Bills-Rams startar '22;  Wilson i Seattle på MNF

Bills-Rams startar ’22; Wilson i Seattle på MNF

NFL kommer att öppna sin säsong 2022 där sista matchen för förra säsongen startade – i SoFi Stadium i Inglewood, Kalifornien, när Super Bowl-mästaren Los Angeles Rams tar emot Buffalo Bills torsdagen den 8 september, meddelade lagen.

Bills-Rams matchup innehåller elit quarterback-spel mellan Matthew Stafford och Josh Allen, som har väglett räkningarna till back-to-back playoffframträdanden. Den här matchen belyser ett utmanande schema för Rams, vars motståndare har ligans högsta vinstprocent från förra säsongen (56,7%). NBC kommer att sända spelet.

Monday Night Football-öppnaren erbjuder en kryddig handling — Russell Wilson gör sin Denver Broncos-debut mot sitt gamla lag, Seattle Seahawks, i Lumen Field. Wilson guidade Seahawks till två Super Bowl-framträdanden och nio vinnande säsonger under 10 år. Seattle bytte Wilson till Denver i mars för flera draftval och veteranspelare. Spelet sänds den 12 september på ESPN.

Andra viktiga matcher för vecka 1 inkluderar Tampa Bay Buccaneers på Dallas Cowboys på söndagskvällen, en revansch av förra säsongens inledning på torsdagskvällen; Los Angeles Chargers är värd för Las Vegas Raiders, och återupptar en dramatisk ordinarie säsongsfinal 2021 med slutspelsimplikationer; Cincinnati Bengals på Pittsburgh Steelers, en sammandrabbning av hårda AFC North-rivaler; och Kansas City Chiefs gör resan västerut för att spela Arizona Cardinals, två kraftfulla brott i öknen.

Buccaneers kommer att möta allvarlig eldkraft under den första månaden av säsongen, med en hemmapremiär den 25 september mot Aaron Rodgers och Green Bay Packers och en sammandrabbning med Patrick Mahomes och cheferna veckan därpå.

Andra matcher i vecka 1 inkluderar Jacksonville Jaguars, med den nya tränaren Doug Pederson, på Washington Commanders, med ny quarterback Carson Wentz. Pederson tränade Wentz i Philadelphia och vann en Super Bowl med Eagles Nick Foles var bakom center med Wentz skadad.

Flera andra veteranbackar kommer att debutera med nya lag. När Cleveland Browns öppnar säsongen på Carolina Panthers, Deshaun Watson skulle kunna ansluta sig till dem efter sin handel från Houston Texans denna lågsäsong, även om en potentiell avstängning på grund av påstådda sexuella övergrepp är stor.

Nya Indianapolis Colts quarterback Matt Ryan möter Houston i en matchup i division 1 vecka. Flera andra nyckeldivisionsmatcher är under tiden också på gång den 11 september: New Orleans Saints på Atlanta Falcons, New England Patriots på Miami Dolphins (med nyförvärvad mottagare Tyreek Hill starta processen att maximera Tua Tagovailoas potential), och Packers på Minnesota Vikings.

“Förväntar mig att ha en otrolig publik där,” sa Vikings tränare Kevin O’Connell till Vikings hemsida. “Jag har pratat mycket om att vara på besökarens sidlinje, så jag vet vad Packers kommer att vänta sig när de öppnar. helgen. Jag förväntar mig att se en stadion full av lila. Det är en stor möjlighet för oss och en utmaning.

“Vilket sätt att börja din säsong – en utmaning men också ett bra sätt att kickstarta det som förhoppningsvis kommer att bli ett fantastiskt 2022.”

Det kommer också att vara Browns på Panthers, San Francisco 49ers på Chicago Bears, Eagles på Detroit Lions, Baltimore Ravens på New York Jets och New York Giants på Tennessee Titans.

Jets, ett av de största wild cardsna i början av säsongens schema, öppnar säsongen med fyra raka matcher mot AFC North — mot Batlimore, i Cleveland, mot Cincinnati och i Pittsburgh.

Vecka 1-matcher innehåller 10 underdogs på hemmaplan, det mesta i NFL:s historia under en första vecka av säsongen, enligt ESPN Stats & Information.

Lag som kommer att öppna på vägen och kommer att vara hemma i vecka 2 inkluderar Kansas City som är värd för Chargers i det första Amazon Prime-videospelet på torsdagskvällen.

Schemaskaparna kommer att ha Falcons jetlaggade tidigt på året med matcher i Los Angeles (Rams) och Seattle under vecka 2 och 3.

Tidigare avslöjat var att ett av juldagens tripleheader-spel, Denver at the Rams, kommer att sändas av Nickelodeon såväl som CBS. De andra julspelen är Green Bay i Miami i 13-tiden, sedan Tampa Bay i Arizona på natten.

Julafton kommer också att ha en tävling, med Raiders at the Steelers.

De traditionella Thanksgiving-spelen kommer att ha Detroit som värd för Buffalo, Dallas hemma för Giants och New England i Minnesota på natten.

Mer semesterpris: 14 matcher på nyårsdagen, vilket kommer att tvinga en del bowl-spel att anpassa sig från den 1 januari. De troliga toppmatcherna som börjar 2023 inkluderar San Francisco i Las Vegas, Miami i New England och Denver i Kansas City.

Tretton NFL-lag — 49ers, Bengals, Bills, Broncos, Buccaneers, Chargers, Chiefs, Cowboys, Eagles, Packers, Patriots, Rams och Steelers — har fem primetime-matcher. Lions är det enda laget för närvarande utan en sändningstid, medan Patriots har fyra raka – från 24 november till 18 december, tre på resande fot och en hemmamatch mot Buffalo.

Även tidigare tillkännagavs de internationella spelen. Bucs och Seahawks kommer att delta i den första ordinarie NFL-matchen i Tyskland, den 13 november i München. Green Bay kommer att bli det sista laget att spela i Europa, och möter Giants den 9 oktober på hemmaplan för Premier League-fotbollslaget Tottenham i London. Samma plats är också värd för vikingarna och helgonen föregående vecka.

Andra internationella matcher inkluderar Broncos vs. Jaguars på Wembley Stadium i London den 30 oktober, och 49ers och Cardinals som möter varandra i Mexico City den 21 november.

Vecka 15 har en tripleheader lördagen den 17 december, men vilken av fem matcher som kommer att bytas från söndag kommer inte att avgöras förrän närmare den helgen. Möjligheterna är Miami i Buffalo, Baltimore i Cleveland, Indianapolis i Minnesota, Atlanta i New Orleans och Giants i Washington.

Den sista helgen, 7-8 januari 2023 – alla matcher inom divisionen – kommer också att ha två matcher flyttade till lördag. Dessa kommer att fastställas i början av vecka 18.

“I månader har vi vetat vilka vi spelar och var,” sa Browns tränare Kevin Stefanski, “men att se hur det utvecklar sig, var vår bye-vecka är och var våra divisionsmotståndare är är roligt för våra tränare. Den första motståndaren är något du tittar på så att du kan börja arbeta med deras koordinatorer, förstå vad de har gjort och försöka få ett försprång på det spelet.”

Nio lag kommer att njuta av tre matcher hemma: Cowboys, Giants, Bears, Lions, Vikings, Panthers, Buccaneers, Rams och 49ers. Fyra måste utstå roadtrips i tre matcher: Kansas City, Miami, Green Bay och Philadelphia.

Hejdå börjar i vecka 6.

Lag har känt sina motståndare sedan slutet av förra säsongen, men NFL bygger dramatik kring schemasläppet, och tillkännager ordningen, avsparkstider och sändningsnätverk för alla 272 matcher på en kväll varje maj. Detta kommer att vara den andra NFL-säsongen som följer ett schema på 17 matcher, enligt överenskommelse mellan NFL och spelarfacket under de senaste arbetsförhandlingarna.

Den ordinarie säsongen pågår till och med den 8 januari, med Super Bowl avspark den 12 februari.

Associated Press bidrog till denna rapport.

.
#BillsRams #startar #Wilson #Seattle #på #MNF

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *