Dead By Daylight Dev tillkännager Dejting Sim Spin-Off, ger Killers fantastiska glow-ups

Dead By Daylight Dev tillkännager Dejting Sim Spin-Off, ger Killers fantastiska glow-ups

Reklamkonstverk för Hooked On You med Dead By Daylight-mördare som leker på stranden.

Kom in, vattnet är bra.
Bild: Beteende interaktivt

Igår blev det ständigt utvecklande 2022-bingokortet ännu mer oförutsägbart när Behavior Interactive, utvecklaren bakom populära asymmetriska skräckspel för flera spelare Död i dagsljus, avslöjade att det gör ett spin-off-spel där du kan romansera din favorit Död i dagsljus mördare.

Hooked on You: A Dead by Daylight Dating Sim, är en kommande dejtingsim som låter dig äntligen mysa till och romantik Död i dagsljuss mord husbandos och waifus, blir platonska vänner eller lider det orubbliga ödet av dödliga obekväma tystnader. Spelet har flera “unika avslut” där du, om du spelar dina kort rätt, kommer att avslöja “djupt intima” aspekter av Död i dagsljus mördares svårlästa personlighet.

Hur kom den här lilla dejtingsim till? Mathieu Côté, chef för partnerskap för Beteende Interaktiv berättade Kotaku det där Död i dagsljus gjorde en community-undersökning förra året och frågade spelarna om det fanns någon annan typ av upplevelse inom spelvärlden som spelarna var intresserade av. Det visade sig att DbD fandoms bästa val var en dejtingsim.

“Eftersom det är så helt där ute och galet, trodde vi att vi måste göra det omedelbart,” Côté berättade Kotaku, noterade de roliga blickarna och skratten som idén väckte vid möten innan de slutade och insåg att det var “i själva verket geni.”

“We’ve known for years of our fans’ thirst and some of the more intense fanfic that was created. We want to give them what they want but we also need to present this the right way, with all the seriousness it deserves,” Côté said before noting that the dating sim is being developed in collaboration with Psyop, the folks who brought us the KFC dating sim Jag älskar dig, överste Sanders!

Och nu, ögonblicket du har väntat på: de kvalificerade mördarna i Besatt av dig. Först ut är Evan MacMillan, även känd som Fångaren. Du borde kalla honom för törstfångaren eftersom han har stått upp i en formsydd baddräkt som inte lämnar något åt ​​fantasin i hans Besatt av dig iteration. Det här är en “Fab Five”-liknande uppgradering från det jävligt äckliga par overaller han rockar i Död i dagsljus. Vet du vad vi kallar det? Tillväxt. Ignorera de röda sakerna på hans händer, han krossade tydligen bär innan din picknick vid havet.

Nästa upp är den absoluta beefcake Jägaren. Jag har ingen kvick kommentar på däck för henne eftersom jag är twitterpatad av hennes herkuliska biceps, även om jag märkte att hon också har bär utsmetade på sin kaninmask. Jag antar att stora hjärnor tänker likadant. Den andra DbD ungkarl är den nigerianska drömbåten, Philip Ojomo, aka Wraith. Han repar en matchande hawaiiansk skjorta med knappar och badbyxor som jag är ungefär 90 procent säker på att han köpte från The Gap. Jag drar av förebyggande poäng för The Wraiths grundläggande modekänsla, även om han har ett vinnande leende. Sist, och absolut inte minst, har vi det ständigt svårfångade AndaRin Yamaoka, med en elegant sidenkimono och en elegant svart solhatt försedd med en röd spindellilja som symboliserar ditt singellivs “sista farväl”.

På frågan om Besatt av dig kan få mer romantiska karaktärer i framtiden, Côté sa, “Så många av våra fans har sin favoritkaraktär och de ser verkligen fram emot att tillbringa lite speciell tid med dem. Vi förstår. Och även om detta är den första visuella romanen i Död i dagsljus universum, jag känner att det verkligen inte är sista gången vi berättar den här sortens historier. Vi har öppnat en låda här som våra fans aldrig kommer att låta oss stänga igen. Inte för att vi skulle vilja det i alla fall.”

Personligen jockeyar jag för ett event Besatt av dig/Silent Hill crossover med en dummy tjock Pyramid Head som gungar en Virgin Killer-tröja. Det är inte som att Konami gör något med honom. Det är vad han förtjänar.

Besatt av dig planeras att släppas i sommar på Steam.

Uppdaterad, 18/5/22, 16:15 ET: Berättelsen uppdaterades med namnet och jobbtiteln på en Behaviour Interactive-anställd.

.
#Dead #Daylight #Dev #tillkännager #Dejting #Sim #SpinOff #ger #Killers #fantastiska #glowups

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *