Läckare säger att Konami drog Silent Hill-bilder som den tydligen inte vill att du ska se

Läckare säger att Konami drog Silent Hill-bilder som den tydligen inte vill att du ska se

Tre olika läckta Silent Hill-bilder från läckaren Dusk Golem, som visar något konstigt rött rum, en hall med klisterlappar och en kvinnas ansikte som skalar tillbaka för att avslöja papper under huden.

Tre olika läckta bilder från en förmodat under utveckling Silent Hill spel som visar en kvinnas ansikte som skalar tillbaka för att avslöja något slags fysiologisk intriger, en korridor med klisterlappar med vad som ser ut som en skolflickans figur som står däroch en krypay röda rummet.
Bild: Konami / Dusk Golem / Silent Hill / Kotaku

En välkänd läckare som går under användarnamnet Dusk Golem har skaffat och delat flera bilder från en förmodad under utveckling Silent Hill match på torsdag. Skärmarna, upplagda på Dusk Golems Twitter-konto, var inte uppe länge. Enligt läckaren kom Konami snabbt in för att ta ner dessa bilder, även om den specifika anledningen till varför är okänd för tillfället.

Dusk Golem är en etablerad läckare som avslöjar uppenbara detaljer om spel innan studiorna tillkännager dem. Det avslöjade han till exempel Monster Hunter Rise skulle köras på RE-motorn tillbaka i augusti 2020 innan Capcom bekräftade detaljerna efter Nintendo Direct från september 2020. Det fick han också besked om Resident Evil Village hade nästan sjöjungfrumonster. Så även om Dusk Golem verkar ha en bevisad meritlista, bör du absolut ta allt han säger med en nypa salt. Detta är trots allt en läcka och dessutom kan spel som är under utveckling komma att ändras. Om ett spel fortsätter att existera kanske det inte ser ut så här – eller så kanske det inte kommer ut alls.

En läckt Silent Hill-bild från sleuther Dusk Golem.

En läckt Silent hill bild från sleuther Dusk Golem som visar vad som verkar vara ett smutsigt rum fyllt med lådor och sopor, vilket möjligen antyder att denna plats kan tillhöra någon sorts hamstrare i spelet.
Bild: Konami / Dusk Golem / Silent Hill / Kotaku

Den 12 maj twittrade Dusk Golem fyra bilder av vad han påstod var från en Silent Hill spel som är under utveckling. Han sa att källan var ny, men att personen gav honom “mer än tillräckligt med bevis” för att tro bilderna var legitima, men ingenting underbyggdes med Kotaku. Han gav också några detaljer om projektet, som tydligen inkluderar namnen “Anita” och “Maya”, samt en hänvisning till SMS. Så, som alla läckare gör, postade Dusk Golem detta – bara för att bilderna skulle blockeras. Han då tog till Reset Era att hävda att det var Konami som skickade honom meddelandet om borttagning.

Kotaku har kontaktat Konami för en kommentar.

En läckt Silent Hill-bild från sleuther Dusk Golem.

En läckt Silent Hill bild från sleuther Dusk Golem som visar en flicka som står i slutet av en mycket röd korridor med klisterlappar, vilket kanske antyder att hon är en central karaktär i spelets berättelse.
Bild: Konami / Dusk Golem / Silent Hill / Kotaku

När Dusk Golem nåddes för kommentar via e-post delade bilderna med Kotaku och gav lite mer information om beskedet han fick.

“Aldrig hänt tidigare med något annat jag någonsin har skrivit om Konami, första gången för mig,” sa Dusk Golem. “Jag tror att de bara tog bort det eftersom det förstör några överraskningar, särskilt när folk vet vad det här projektet faktiskt är (förlåt, kommer inte att utveckla det eftersom det är lite av en spoiler, och jag tror att det skulle vara skadligt att vara där ute för utvecklarna och spelarna).”

En läckt Silent Hill-bild från sleuther Dusk Golem.

En läckt Silent Hill bild från sleuther Dusk Golem som visar ett fullsatt bord med papper och koppar och möjligen till och med en cigarettlåda, kanske avslöjar någon sorts handledning i spelet eller laddningsskärmen.
Bild: Konami / Dusk Golem / Silent Hill / Kotaku

Den berömda skräckserien, som först kröp in på scenen 1999, har varit vilande i ett decennium nu, med det sista inlägget från 2012 Silent Hill: Regnskur. Franchisen var redo att göra comeback på baksidan av den ikonisk PT. innan det utan ceremonier drogs från butikerna. Dessa bilder, om de är anslutna till Silent Hill, är läskiga. Det finns två som visar ett hamstrarliknande rum fyllt med lådor och skräp, en annan av en figur som står i en korridor med klisterlappar och en annan av en kvinnas ansikte som skalar tillbaka för att avslöja papper under huden. Dusk Golem sa att “skotten är lite föråldrade”, och hävdade att de kommer från en byggnad 2020 och att projektet förmodligen “ser lite annorlunda ut nu.” Du kan kolla in dem nedan.

Det är oklart om meddelandet om borttagning som Dusk Golem fick faktiskt var från Konami. Det finns en möjlighet att det kan ha varit någon som utger sig för att vara företaget, vilket är vad som hände i februari när någon låtsades vara Nintendo för att utnyttja YouTubes DMCA politik. Dusk Golem sa att han granskade meddelandet och är övertygad om att det kom direkt från Konami.

En läckt Silent Hill-bild från sleuther Dusk Golem.

En läckt Silent Hill bild från sleuther Dusk Golem som visar en ovårdat sovrum täckt av lådor och böcker och sopor, vilket återigen möjligen indikerar att denna plats tillhör någon sorts hamstrare i spelet.
Bild: Konami / Dusk Golem / Silent Hill / Kotaku

“Den enda notisen jag fick var Twitter,” sa Dusk Golem. “Om det var någon som utgav sig för dem gjorde de sina läxor snabbt. Jag gick igenom allt jag kunde när jag själv fick det och allt är korrekt.”

.
#Läckare #säger #att #Konami #drog #Silent #Hillbilder #som #den #tydligen #inte #vill #att #ska

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *