2022 NBA Mock Draft 1.0: Vilken spelare blir nummer 1 och Knicks val på nummer 11

2022 NBA Mock Draft 1.0: Vilken spelare blir nummer 1 och Knicks val på nummer 11

The Magic är på klockan.

För fjärde gången i franchisehistorien har Orlando valet nr 1, och laget kan behöva all tid mellan nu och den 23 juni för att bestämma sig för sitt val.

Det finns ingen entydig nr 1. Det finns tre prospekter på hög nivå som alla kan göra ett argument för sig själva.

The Post pratade med tre talangutvärderare och alla var överens om att du inte kan gå fel med de tre bästa av forwards Jabari Smith, Chet Holmgren och Paolo Banchero. En trodde att det inte skulle finnas ett entydigt beslut dagen för utkastet.

“Det är ganska vidöppet. Jag tror verkligen att du kan rotera den, sa en scout. “Allt beror på vad du letar efter. De har alla något annat till bordet.”

Det skapar en spännande fem veckors gissning och debatt efter att tisdagskvällens NBA Draft Lottery satt ordningen.

The Post ger en förutsägelse om hur de 14 bästa kommer att gå:

Chet Holmgren och Jabari Smith
AP; Getty bilder

1. Orlando Magic

Jabari Smith, Auburn (F, 6-10, 220 pund)

The Magic har bara en vinnande säsong under det senaste decenniet och har inte råd att spela på Holmgren, hur lockande han än är. Smith är det säkrare valet: en elitskjutande stor man som ger fälgskydd och är väldigt lik när det gäller mångsidighet och tvåvägspotential till framstående Cavaliers-rookie Evan Mobley.

2. Oklahoma City Thunder

Chet Holmgren, Gonzaga (F, 7-0, 195 pund)

Till sin storlek och kompetensnivå är Holmgren en unik talang. Han skjuter det från djupet, han är ett defensivt hot och han är en naturlig passform för den moderna, utbredda NBA. Minnesotan är den första collegespelaren på 28 år som har gjort mer än 40 trepoängare och blockerat mer än 100 skott på en säsong. Thunder har ingen brådska med att bygga långsamt som melass, så han kommer att ha tid att fylla på.

3. Houston Rockets

Paolo Banchero, hertig (F, 6-10, 250 pund)

Den väl avrundade Banchero skulle vara nr 1 i vissa utkast, en målskytt på flera nivåer och sekundär spelmakare som kommer efter en Final Four-körning med Duke. Han ansluter sig till Jalen Green, Rockets andra totalval för ett år sedan, för att ge dem en imponerande målsättning i många år framöver.

4. Sacramento Kings

Bennedict Mathurin, Arizona (G, 6-6, 210 pund)

Detta kommer att bli den första stora överraskningen i draften: de poängtunga Kings som kommer med bättre passform. Mathurin profilerar i värsta fall som en 3-och-D-prospekt, och det kan vara att sälja honom kort. Han är fysisk, ultrabegåvad och har förbättrats oerhört mycket under det senaste året.

5. Detroit Pistons

Shaedon Sharpe, Kentucky (G, 6-6, 200 pund)

Han är den mystiske mannen i detta utkast, en högt ansedd skytt som tillbringade en del av året i Kentucky efter att ha anlänt till Lexington i början av januari men inte spelade. Att para honom bredvid Cade Cunningham, nummer 1 i förra årets draft, ger de bedrövliga Pistons en spännande duo att bygga runt.

6. Indiana Pacers

Jaden Ivey, Purdue (G, 6-4, 195 pund)

Infödingen i South Bend, Ind., får stanna nära hemmet med Pacers, vilket ger deras backplan ett omedelbart uppsving. En elektrisk idrottare, Ivey kommer att trivas på nästa nivå med mer utrymme att arbeta. Med tiden kommer vi att undra hur han föll hela vägen till sex.

Jaden Ivey
Jaden Ivey
AP

7. Portland Trail Blazers

Keegan Murray, Iowa (G/F, 6-8, 225 pund)

Damian Lillard får en omedelbar bidragsgivare vid sin sida – så länge han stannar kvar, och det tyder på att han kommer att göra det – i Iowas stjärna. Murray är en stor vinge som skjuter den på ett högt klipp från distans, var fyra i nationen med att göra mål för ett år sedan och är en bättre försvarare än annonserat.

8. New Orleans Pelicans

AJ Griffin, Duke (G, 6-6, 222 pund)

Konsekvens är en fråga, men inte talang för White Plains-infödingen. Griffin sköt nästan 50 procent från djupet för Duke som en en-och-klar nybörjare, och besitter den råa atleticism som borde göra honom till mycket mer än bara en spot-up-skytt i tid.

9. San Antonio Spurs

Jeremy Sochan, Baylor (F, 6-9, 230 pund)

Han försvarar, han kan spela flera positioner och han har underskattade spelfärdigheter. Låter som en Gregg Popovich-typ av spelare.

10. Washington Wizards

Jalen Duren, Memphis (C, 6-11, 250 pund)

Duren är rå offensivt, men han är redan en skicklig fälgskyddare och avslutare runt korgen som kan göra skillnad i defensiven, och hålla sig i lacken ur en styrkesynpunkt.

TyTy Washington Jr., Kentucky (G, 6-3, 197 pund)

Knicks har behövt en point guard i flera år, och det finns uppenbarligen ingen hemlighet angående deras affinitet för Kentucky-spelare. Washington har bra storlek för en point guard, är en kapabel skytt och hans obevekliga motor kommer omedelbart att göra honom kär hos Tom Thibodeau.

12. Oklahoma City Thunder

Malaki Branham, Ohio State (G, 6-5, 180 pund)

En av de yngsta spelarna i draften, Ohio State freshman skarpskytten identifierades som en sovande av en scout, ett högt i tak med gott om utrymme för tillväxt.

13. Charlotte Hornets

Johnny Davis, Wisconsin (G, 6-5, 194 pund)

The Big Ten Player of the Year ger Hornets mer skytte och mål på vingen, ett annat vapen till LaMelo Balls förfogande. Han studsar bra för sin storlek, och hans 3-poängsskytte, bara 30 procent den senaste säsongen, kommer att förbättras eftersom han inte kommer att bli ombedd att skapa sitt eget skott nästan lika mycket.

14. Cleveland Cavaliers

Ochai Agbaji, Kansas (G, 6-5, 215 pund)

Cavaliers behöver fortfarande mer offensiv eldkraft för att fortsätta sin klättring i den robusta Eastern Conference, och den skickliga Agbaji skulle vara en mikrovågsskytt från bänken.

.
#NBA #Mock #Draft #Vilken #spelare #blir #nummer #och #Knicks #val #på #nummer

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *