Sjöfolk bryr sig inte om din ångest, vinn 8-7 thriller

Sjöfolk bryr sig inte om din ångest, vinn 8-7 thriller

Alla har den där vännen som tjusar på inspirerande citat. Du vet, de som lägger upp en dikt av Rupi Kaur eller rm drake på sin Instagram Story varannan dag? Den sorten som tar taggen från sin tepåse och lever efter mantrat Yogi gav dem? Den sorten som har en vän som skickar dem en “Dream Until Your Dreams Come True” väggdekal när de flyttar för att de inte kunde ta den från sin förra lägenhet?

Jag är den vännen. Jag är den vännen till 100 %. Jag har minskat på Instagram Stories men jag lever och dör av vad mitt “dagens citat” är. Jag har till och med den här kortleken med citatkort som jag ska tejpa mina favoritval på mitt skrivbord på jobbet.

Men mitt favoritcitat som jag har bland mina riktiga Pinterest-brädor är att jag tänkte på det så fort den första basen kallade Pete Alonso för att avsluta spelet och ge Mariners 8-7 squeaker av en vinst:

Mannen, myten, spelaren som fick Mariners-fans att säga “här går vi” i 1:a inningen.
Vincent Carchietta-USA IDAG Sport

Innings 1-3

Om du skulle titta på de tre första omgångarna i ett Shark Pet Pro-vakuum verkar det som att detta skulle bli ännu ett av “de där” spel där Ms drog den korta änden av önskebenet.

Adam Frazier hade ett anständigt AB för att starta matchen där han kämpade om sex plan, och gjorde fel på tre innan han kallades ut på en tredje slagbyte som fick honom att svänga som en fånig gås. Tuffa grejer. Ty France kom upp härnäst och slösade ingen tid på att spela in den andra i inningen. En pitch, ner går du. JP Crawford hade en Frazier-liknande slagträ, malde ut planerna men kom till slut till korta. Verkade som en typisk Mariners inning.

Eftersom vi inte kan ha fina saker, kan vi inte heller ha en 0-0-match för länge, så är livet för ett Mariners-fan. Francisco Lindor påminde Mets-dom om varför han var värd det otäcka kontraktet de gav honom och skickade en Robbie Ray snabbboll 423 fot för den första delen av spelet. Tack och lov slutade den första inningen med en andra strikeout från Ray och Mariners hade en chans att göra bra basebollsaker.

Men det skulle inte komma någon nytta av denna inning. Efter en Julio Rodriguez singel till höger, påminde vår unga stjärnskott oss att han fortfarande är 21 och fortfarande lär sig när han misstolkade ett Mike Ford-skott till vänster fält och blev utropad först efter att han sprungit lite för långt för att låtsas att han gjorde det. inte göra det.

Mets-halvan av andra inningen gav oss vad jag är Säker ansågs vara det mest spännande spelet i spelet för Mariners. Det här var toppen, det såg inte bra ut härifrån. JP Crawford gjorde en absurt heads-up-tagg på Mark Canha som inte hade hänt om Mark inte sparkat upp foten som om han bara hade fått sin läkare att slå på hans knä (förutom på motsatt håll, du vet).

Mariners bestämde sig för att lägga till lite razzledazzle till den 3:e inningen, bara för sparkar, när de gjorde en cool basebollgrej och fick två man på utan outs. Spännande. Men vi Mariners-fans är så betingade att förvänta oss det värsta att det här bara känns lite meh till oss, särskilt med bofast Beef Boy, Cal Raleigh som kommer till tallriken.

Jag tror inte att det finns ett Ms-fan där ute som inte vill se Cal lyckas. Han jobbar hårt, han är en sympatisk kille, men han gör det inte för oss just nu. Detta gjorde hans AB ännu mer spännande när han grundade in i ett dubbelspel och fick hem Toro för att göra matchen 1-1.

Frazier bestämde sig för att hålla saker ännu mer spännande genom att bryta sin 0 för 10 rad med en dubbel cheeseburgare, extra lök (döm inte). Det är en lovande situation att ha Frazier på basen nu för tiden, med Frankrike som kommer härnäst och med ett slaggenomsnitt på .467 med RISP och allt. Jag är hemsk på matte, men jag är ganska säker på att det är nästan 50/50 odds när han är i den situationen. Förutom nu. För att han kom ut.

Inget speciellt hände för Mets i den 3:e så jag ska hoppa till den 4:e omgången som är när saker och ting blev Bra*.

*dramatisk som fan

MLB: Seattle Mariners på New York Mets

Hejdå, hejdå, fru amerikansk baseball.
Vincent Carchietta-USA IDAG Sport

4:e omgången

Jag gav hela den här suckern sin egen sektion eftersom det är hett attans den här omgången ropar på uppmärksamhet.

Efter att Crawford och Winker gjort några basebollsaker och kommit på basen gav Carlos Carrasco upp sin första promenad för dagen till Julio. Efter att vår unga pistol travat sin lilla trav till första basen, promenerade Mariner-legenden Mike Ford till plattan och gjorde exakt vad vi alla förväntade oss. Han slog en liner till högerfältet och körde i JP och Jesse som den absoluta legend han är.

Personalskribenten Jacob älskar Abraham Toro av förmodligen hela sitt hjärta och mer, och av goda skäl. Toro gör saker som, åh, jag vet inte, att få en träff direkt efter Mariners-legenden Mike Ford och köra in ytterligare ett åk för att göra matchen 4-1 Ms.

Steven Souza Jr. och Cal gjorde vad de förväntas göra och de gick boop boop och båda kom ut och skickade oss till botten av 4:an.

Gissa vad.

Vad?

Vi kan inte ha fina saker, eller trevliga ledtrådar.

En Pete Alonso singel till center fick igång inningen, men det var den efterföljande promenaden till Canha och den första av tre Mets-trippel idag av JD Davis som verkligen gjorde oss in.

Och precis som att sjömännen drömmer om att ha en bekväm ledning försvann snabbare än jag önskade att mina SBD-pruttar skulle – i det jag hoppades att det skulle gå väldigt snabbt. Men det fanns redan gott om stank och jag bad till vilken högre gudom jag kunde att den skulle försvinna, snälla du.

Den stanken försvann inte snabbt, och det skulle den inte göra på ett tag. Precis när vi trodde att Robbie var på väg att ta sig ur inningen efter att ha fått två back-to-back outs, återvände IBS och Brandon Nimmo slog inningens andra trippel+2RBI och gav Mets en ledning med 5-4.

Efter det den högre kosten jag tidigare nämnde till sist dök upp och avslutade inningen med en Starling Marte-utslag. Precis som vi trodde att det skulle bli.

MLB: Seattle Mariners på New York Mets

Blinka om du gillar att vinna.
Vincent Carchietta-USA IDAG Sport

Innings 5-8

Nu, om du gillar tråkiga innings följt av kaotiska innings följt av tråkiga innings följt av kaotiska innings, kan du njuta av dessa fyra. Om du inte vill och föredrar det inte att få dina känslor att gå upp och ner i en snabb hastighet som Tower of Terror gör, det kanske inte är något för dig. Men det är synd för vi är redan här och du läser redan detta och suger in.

För att starta den 5:e gjorde Mariners sitt bästa jobb med att vara förglömlig, förutom att Ty France visade oss att han är Ty France och fick en träff. Utöver det förlorade Winker sin revansch med RP som han slog ett hemmarunt av kvällen innan. Så det pratar vi inte om.

I bättre nyheter, tydligen tog Robbie sig tid efter sista omgången att sitta i hörnet och tänka på vad han hade gjort eftersom han kom ut och hade en tråkig, men ändå effektiv, 5th omgång. Han slog ut Lindor, fick Alonso att mala in i ett out, och hjälpte Souza Jr. upp sin street cred med en inning-slutande catch i höger fält.

Nu, kaos (bra kaos).

Ingen sann inning av ahhhhhhhh kan fås utan min favoritfunktion som kommer med MLBteevee: Ryan Rowland-Smith pratar men tittarna kan inte höra honom. Andra out-of-market fans kommer att veta detta väl.

Bortsett från det bevisade Julio för oss att han kan slå homeruns, men bara mot NL East-motståndare.

JRod skickade upp den valpen på läktaren och fick Mariners-fans överallt att le av glädje med sitt skytte för spel. Vilken kille.

Sedan. Ögonblicket som ingen av oss såg komma men tillsammans njöt:

Sirener

Fyrverkeri

Fler sirener

Det är rätt. Cal, vår pojke, vår söta pojke bröt sin 0-för-25-svit med ett skott till mitten-höger. Glädje. Ren glädje. En ledtråd. Ett rent bly.

Efter en 1-2-3 Mets 6:a såg det ut som om en vinst inte var helt utesluten från vårt grepp, men ingen var redo att släppa loss ännu, även med den extra RBI från Julio i 7:e.

För att avsluta det här avsnittet, här är en sammanfattning av botten av den 7:e och hela den 8:e:

1-2-3

1-2-3

1-2-3

MLB: Seattle Mariners på New York Mets

Och just i det här ögonblicket höll jag på med ångest.
Vincent Carchietta-USA IDAG Sport

9:e omgången

En statistik som inte kan ignoreras bland all denna spänning är det faktum att fem sjöfarare hade en multi-hit-dag idag. Fem, och Julio hade fyra egna, en kom i den 9:e inningen. Men det var för intet eftersom hans och Tys träff ignorerades hårdare än jag var när mitt ex började spöka mig i september förra året.

Gillar du ångest? Jag gillar inte ångest. Att vara ett Mariners-fan passar inte riktigt in i hela min “jag gillar inte ångest”, men tuffa bröst för mig idag, särskilt under botten av 9:an.

Tre outs. Vi behövde bara tre outs vid det här laget för att säkra vår första serievinst för året och ge Mets sin första serieförlust för året. Tre outs. En tre runs ledning.

Sirener

Ropar i fjärran

Fler sirener

Jag ska vara ärlig, jag mörkade i princip den här halvan av inningen.

Här kan du se min anteckningsprocess:

Vid det här laget har vår 8-5-ledning förvandlats till en 8-6-ledning och allt med att jag var ett Mariners-fan förberedde mig på det värsta, men tänkbara: att förlora matchen i botten av den 9:e.

Uppenbarligen kan Drew Steckenrider också ha slocknat för att han drogs efter sin fräckhet att låta Brandon Nimmo slå hem Mazeika, vilket gjorde det till ett 8-7 bollspel.

Påstås (kom ihåg att jag är mörkrädd av ångest vid det här laget) har Mariners nästan förlorat matchen här. Mellan tiden som JD Davis kom ut och Nimmo slog sin RBI gick vinstsannolikheten från 98 % Sjömän till 54 % Mets. Tack gud att jag är mörklagd vid det här laget.

Återigen, en strikeout från Starling Marte är inget vi förväntade oss just nu, men det slutade med att vi välkomnade med öppna armar. Öppna armar som snabbt stängdes när Mariners bestämde sig för att avsiktligt gå ut med Lindor för att få Alonso till plattan med 2 outs och baserna laddade.

Om du skulle berätta för mig när jag vaknade ur min lilla koma att Diego Castillo kastade två bollar i smutsen i matchens sista AB och sedan kom tillbaka för att slå ut Alonso, så skulle jag inte ha trott dig. Jag kunde inte ha trott dig. Det är inte vad sjömän gör. Sjöfarna, vår Seattle Mariners, är inte tänkta att vinna matcher när de sätts i den här situationen mot NL East-ledande New York Mets. Oss? Aldrig.

Och ändå…

Det ofattbara

Alonso slår ut. Mariners vinner. Fem sjömän får flera träffar. Julio får fyra träffar. Cal slår ett homerun. Diego Castillo tar oss ur en fullladdad bas, botten av den 9:e omgången. Mariners blir det första laget som ger Mets en serieförlust i år.

Kan någon få mig i kontakt med Mary Oliver? Det ofattbara blev bara tänkbart.

#Sjöfolk #bryr #sig #inte #din #ångest #vinn #thriller

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *