Christine Quinn: "Selling Sunset"-producenten Adam DiVello sa åt mig att "döda mig själv"

Christine Quinn: “Selling Sunset”-producenten Adam DiVello sa åt mig att “döda mig själv”

Christine Quinn hävdar att “Selling Sunset”-producenten Adam DiVello sa åt henne att “döda” sig själv.

“Vi måste titta på vad Adam DiVello har gjort i sin helhet, som en människa, som den person han är,” sa Quinn, 33, till programledaren Alexandra Cooper på Tisdagens avsnitt av podcasten “Call Her Daddy”.

“Det har kommit in klagomål mot honom. Flera klagomål … och det har varit sjukt”, påstod hon. “Han sa faktiskt till mig att falla ner för trappan och ta livet av mig vid ett tillfälle.”

Realitystjärnan – som har kallats skurken i den populära Netflix-serien – hävdade att DiVello påstås ha gjort de hotfulla kommentarerna efter att hon gjorde en intervju där hon anklagade producenter för att använda “redigeringsmagi” för att skapa en falsk historia om henne.

“Han hotade mig och skrek på mig. Det fanns andra människor runt omkring, vittnen till detta”, hävdade Quinn.

“Han hånade mig i princip för att jag var för ärlig och jag sa, ‘Det här är mitt riktiga liv och det här hände inte och du vet det här’, som sedan skrek och skrek åt mig.”

Christine Quinn ser gråtfärdig ut när hon bär en röd kavaj.
Christine Quinn hävdar att “Selling Sunset”-producenten Adam DiVello är en mästerlig manipulator.
Med tillstånd från Netflix

Fastighetsmäklaren hävdade vidare att hon har lämnat in olika klagomål mot honom, och noterade att han också har anklagats för “sexuellt oredlighet”.

“Det var inte det första klagomålet jag lämnade in mot honom. Det fanns ett annat klagomål där han, till denna dag, inte kan sätta fot på set med någon av kvinnorna på kontoret på grund av tjänstefel”, påstod hon.

Quinn hävdade också att produktionen mobbar skådespelaren till att säga vissa rader för att skapa drama.

”Det är en mansdominerad industri inom produktionsområdet som de manipulerar kvinnor till. De trakasserar dem. De bara torterar och skrämmer dem mentalt”, sa Quinn.

“De kommer att säga,” om du säger det här ordet, om du säger den här meningen, låter vi dig gå. Och så efter tre timmar … kommer det till en punkt där vi är precis som, “bra, jag säger det, jag bryr mig inte.” Så det är intimitetstaktiken.”

Adam DiVello på en röd matta i april 2019.
Quinn hävdar att det finns flera klagomål mot DiVello.
WireImage

Hon tillade, “Jag vill förtydliga här. Det är Adam DiVello. Adam DiVello är den som äger produktionsbolaget, vilket är samma som gjorde ‘The Hills’ och gjorde Heidi [Montag] och Spencer [Pratt] ser ut som om de var galna.”

Quinn, som erkände att hon har spelat rollen som skurken sedan början av showen, uttryckte att hon tror att programmet skulle ha varit bättre utan DiVellos produktionsbolag, Done and Done Productions, som kontrollerade berättelsen.

Christine Quinn och Chelsea Lazkani vidare "Säljer Sunset"
Quinn, som ses här med motspelaren Chelsea Lazkani, har blivit kallad showens skurk.

“Jag tror att showen kunde ha varit framgångsrik utan produktionsbolaget som den drevs av. Absolut, sa hon. “Jag tror att det skulle ha varit så inspirerande och jag tror att vi kunde ha spelat med i dramat, men när vi arbetar med folk som säger till oss vad vi ska göra, hur ska vi säga [something]även garderobsanteckningar, du vet, skjut upp din dekolletage… Det är svårt att du verkligen inte kan vinna.”

DiVellos representant returnerade inte omedelbart Page Six begäran om kommentar.

Quinn har varit dramats centrum genom dokusåpans fem säsonger. Motspelaren Emma Hernan har tidigare påstått att Quinn försökte muta sin långvariga klient med 5 000 dollar för att aldrig mer jobba med den vegan empanadas-drottningen.

Christine Quinn och Maya Vander vidare "Säljer Sunset"
Quinn hävdade att produktionen skrämmer hennes motspelare till att säga vissa saker.

Kort efter sa Quinn att hon sade upp hennes kontrakt med The Oppenheim Group veckor innan säsong 5 återföreningen av “Selling Sunset”, som hon hoppade över eftersom hon påstås ha testat positivt för covid-19. Däremot medskådespelare Mary Fitzgerald och Chrishell Stause påstod att hon aldrig hade viruset.

Bara den här veckan, Quinn avslöjade att hon skulle komma tillbaka för säsong 6 av “Selling Sunset.”

.
#Christine #Quinn #Selling #Sunsetproducenten #Adam #DiVello #åt #mig #att #döda #mig #själv

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *