ABC 2022-23 höstschema har 'Bachelor In Paradise', 'Abbott' & 'Big Sky' Move, 'AMLT' och 'Wonder Years' hållna

ABC 2022-23 höstschema har ‘Bachelor In Paradise’, ‘Abbott’ & ‘Big Sky’ Move, ‘AMLT’ och ‘Wonder Years’ hållna

Efter att ha presenterat Ungmön på höstens schema de senaste två åren, ABC flyttar ännu en sommar Ungkarl franchisehäfta att falla, Bachelor i paradisetsom kommer att behålla sitt luftmönster två gånger i veckan för att hjälpa till att fylla i tomrummet som veteranen lämnat efter sig Dansa med stjärnorna flyttar till Disney+. Het förstaårselev Abbott Elementary har officiellt krönts som ABC:s nya flaggskeppskomediserie genom att ge den Modern familjOnsdag kl. 21.00 tältstång.

ABC Upfront 2022: Deadlines fullständiga täckning

Här är ABC:s höstschema, som innehåller tre nya serier, dramer Alaska med Hilary Swank och The Rookie: Fedsmed rubriken Niecy Nash, samt Kändisfara!följt av analys, inklusive kommentarer från ABC Entertainments president Craig Erwich, och detaljerade beskrivningar av ABC:s nya serie för nästa säsong som har plockats upp hittills.

ABC FALLS SCHEMA
(Nya program i VERSALER; alla tider ET/PT)

MÅNDAG
20.00 — Bachelor in Paradise
22.00 — Den gode doktorn

TISDAG
20.00 — Bachelor in Paradise
22.00 — THE ROOKIE: FEDS

ONSDAG
20.00 – The Conners
20:30 – The Goldbergs
21.00 – Abbott Elementary (ny kväll)
21:30 — Hemkunskap
22:00 – Big Sky (ny natt)

TORSDAG
20.00 – Station 19
21.00 — Grey’s Anatomy
22.00 — ALASKA

FREDAG
20.00 – Shark Tank
21.00 – 20/20 (två timmar)

LÖRDAG
20.00 Collegefotboll

SÖNDAG
19.00 — America’s Funniest Home Videos
20.00 — KÄNDISJOPARD!
21.00 — Kändishjulet av lycka
22:00 – The Rookie

2020, ABC:s sommaruppställning Ungmön flyttades till fall av nödvändighet eftersom dess produktion försenades av pandemin. Stuntet fungerade så bra i betygen att nätverket gjorde det igen i höstas. Nästa höst gör ABC det med en annan Bachelorr-serien som sänds på sommaren, Bachelor i paradiset. De senaste två åren sändes ABC Dansa med stjärnorna på måndag och Ungmön på tisdag. Bachelor i paradiset kommer att behålla sitt måndag-tisdag luftmönster vilket är mycket bekvämt sedan Dans flyttar till Disney+.

Craig Erwich
foto: Austin Hargrave/Hulu

“Slotting Kandidatexamen i paradiset in att ta över för Dansa med stjärnorna är en möjlighet för oss att göra ännu bättre; numren för Live+Samma dag Bachelor i paradiset matcha eller överträffa Dansa med stjärnorna“,” sa Erwich.

Oscars: ABC öppet för Chris Rock som värd nästa år

Om varför ABC valde att inte ta med Ungmön tillbaka för hösten, Erwich noterade att “Det var i cykeln för Bachelor in Paradise, det är den perfekta showen för att kicka igång höstsäsongen.”

Han pekade på Kandidatexamen i paradisetFörra säsongen hamnade i betyg och “förmodligen en av de mest omtalade delen av dokusåpan vi har haft på länge.” “Eftersom det finns så många karaktärer och berättelser, är det den perfekta showen att utöka under två nätter,” sa Erwich.

Medan Station 19 och Greys anatomy har fungerat utmärkt tillsammans som ett programmeringsblock, vilket möjliggör frekventa övergångar, valde ABC att behålla Rookien i sin nuvarande söndag 22:00 slot och inte para ihop den med spinoff The Rookie: Fedssom är planerad bakom Bachelor i paradiset i ABC:s långvariga utmanande tisdag klockan 22.00 som senast var värd för kortlivat drama Queens förra hösten.

“Kändis Jeopardy!” Kommer till ABC söndagar i höst; Mayim Bialik kommer troligen att vara värd

“En av våra strategier och teman för hösten var stabilitet, vilket gör att vi kan fokusera på några viktiga prioriteringar, så att Rookien i sin söndagstid där det har presterat extremt bra, särskilt när det kommer ifrån Idol, vi tror att showen kommer att fortsätta växa i siffror, det kändes som det rätta att göra, och eftersom det är på söndag kväll, kunde vi skicka meddelanden och sparka igång och fortfarande göra otroliga crossovers på tisdag, säger Erwich. “Och så tittar vi på Bachelor in Paradise, Jag tror att det kommer att vara en av de starkaste möjligheterna för en lead-in för en ny show. The Rookie: Feds är en stor prioritet för oss, så det kändes som att vi ville ge showen den möjligheten.”

Abbott Elementarys flytt från tisdag till ABC:s signaturkomediblock på onsdagen förväntades. Frågan var vilken av den här säsongens ABC Wednesday-komedier som kommer att ge plats åt Abbott Elementary eftersom alla fyra har förnyats till nästa säsong. Det var Under åren, som precis skildes åt EP:n Fred Savage efter en utredning om olämpligt beteende.

Erwich sa att kontroversen inte spelade någon roll i beslutet att hålla tillbaka komedin under mellansäsongen.

“American Idol”: ABC förväntar sig att kändisdomare kommer tillbaka för säsong sex

“Underåren är en show vi är utomordentligt stolta över, reaktionen från fansen och kritikerna har varit överväldigande. Showen hade extremt stark premiär, det är en av de högst rankade premiärerna vi har haft de senaste åren”, sa han. “Mellansäsongsordern kommer att tillåta oss att utveckla en plan för att återlansera den med mycket omsorg och uppmärksamhet.”

Som Abbott Elementary tar över onsdag kl. 21.00, The Conners, vilket hade lyckats Modern familj där, glider till 20.00 och ersätter ankare under lång tid The Goldbergs, som växlar till 08:30.

“Vi börjar natten med vår största och bredaste komedi, The Connersspeciellt när jag kommer från våra otroligt starka stationer tycker jag att det är en bra avspark, säger Erwich.

ABC-chef på “LA Law” går inte framåt, håller i affärer med komikern Jo Koy & Eyeing Pilots för mellansäsong

Underåren omstart har bänkats fram till mitten av säsongen tillsammans med En miljon små saker som inte är med på höstens schema för första gången i sin körning med vad som förväntas bli dess femte och sista säsong. Som AMLT går över till mellansäsong, dess onsdag kl. 22.00 tilldelas Big Skysom flyttar från torsdag 22.00 för att göra plats för nykomling Alaska, som får främsta fastigheter bakom de högt rankade Station 19 och Greys anatomy två timmars block.

Det tror Erwich Big Sky fans kommer att följa showen till dess tredje tidslucka på så många säsonger, och noterar den nya skådespelaren Reba McEntire. “Vi tycker att det är ett bra sätt att skapa konversation och få uppmärksamhet för den showen,” sa han.

Ny sändningsserie för säsongen 2022-23: Fotogalleri

ABC NYA HÖSTSERIEBESKRIVNINGAR

DRAMA

ALASKA

Hilary Swank
ABC

Från Tom McCarthys sinne (“Spotlight”), “Alaska” spelar Hilary Swank som Eileen Fitzgerald, en nyligen vanärad reporter som lämnar sitt högprofilerade New York-liv bakom sig för att gå med i en daglig tunnelbanetidning i Anchorage på en resa för att hitta båda personlig och professionell inlösen. Vid sidan av Swank spelar “Alaska” Jeff Perry som Stanley Cornik, Matt Malloy som Bob Young, Meredith Holzman som Claire Muncy, Grace Dove som Rosalind “Roz” Friendly, Pablo Castelblanco som Gabriel Martin, Ami Park som Jieun Park och Craig Frank som Austin Greene. Tom McCarthy är skapare och exekutiv producent. Hilary Swank, Melissa Wells, Bert Salke, Kyle Hopkins (Anchorage Daily News) och Ryan Binkley (Anchorage Daily News) är verkställande producenter för serien. “Alaska” produceras av 20th Television, en del av Disney Television Studios. Pilotavsnittet är skrivet och regisserat av Tom McCarthy. Följ “Alaska” (#Alaska, #AlaskaABC) på Instagram, Twitter och Facebook.

ROKIE: FEDS

Niecy Nash-Betts
ABC

Från de exekutiva producenterna av flaggskeppsserien “The Rookie” kommer “The Rookie: Feds” med Niecy Nash-Betts i huvudrollen som Simone Clark, den äldsta rookien i FBI Academy. Spinoffen introducerades som ett tvådelat evenemang under den nuvarande fjärde säsongen av “The Rookie”, där officer John Nolan (Nathan Fillion) och LA-avdelningen av FBI tar hjälp av Simone Clark när en av hennes tidigare elever är en misstänkt för en terrorattack. “The Rookie: Feds” spelar Niecy Nash-Betts som Simone Clark, Frankie Faison som Christopher “Cutty” Clark och Felix Solis som specialagent Matthew Garza. Alexi Hawley och Terence Paul Winter är medskapare och exekutiva producenter. Mark Gordon, Niecy Nash-Betts, Nathan Fillion, Michelle Chapman, Bill Norcross och Corey Miller är exekutiva producenter. Entertainment One (eOne) är huvudstudion och internationell distributör av “The Rookie: Feds”, en samproduktion med ABC Signature. Följ “The Rookie: Feds” (#TheRookieFeds) på Instagram, Twitter och Facebook.

OSKRIPTAD

KÄNDISJOPARD!
“Celebrity Jeopardy!”, producerad av Sony Pictures Television, är ett helt nytt spelprogram som sänds i höst på ABC. Den här nya serien välkomnar kändisdeltagare att tävla om en chans att vinna pengar till en välgörenhetsorganisation de själva väljer. En värd kommer att meddelas vid ett senare tillfälle. “Kändis Jeopardy!” är verkställande producerad av Michael Davies.

NY MIDSEASON-SERIE

KOMEDI

INTE DÖD ÄNNU

Gina Rodriguez
ABC

Från skaparna David Windsor och Casey Johnson (“This Is Us”, “The Real O’Neals”) och med Gina Rodriguez i huvudrollen, “Not Dead Yet” följer Nell Stevens (Rodriguez), en trasig och nyligen singel självbeskriven katastrof, som fungerar att återuppta livet och karriären hon lämnade bakom sig för 10 år sedan. När hon får det enda jobb hon kan hitta – att skriva dödsannonser, börjar Nell få livsråd från en osannolik källa. Serien är anpassad från boken “Confessions of a 40-something F**k Up” av Alexandra Potter. “Not Dead Yet” spelar Gina Rodriguez som Nell, Joshua Banday som Dennis och Angela Gibbs som Cricket. Casey Johnson och David Windsor är skapare och verkställande producenter. Också verkställande producerande är Gina Rodriguez och Wonderland Sound and Visions McG, Mary Viola och Corey Marsh. Serien produceras av 20th Television, en del av Disney Television Studios. Följ “Not Dead Yet” (#NotDeadYet) på Instagram, Twitter och Facebook.


#ABC #höstschema #har #Bachelor #Paradise #Abbott #Big #Sky #Move #AMLT #och #Years #hållna

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *