16 saker du inte såg på TV på Billboard Music Awards 2022

16 saker du inte såg på TV på Billboard Music Awards 2022

För första gången sedan 2019, Billboard Music Utmärkelser återvände till MGM Grand Garden Arena i Las Vegas på söndagskvällen (15 maj), vilket markerar 18:e gången BBMAs hölls på den berömda platsen i Vegas – vilket gör det till den överlägset vanligaste värdplatsen för den 33-åriga prisutdelningen.

Utforska

Utforska

Se senaste videor, diagram och nyheter

Se senaste videor, diagram och nyheter

Minnesvärda framträdanden levererades av stjärnklara som Megan Thee Stallion, Silk Sonic, Ed Sheeran, Machine Gun Kelly och många fler, medan stora vinnare på kvällen inkluderade Doja Cat, Glass Animals och Icon Award-mottagaren Mary J. Blige. Men medan du såg allt det på TV och/eller Peacock på söndagskvällen, finns det fortfarande mycket som gick ner i MGM Grand Garden Arena som du missade om du bara tittade på distans. Här är några av de mest minnesvärda:

Pre-Show: Singer-songwritern Elle King gick in i lokalen i rullstol och med en krycka, uppenbarligen mindre än 100 % fysiskt innan hon framträdde tillsammans med “Drunk (And I Don’t Wanna Go Home)”-motskådespelaren Miranda Lambert på BBMAs. (Du skulle dock aldrig ha vetat det från hennes energiska och till synes obehindrade framträdande senare samma kväll.) När hon haltade fram till sin intervju med Billboard News Tetris Kelly på röda mattan (tillsammans med Lambert), förklarade hon att hon hade nyligen stukat vristen – även om det inte hindrade henne från att gunga med bländade höga klackar.

20:03 ET: Efter att ha presenterat sin “särskilda överraskningsgäst” Jack Harlow för en tolkning av rapparens senaste Billboard Hot 100-Topping smash “First Class”, programledaren och öppningsartisten Diddy dök utanför scenen – men tog en stund för att snabbt hälsa på några vänliga ansikten på de första raderna av publiken (inklusive hans mamma, Janice Combs) och sprang sedan till en sidoscen för en framförande av 90-talets Bad Boy-klassiker “Mo Money, Mo Problems”, tillsammans med sonen King Combs och R&B-stjärnan Teyana Taylor.

8:05: Under öppningsföreställningen sågs Fat Joe, Shenseea och en klubba-snackande Kali Uchis alla fortfarande vänta utanför MGM-lokalen, oförmögna att komma till sina platser förrän nästa reklampaus.

8:33: Diddy varnar för att han “kommer att göra något [awards show producers] hatar” och kräver att hans teleprompter ska stängas av, innan han ropar: “VI ÄR FRI!” Om du undrade: Ja, de stängde faktiskt av telepromptern i lokalen på hans kommando.

8:34: När värden kallar sin butler Frank upp på scenen för att tillkännage framträdandet av en av hans favoritartister, Rauw Alejandro, står familjen Combs och hejar i publiken för Diddys uppenbarligen älskade medarbetare. När Alejandro uppträder står Ty Dolla $ign i publiken och Becky G dansar till sin tolkning av “Cúrame”.

8:43: Efter att ha pratat med Becky G under en reklampaus, går Diplo och sätter sig i hans plats – men avbryts av säkerhetskontroll av hans referenser, förmodligen inte medveten om hans status som superstjärna-producent.

8:54: Fat Joe, Doja Cat och DJ Khaled sitter tillsammans och pratar med varandra under en reklampaus, med Fat Joes arm runt Khaled, hans långvariga samarbetspartner. Senare tar de tre ett foto tillsammans, fångat av modellen/skådespelerskan Cara Delevingne.

9:01: En scenhand kommer rusande ut i slutet av Lamberts och Kings “Drunk”-framträdande för att se till att de inte blir förkrossade i huvudet av en snabbt nedåtgående scenbeklädnad medan de är frusna i slutet av låten. Han lyckas få dem utanför farozonen precis i tid.

9:10: Ett trumset (med en “MW”-logga på bastrumman) som hade stått parkerat på baksidan av lokalgolvet förs ut till sidoscenen under en paus, med Morgan Wallens band som intar scenen och trummisen värmer tyst upp på sitt set. Sporadiska reservsånger om “Mor-gan Wal-len!” kan höras strömma ut i publiken.

9:17: När Illenium avslutar sitt tacktal för bästa dans/elektroniska album (vunnen av hans Fallen glöd set) med löftet “Vi ses snart”, en röst som tydligen är mycket redo att hålla honom vid den framträder från publiken: “Vi ses nästa helg! Vi ses nästa helg!! Vi ses på söndag!!” (Illenium spelar faktiskt på Vegas Electric Daisy Carnival följande helg.)

9:29: När Megan Thee Stallion intar scenen, hoppar hela publiken på fötter, och de flesta piska fram sina mobiltelefoner för att spela in rapsuperstjärnans framträdande. I publiken kan Doja Cat ses rappa med till Megans nya singel “Plan B”, medan DJ Khaled shimmar till takten.

9:44: Vi presenterar Icon Award-mottagaren Mary J. Blige är prisets vinnare 2018, Janet Jackson. Mottagandet av Jacksons framträdande inne i lokalen är något överväldigande, med högljudda stående ovationer och ropen “JAG ÄLSKAR DIG, JANET!” kommer från hela publiken och dränker en hel del av hennes tidiga kommentarer.

9:58: För andra gången under föreställningens andra timme, skjuter övningslågor oväntat ut från scenen innan ett kommande framträdande. Första gången var det för Megan Thee Stallion; den här gången är det för Machine Gun Kelly – tillräckligt passande för låten han i slutändan skulle spela, “Twin Flame”.

10:29: Efter att ha presenterat en grupp barn från Capital Prep Harden, en av charterskolorna han har lanserat i nordost, dansar Diddy upprymt när showen går till en reklampaus. Men innan de lämnar lokalens våning, samlas mogulen och alla hans närvarande elever för en stor, awww-värdig gruppkram.

10:44: Efter deras dubbla podiebesök för topprockartist och det speciella Pepsi Mic Drop Award (vinns för den historiska resan av deras Hot 100-topping hit “Heat Waves”), kan medlemmarna i Glass Animals ses utanför lokalens golv och väntar i kö vid ett koncessionsställ för drycker.

10:55: När Mary J. Blige lämnar lokalen efter uppträdandet av hennes tidigare co-headliner Maxwell (som täcker Michael Jacksons “The Lady in My Life”), får hon stora applåder från fansen som hon passerar. Men de där fansen överröstas snabbt av de på baksidan av arenan som inser att videon som visas som reklamunderhållning är en av K-pop-superstjärnorna BTS, som framför sin Hot 100 topp 10-hit “Boy With Luv” tillsammans med Halsey på BBMA 2019. Från volymen av skriken, skulle du aldrig tro att gruppen inte ens var i byggnaden.

– Ytterligare rapportering av Lucy Blonstein och Dan Rys


#saker #inte #såg #på #på #Billboard #Music #Awards

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *