Selena Gomez förklarar att hon är "singel" och "Manifesting Love": "Heard SNL är en plats att hitta romantik"

Selena Gomez förklarar att hon är “singel” och “Manifesting Love”: “Heard SNL är en plats att hitta romantik”Visa galleriBildkredit: NBC

Selena Gomez29, tog till Saturday Night Live scen för första gången den 14 maj. “Same Old Love”-sångerskan förklarade att hon faktiskt är “singel” i sin inledande monolog – och att hon letar efter sitt nästa förhållande! “En anledning till att jag är glad över att vara värd SNL är att jag är singel – och jag har hört SNL är ett bra ställe att hitta romantik”, sa hon till publiken. “Emma Stone träffade sin man träffade sin man här, Scarlett Johansson … och Pete [Davidson] och Maskingevär Kelly” fortsatte hon och hänvisade till några större relationer utanför skärmen, inklusive Pete och Kim Kardashian!

Sel gjorde det också klart att dejtingappar som Raya inte är hennes jam. “Och eftersom jag inte riktigt vill prova dejtingapparna, skulle jag vilja lägga ut det där och säga att jag visar kärlek och letar efter min själsfrände – men vid det här laget tar jag vem som helst”, skämtade hon . Just då, Kyle Mooney dök in och förklarade “Jag ska göra det” – som i, dejta Selena. Efter att ha kommit ihåg att han faktiskt var gift försökte flera andra sig, inklusive Punkie Johnson. “Det är vibe, men låt oss se hur efterfesten går,” skämtade Selena.

Selena Gomez skämtade om att vara singel på ‘SNL:s inledande monolog. (NBC)

Särskilt Selena daterad Justin Bieber av och på från 2011 till 2018, vilket senare inspirerade hennes första hit någonsin “Lose You To Love Me”. Sångaren hade också en romantik med Helgenmed paret som deltar på Met Gala tillsammans 2017!

Disney-alunen såg fantastisk ut när hon bar en svart miniklänning med bländande rosetter av Mach & Mach och levererade sin öppningsmonolog live från New York.

Två dagar innan föreställningen, SNL Postad en teaser med henne och musikalisk gäst Post Malonetillsammans med skådespelare Hjälpsam Bryant och Bowen Yang. I videon såg Selena ultrachic ut med en enkel svart polotröja och trendiga jeans. “Jag är bara exalterad,” svarade hon sött när hon frågades om hon var nervös att vara värd.

Dock, SNL har inte varit det enda stället där Selena har lyckats få oss att skratta. I hennes HBO Max-show Selena + Kock, visar hon oss sina underhållande matlagningseskapader där hon gör måltider med olika kändiskockar. Eftersom hon ville finslipa sin kärlek till matlagning, avbröt hon också nyligen ett samarbete med köksutrustningsmärket Our Place, kallat “Our Place X Selena Gomez”, enligt Anslagstavla.

De Trollkarlar från Waverly Place stjärnan lyser tydligt på skärmen, som hennes roll som Mabel Mora i Endast mord i byggnaden har visat sig vara en dundersuccé. “Efter allt Selena har gjort i branschen både inom skådespeleri och musik, hon känner att hon äntligen har insett var hon vill vara och det är tack vare framgångarna med Endast mord i byggnadenberättade en EXKLUSIV KÄLLA Hollywoodliv. ”Att ha jobbat och att jobba med Steve Martin och Martin Short på något som har mottagits så väl att hon känner att det har och kommer att kasta in henne i roller som hon verkligen vill göra.”

En kvinna med många ambitioner, Selena lanserade också sin makeuplinje, Sällsynt skönhetår 2020. Varumärket donerar en procent av sin försäljning till Rare Impact Fund, en organisation som hjälper till att öka tillgången till resurser för mental hälsa.

#Selena #Gomez #förklarar #att #hon #är #singel #och #Manifesting #Love #Heard #SNL #är #plats #att #hitta #romantik

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *