Ljudet av tystnad: efter WH-1000XM5, vart går brusreduceringen härnäst?

Ljudet av tystnad: efter WH-1000XM5, vart går brusreduceringen härnäst?

När du designar ett par brusreducerande hörlurar som Sony WH-1000XM5, det finns en miljon överväganden som måste göras. Till att börja med måste du designa kring ljudkvalitet med kvalitetsdrivrutiner och inbyggda förstärkare. Du behöver minst en enda processor för att avkoda inkommande information via Bluetooth och hantera krångligheterna med att höra omgivande brus och beräkna motvågor för att ta bort det. Du behöver naturligtvis ett batteri för att driva det hela, och en app som kan prata med hörlurarna.

Sony WH-1000XM5 har alla dessa saker, av vilka många är bland den högsta kvaliteten vi har sett på ett par trådlösa hörlurar, kanske bara konkurrerat med Sonys tidigare flaggskeppshörlurar, Sony WH-1000XM4och den Bose QuietComfort 45.

#Ljudet #tystnad #efter #WH1000XM5 #vart #går #brusreduceringen #härnäst

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *