att bli galen. Jag skulle inte bli chockad om något av dessa fyra lag nådde eftersäsongen. Men vi vet att oddsen för att det faktiskt ska hända är dystra. Finns det några ärvda fördelar och nackdelar schemamässigt under de sista veckorna av säsongen? Dessa lag måste i allmänhet resa mer än andra på grund av hur spridda de är geografiskt. Marginalerna är smala. Har man mer nytta än andra ur vilo-/resesynpunkt när tröttheten och utmattningen ökar?

Om Raiders bli överväldigad av NFL imorgon – för om du någonsin har spenderat 30 sekunder runt ett Raiders-fan vet du att ligakontoret/Big Brother alltid är ute efter dem – kan de skapa ett Al Davis-hologram för att projicera svordomar på Roger Goodell inifrån den där VIP-medlemmen klubb bredvid målzonen? (Tips: Om du gör detta, se till att Amy Trask skapar skriptet. Vi behöver autenticitet här). Jag skulle betala helt för att se det. Dessutom, Över/Under på hur många fler lagpresidenter/ekonomichefer/COO:er går Raiders igenom innan schemat faktiskt tillkännages? Fyra?

Hur ser de första sex veckorna ut för 49ers? Tidig hejdå? När är matchen mot Pantrar?

Trey Lance har helt enkelt inte spelat så mycket fotboll de senaste åren. Och nu väntas mycket av honom. Hur tuff är den tidiga handsken? När är veckan ledig? Detta kan vara ett Super Bowl-lag om QB-spelet är legitimt. Åh ja, och om det är av en slump Jimmy Garoppolo – den före detta 49ers-startaren – hamnar i Carolina, den dejten med San Francisco är en värd att cirkulera. Jimmy G vs. Shanny 2.0. Må den bästa skäggstubben vinna.

Ja, vi har gått in i REVENGE GAME-delen av den här övningen. Russell Wilson mot Seahawks. Ord som vissa trodde aldrig skulle skrivas. Är Seattle helt förlorad utan honom? Kan The 12th Man överleva denna tre timmar långa strävan med Russ på den motsatta sidan? Skulle Twitter/Instagram/Cool Social Media Stuff I Barely Know Exists explodera om Ciara sprang till Seahawks-logotypen på mittfältet efter en Broncos-seger, slog ut några av sina bästa drag och gjorde en snabb acapella-version av “1,2 Step” till säkerhet ingriper? Tänk om hon gjorde det med (fd Seahawk i en minut) TO? Människan kan ett och annat om dans-på-logo-koreografi. Han kanske slår ut en armhävning eller två? Jag kan inte vänta på att den här säsongen ska börja.

Vad sägs om Ravens/Giants?

Varför, frågar du, skulle jag lyfta fram det här spelet efter att ha sett Baltimore massakrera NY Football Jättar inte så länge sedan? Tja, i åratal Korpar försvar, som drivs av koordinator Wink Martindale, möttes av Ravens unika anfall, kört av Lamar Jackson och koordinator Greg Roman, varje dag på praktiken. The Ravens sparkade Wink efter en katastrofal säsong 2021 i försvaret. Ingen skulle ha mer insikt om detta brott ur en defensiv synvinkel än han. Wink kanske inte har alla hästar han behöver i år ett, men de förbättrades i draften. Kommer att bli fascinerad av att se hur han närmar sig det här spelet, när det än är.

För, kom ihåg, det kommer en eller två jävlar som kommer att titta på TV mellan nu och närhelst det här spelet spelas för att berätta att LIGAN HAR KLARTAT UT LAMAR JACKSON, JAG LOVAR, JAG SVÄR, EN MIDDEN ASSISTENT DBs TRÄNARE FÖR EN RIKTIGT SKÄV TEAM VISKADE DET TILL MIG OCH EN AGENT SÄCKDE DET TILL MIG I EN GRUPPTEXT. PÅ NYTT. ENDAST DENNA GÅNGEN ÄR DET PÅ RIKTIGT. Kan Wink möta utmaningen? Betyget för detta spel enbart bland anonyma scouter borde vara rekordsättande.

Åh, och hur är det med Eagles/Titans?

AJ Brown revanschspel. ‘Nog sagt. Gör det Titaner smula sönder utan hans enorma fysiska närvaro och produktion? Är hans tillägg att sätta Jalen gör ont på väg att få betalt? Är Malik Willis redan i centrum för Titans? Browns presskonferens efter handeln skapade några rubriker. Om han spränger boxpoängen kommer det att generera mycket mer.

När får vi se A-Rod och Brady gå head to head en sista gång, förmodligen, kanske, möjligen?

De Packare och Bucs har lite av en historia, som går tillbaka till deras Bay of Pigs-dagar (ja, om du inte vet, googla det.) Mer till saken, vägen till Super Bowl tenderar att gå igenom Tom Brady eller Aaron Rodgers någon gång I NFC-slutspelet sedan Brady gick till Tampa. Naturligtvis, redan i januari trodde vi att det här var över. Sen inte så snabbt.

Rodgers började lägga ifrån sig pärmarna fulla av medicinsk forskning och farmaceutisk litteratur och data från vaccinförsök som han läste timmar om dagen (och himlen vet vad mer) och slutade städa och förklarade att han ska spela fotboll en gång till. Och förmodligen två gånger till, enligt garantierna i det nya kontraktet. Och Brady gick i pension i ungefär 28 minuter och 3 sekunder (förlåt falkar fans!) och sedan hackade det upp det med Ronaldo på planen på Old Trafford och förklarade att han också ska spela fotboll en gång till (och kanske viskade att det kunde vara två gånger, eller tre gånger, men kanske i en sydligare region i Florida, Wink -Blinkning).

(Orelaterad anmärkning: Har Man U vunnit en match sedan getternas bete? Ber om en Leeds-fan. Kom igen Jesse Marsch, håll oss i premiären. Gör det inte för mig, utan för ditt land!)

Så, ja, Packers kommer att möta Bucs den här säsongen. Och världen ska titta. För det här kan vara det mellan dessa två. Verkligen. Förmodligen. Jag lovar. Tills de möts igen i slutspelet. Eller inte.

När är slaget vid Los Angeles? Och kan de få ‘Rage Against the Machine’ att spela i halvtid?

De Baggar och Laddare dela ett hem. Okej, mer till saken har Rams ett fantastiskt fotbollspalats byggt av sin ägare som hyrs ut i andra hand till vissa hyresgäster under olika tidsperioder. Traktordraget får nog en hel vecka. Ett dejt med Dr. Dre/Snoop Dog som headliner kan förmodligen fylla den platsen för en hel helg. Laddarna får ungefär 10 dejter per år, fördelade i olika grad, beroende på år och hur många försäsongs- och/eller reguljära säsongsspel de får vara värd för. The Rams vann snabbt en Super Bowl och är den stora showen i stan (jag letar efter en “Winning Time”-liknande anpassning av deras mästerskapssäsong för att snart börja streama på deras hemsida, efter den där Matrix-trailergrejen de producerade. Gjutningen har redan gjorts för guds skull).

LA gick i decennier utan att ha ett enda lag och ingen verkade bry sig så mycket om det, än mindre två NFL-franchises som delade en arena. Skulle det inte vara något om det här spelet var tidigt på året och även om Chargers är “hemmalaget” för NFL-ändamål, eftersom det verkligen är Kroenkes hus och allt, tänk stort med mig här för en sekund: Tänk om Rams fick sina ringar och de höjde banderollen innan den här matchen? The Rams njuter av ett gott skratt och deras sociala medier/intern produktion/James Cameron Knockoff Team är legitima. Vad sägs om att de tar en hel WWF-hälsväng, tillfälligt, och gör det här spelet till ett firande av deras Lombardi Trophy-säsong 2021, även om Chargers-logotyperna finns på planen den dagen?

Ack, en kille kan drömma.

Hela NFL-schemat 2022 släpps torsdagen den 12 maj kl. 20.00 ET på NFL Network, NFL.com och NFL-appen. NFL GameDay View: Schedule Release kommer att streamas den kvällen kl. 20.00 ET den Paramount+NFL.com, NFL-appen, YouTube och NFL-kanalen.


#NFL #schemasläpp #mans #galna #format #för #ligans #senaste #måsteseevenemang #några #riktiga #frågor

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *