Vi väntade i åratal på en Pixel Watch, inte en annan senaste generationens Galaxy Watch

Vi väntade i åratal på en Pixel Watch, inte en annan senaste generationens Galaxy Watch

Det finns en anledning till att tekniska varumärken vanligtvis inte tar mer än 1-2 år på en produkt, förutom att den långa väntan skulle skrämma aktieägarna. Du kan inte bara designa en cool klocka och sedan sätta in det nyaste chippet i slutet; hela designen kretsar kring kisel. Om du tar för lång tid, kommer du att ha fastnat med senaste generationens hårdvara och måste antingen överväldiga dina kunder eller skrota designen direkt och börja om från början.

Är Pixel Watch teknikvärldens Duke Nukem Forever?

De Pixel Watch är undantaget. Googles SVP för enheter och tjänster Rick Osterloh beslutade att Ställ in det tillbaka 2016 eftersom han fruktade att dess svaga prestanda skulle “få ner namnet på Googles hårdvarumärke.” Han gav uppenbarligen den dock en andra chans, och ironiskt nog var han den som avslöjade den på scenen på Google I/O 2022 förra veckan.

Men precis som den ökända Duke Nukem Forever – ett videospel 15 år på väg och designades på flera föråldrade spelmotorer – ser Pixel Watch ut som att det kan vara en artefakt från en annan tid. Och det är rimligt att fråga sig om Google borde ha gjort det som är bäst…och dödat det igen.

Livsstilsrendering för Google Pixel Watch

(Bildkredit: Google)

En källa berättade för 9to5Google att Pixel Watch använder Exynos 9110 SoC, samma chip som finns i den ursprungliga Galaxy Watch, Galaxy Watch Active 2 och Galaxy Watch 3. Samsung tillkännagav ursprungligen chippet 2018, så det kommer att vara över fyra år gammalt när Pixel Watch skickas i höst.


#väntade #åratal #på #Pixel #Watch #inte #annan #senaste #generationens #Galaxy #Watch

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *