MSI GS66 Stealth gaming laptop är billigare än någonsin på Best Buy

MSI GS66 Stealth gaming laptop är billigare än någonsin på Best Buy

De Verge-erbjudanden teamet är redo att leda dig in i veckan med några utmärkta besparingar på en mängd fantastisk teknik. Vårt första erbjudande för veckan är MSI GS66 Stealth gaming laptop, som för närvarande är tillgänglig på Best Buy för $1 299,99det lägsta priset vi har sett hittills för den här konfigurationen som vanligtvis kostar $1 499,99.

MSI GS66 Stealth är en smal men ändå kraftfull 15,6-tums bärbar dator som väger lite under fem pund. Den här bärbara datorn drivs av en Intel Core i7-11800H-processor och ett Nvidia RTX 3060-grafikkort, som båda ska ge tillräckligt med ström för att dra nytta av 1080p-skärmens 240Hz uppdateringsfrekvens.

16 GB RAM och en 1TB SSD avrundar listan med specifikationer för denna kraftfulla bärbara dator (här är resten, om du är nyfiken). GS66 är också utrustad med ett par USB-A-portar, och en av dess två USB-C-portar är Thunderbolt 4-kompatibel. Den bärbara datorn har en HDMI-utgång, men tyvärr klargör inte Best Buys webbplats om den kan stödja 4K-utgång utöver en uppdateringsfrekvens på 60Hz. Några små saker som störde oss med den här bärbara datorn var den lite trånga tangentbordslayouten och hur hörbara fläktarna kan bli under belastning. Men, förutsatt att du är villig att titta förbi dessa varningar, ger GS66 en rejäl mängd valuta för pengarna. Läs vår recension.


MSI GS66 Stealth

MSI GS66 Stealth är en slimmad, lätt spelbärbar dator som är utrustad med en 11:e generationens Intel-processor och ett RTX 3060-grafikkort. Den 15-tums 1080p-skärmen har också en uppdateringsfrekvens på 240Hz.

Costco-prenumeranter kan för närvarande ta tag i den ultravida Samsung CRG9 böjda spelmonitorn till sitt lägsta pris någonsin. Denna skärm för 1 199,99 USD säljs just nu för 899,99 USD hos återförsäljaren av stora lådor om du har ett medlemskap. Denna massiva 49-tumsskärm har en upplösning på 5 120 x 1 440 och har en uppdateringsfrekvens på 120 Hz. Detta möjliggör inte bara ett vidsträckt synfält när du spelar dina favoritspel utan också mer än tillräckligt med fastigheter för att stödja flera öppna fönster samtidigt.

Några andra coola gamercentrerade funktioner inkluderar stöd för AMD FreeSync 2, som syftar till att ge en jämnare bild medan du spelar genom att anpassa skärmens uppdateringsfrekvens baserat på ditt systems kapacitet. Svarstiden på 4 ms för den här skärmen är lite under pari jämfört med de flesta avancerade spelmonitorer som finns tillgängliga idag, men ärligt talat borde det ha liten eller ingen inverkan på din totala upplevelse om du inte är en proffsspelare .

CRG9 stöder både HDMI- och DisplayPort-ingångar, förutom en mängd olika perifera anslutningsalternativ, också. Totalt har bildskärmen fyra USB-A-portar och ett 3,5 mm ljudjack. Det medföljande stativet tillåter höjd-, lutnings- och vridningsjusteringar, men CRG9 är också kompatibel med 100 x 100 VESA-monteringsfästen. Se bara till att din monteringslösning är klassad för att klara minst 25 pund, eftersom den här skärmen inte är särskilt lätt.


Samsung 49-tums CRG9

Detta är Samsungs 49-tums, 1440p spelmonitor. Den böjda 1800R-skärmen har en uppdateringsfrekvens på 120Hz och stöd för FreeSync 2 adaptiv synkronisering.

Den sista generationens modell av Asus Zephyrus M16 gaming laptop matchar sitt lägsta pris någonsin på Best Buy. Den här konfigurationen kostar vanligtvis $1 849,99 men är det för närvarande till försäljning för $1 499,99 på Best Buy.

Denna smala och lätta 16-tums bärbara dator har en livlig QHD 16:10 bildförhållande skärm som har en uppdateringsfrekvens på 165 Hz. Även om spelprestandan säkert kan vara bättre, med tanke på dess udda kombination av en RTX 3060 och en avancerad (men senaste generationens) Intel Core i9-11900H, borde den vara mer än tillräckligt med kraft för att spela moderna titlar med respektabla bildhastigheter. M16 avrundar sin lista över specifikationer med 16 GB RAM och 1 TB SSD-lagring, så den borde vara mångsidig när det gäller att köra appar in och ut ur spel.

M16 innehåller också ett antal anslutningsalternativ, med ett par USB-A-portar, en Thunderbolt 4 USB-C-port och en annan USB-C-port. Du hittar också en Ethernet-port, en HDMI 2.0b-port och en microSD-kortplats. Kolla upp alla specifikationer här.

Den här rean eliminerar en av de större problem vi hade vår recension av denna modell förra året, vilket var priset. Och även om detta inte tar itu med problemen vi hade med dess petiga styrplatta, gör ett pris som detta Zephyrus M16 till ett mer attraktivt alternativ för alla på marknaden för en bärbar speldator.

Asus ROG Zephyrus M16 öppnas på ett bord.  Skärmen visar en silverfärgad ROG-logotyp på en svart och blå bakgrund.


Asus Zephyrus M16

16-tums Asus Zephyrus M16 erbjuder en 16:10 2560 x 1600 skärm och drivs av en 11:e generationens Intel-processor och en RTX 3060.

SteelSeries Aerox 5 trådlös ultralätt spelmus är för närvarande rabatterad till 104,99 $ på Amazon och Bästa köp, det lägsta priset någonsin för den här musen som vanligtvis säljs för 139,99 USD. Följer trenden med andra ultralätta spelmöss, Aerox 5 bantar genom att sätta hål på så många ställen som möjligt utan att kompromissa med dess funktionalitet.

Detta designval kan vara splittrande, speciellt om du lider av trypofobi, men det är svårt att argumentera med resultaten när Aerox 5 Wireless väger ynka 74 gram, bara lite tyngre än en vanlig tennisboll. Även om du skulle tro att denna formfaktor gör musen mer mottaglig för damm och vatten som potentiellt skadar de interna komponenterna, oroa dig inte, eftersom Aerox 5 Wireless också har en IP54 väderbeständig klassificering.

Sensorn som används i Aerox 5 Wireless klarar upp till 18K DPI, och den har totalt nio programmerbara knappar. Musen kan enligt uppgift hålla i upp till 180 timmar på en enda laddning, och USB-C-anslutningen gör att batteriet kan få cirka 40 timmars drift från bara 15 minuters laddning. Aerox 5 Wireless är också kompatibel med ett brett utbud av enheter, tack vare dess 2,4 GHz och trådlösa Bluetooth-anslutning. Om du vill lära dig mer om SteelSeries-serien av ultralätta möss, Cameron Faulkner utförde en mer detaljerad sammanställning här.


SteelSeries Aerox 5 trådlös

Den ultralätta SteelSeries Aerox 5 Wireless är en acceptabel kompromiss mellan vikt och prestanda. Den väger bara 74 gram och har en 18K DPI-sensor och kan ansluta till enheter antingen via Bluetooth eller 2,4 GHz trådlöst.

Spelstolen Razer Iskur XL har sjunkit till sitt lägsta pris någonsin på Amazon. Vanligtvis $599.99, är denna spelstol för närvarande rabatterad till $399,99, hela $100 billigare än standardstorleken Iskur. Iskur XL ändrar inte mycket på designen av standardmodellen, men den är runt 15 procent större för att ge en bekvämare upplevelse för spelare som är längre än genomsnittet. Även om Iskur XL rekommenderas för alla som är längre än sex fot, finns det inget som hindrar kortare spelare från att använda den här stolen heller, även om deras fötter kan kämpa för att hålla sig platt på golvet.

Precis som standardmodellen av Razer Iskur har XL-varianten integrerat svankstöd, justerbara armstöd, en läderfinish och formgjutna skumkuddar som ger en stadig plattform för längre spelsessioner. Iskur XLs ram i metall och plywood är klassad för att klara belastningar upp till 400 pund.


Razer Iskur XL spelstol

Razers första satsning på spelstolar, Razer Iskur, har täta kuddar av memory foam som är belagda med syntetiskt läder. Iskur kan justeras för att passa en mängd olika skrivbordsinställningar och kroppstyper, och stolens armstöd och svankstöd kan finjusteras för att säkerställa en bekväm och hälsosam sittställning.

Ett par odds och slutar…

  • Om du behöver utöka kapaciteten för din 2020 eller 2022 iPad Air, Logitech Combo Touch Folio-omslaget är rabatterat till $151,23 hos Amazon från sitt vanliga pris på 199,99 USD. Detta skal är kompatibelt med fjärde och femte generationens iPad Air och låter dig konvertera Apples fjäderlätta surfplatta till något av en bärbar dator tack vare det integrerade tangentbordet och styrplattan.
  • Tribit StormBox Micro är en Bluetooth-högtalare i fickstorlek rabatterade till cirka $38 på Amazon från dess vanliga $59,99 när du klipper kupongen på dess produktsida. Det här är en solid affär om du behöver en kompakt, vattentät högtalare.

#MSI #GS66 #Stealth #gaming #laptop #är #billigare #än #någonsin #på #Buy

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *