'9-1-1' & 'The Resident' Stäng säsong 6 förnyelser i tid för Fox förhandspresentation

‘9-1-1’ & ‘The Resident’ Stäng säsong 6 förnyelser i tid för Fox förhandspresentation

Det är en på förhand mirakel: Räv och 20th Television har stängt säsong 6 förnyelser av 9-1-1 och Residenten för säsongen 2022-23.

Jag hörde att förhandlingarna slutfördes strax innan Fox-presentationens förhandspresentation kl. 16.00 ET, så att de två ärevördiga dramerna kunde inkluderas i nätverkets pitch för annonsörer. (De två programmen, båda i sin femte säsong, visades kort i presentationens öppningsmontage, men tidigare förnyat 9-1-1: Lone Star nämndes i inledningen av Fox försäljningschef Marianne Gambelli.)

Som Deadline hade varit rapportering under helgen gick förnyelseförhandlingarna om båda utställningarna till slut och kunde inte avslutas på söndag kväll för 9-1-1 och Residenten att inkluderas i Foxs innehållsrelease för 2022-23 som skickades ut måndag morgon.

Vad jag har hört var de två sidorna inte så långt ifrån varandra på söndagskvällen, och båda gjorde eftergifter för att Fox skulle ha sin högst rankade manusserie 9-1-1 och en formidabel dramatik Residenten i deras upfront lineup.

Resultatkort för avbokningar/förnyelser: TV-program avslutades eller fortsätter under säsongen 2021-22

Det var troligt att Fox fokuserade sin uppmärksamhet på de tuffa besluten som involverade bubbelshower, och de som var okunniga tog längre tid i den sista sträckan. Förnyelseförhandlingar är mer komplicerade nu när Fox och 9-1-1 och Residenten studio 20th Television är inte längre en del av samma företag efter studions förvärv av Disney. Det gör ekonomin — redan utmanande för långvariga shower som t.ex 9-1-1 och Residenten – ännu mer komplicerat. Säsong 4 förnyelse av den yngre 9-1-1: Lone Star kunde stänga innan måndag.

“Vi är i goda förhandlingar [on 9-1-1 and The Resident]”,” Fox Entertainment VD Charlie Collier sa på Foxs förhandssamtal måndag morgon. “Baserat på den långa historien med 20th Television tror jag att vi är i ganska bra form. Vi avgudar [co-creator/EP] Ryan [Murphy] och är så nöjda med det Ensam stjärna Den är låst och laddad.”

Som vi rapporterade är Fox också i förnyelsesamtal med 20:e TV för studions kontingent av animerade Fox-veteraner Simpsons, Familjekille och Bobs hamburgare. Eftersom animerade serier är på en annan tidslinje är dessa förnyelser inte lika pressande eftersom nätverket har nya avsnitt av alla tre för nästa säsong.

9-1-1 och Residenten är Fox högst rankade serier på måndag respektive tisdag. 9-1-1 följer de upptagna liven för Los Angeles-baserade räddningspersonal: poliser, ambulanspersonal, brandmän och trafikledare. Med bland andra Angela Bassett, Peter Krause, Oliver Stark, Ryan Guzman, Aisha Hinds, Jennifer Love Hewitt och Kenneth Choi. Seriens säsong 5-final sänds ikväll.

Skapad av Amy Holden Jones, Hayley Schore och Roshan Sethi, Residenten är ett medicinskt drama som följer läkarnas och sjuksköterskornas liv på det fiktiva Chastain Park Memorial Hospital i Atlanta. I rollistan finns Matt Czuchry, Manish Dayal, Malcolm-Jamal Warner, Bruce Greenwood, Jane Leeves och Jessica Lucas.

Serien stod inför utmaningar när de gick in i säsong 5 i hälarna av flera avgångar med skådespelare, inklusive långvariga seriestjärnor Emily VanCamp och Shaunette Renée Wilson, såväl som Morris Chestnut, som gick med i showen i säsong 3 – men betygen förblev stabila.

Dramats final den 17 maj borde få ett trevligt uppsving i tittarsiffran med den tillfälliga återkomsten av VanCamps karaktär Nic Nevin via tillbakablickar för att hjälpa serien att sluta starkt. Hon återvänder precis när hennes änkeman Conrad (Czuchry) behöver hjälp att gå vidare med sitt liv romantiskt.

Rosy Cordero bidrog till denna rapport.


#Resident #Stäng #säsong #förnyelser #tid #för #Fox #förhandspresentation

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *