Texaner bad att begränsa elanvändningen efter att sex kraftverk gått ner inför en varm helg

Texaner bad att begränsa elanvändningen efter att sex kraftverk gått ner inför en varm helg

Vanliga frågor om Texas elnät

  • Vad gjorde lagstiftaren för att fixa elnätet efter februarikrisen?    Senatens lagförslag 2 och 3 inkluderade några viktiga förändringar av nätet som experter sa kommer att börja ta itu med vissa problem, som att kräva att kraftbolag uppgraderar anläggningar för att motstå mer extremt väder och att skapa ett statligt nödvarningssystem. Lagstiftningen ändrar också hur Electric Reliability Council of Texass styrelse utses.

  • Vad mer kunde lagstiftaren ha gjort för att fixa nätet?    Energiexperter säger att lagstiftare kunde ha antagit lagstiftning för att betala konsumenter för att minska elanvändningen eller hjälpa texaner att bättre isolera sina hem och minska sin elanvändning. Lagstiftare gav inte heller direkt hjälp till människor som skadats av februarikrisen.

  • Vad ska jag göra för att spara el?    ERCOT sa att texaner kan minska elanvändningen under sommaren genom att minska elanvändningen under de sena eftermiddagstimmarna, när efterfrågan vanligtvis är som högst. Du kan göra detta genom att ställa in din termostat på 78 grader (eller en nivå som är säker för dig); släcka lampor och poolpumpar; undvika användning av stora apparater som ugnar, tvättmaskiner och torktumlare; och stänga av eller koppla ur oanvända elektriska apparater.


.
#Texaner #bad #att #begränsa #elanvändningen #efter #att #sex #kraftverk #gått #ner #inför #varm #helg

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *