She-Hulk CGI, Disney+

Marvel-fans upprörda över She-Hulk CGI i ny trailer

Hulk har länge varit undanskuffad i MCU eftersom den gröna Avenger inte har medverkat i en solouting sedan 2008 Den otroliga Hulken – där han spelades av Edward Norton. Marc Ruffalo har tagit över som Bruce Banner för åtta live-action framträdanden, men han har ännu inte tagit solo-rampljuset igen. Till viss del förändras allt i år med Hon-Hulk.

Den legala komedin med nio avsnitt av Disney+ kommer att spela Tatiana Maslany som Jennifer Walters, kusin till Bruce Banner som får sin egen gammagröna förvandling efter en blodtransfusion. Marvel Studios har introducerat massor av CGI-karaktärer genom åren, men detta kommer att vara första gången en motion-capture-karaktär tar huvudrollen på Disney+.

ANNONS

förundras

Med VFX-uppehåll som plågar Hollywood-produktioner och orsakar förseningar på grund av den covid-19-inducerade eftersläpningen, kunde Marvel Studios inte ha valt en mycket sämre tidpunkt för detta steg. Som rapporter indikerar att eftersläpningen bara har börjat lätta, den första fullständiga titten på Hon-Hulk precis debuteratoch alla är inte nöjda.

She-Hulk CGI skapar viral kontrovers

Marvel Studios debuttrailer för She-Hulk: Advokat har mötts av kontroverser i sociala medier på grund av debatt om kvaliteten på den CGI som finns i filmen.

She-Hulk Show CGI
förundras

Populär stjärna i sociala medier Supes delade hans beröm för de flesta inslag i serien, men noterade det “CGI:n ser inte bra ut:”

ANNONS

“‘She-Hulk Attorney At Law’ ser ut som MYCKET kul! Tatiana Maslany ser perfekt ut för rollen. Avskyvärda. Professor Hulk. CGI:n ser inte bra ut, men jag tror fortfarande att den här showen kommer att bli en absolut explosion !”

TikTok skapare Andrews Visual jämfört effekterna med “en videospelssekvens placerad i live-action:”

“Marvel är en multi-miljard dollar franchise, jag bryr mig inte om att She-Hulk är ett TV-program, det måste se bättre ut än så, det såg ut som en videospelssekvens placerad i live-action. Så många Netflix/Amazon visar MYCKET bättre CGI och VFX. Jag ser ingen ursäkt. Hoppas det förbättras tbh.”

Författare Christopher Marc kommenterade “oavslutad och gummiaktig” CGI, stänger av alla budgetmässiga ursäkter med jämförelsen med Star Wars Disney+-serien:

“She-Hulk som en show ser fantastiskt rolig ut men själva CGI:n ser verkligen oavslutad och gummiaktig ut. Jag är medveten om att det är TV men STAR WARS-grejen klarar sig, och de har budgetarna att anpassa sig.”

Twitter-användare @cgichipmunk uppmärksammade särskilt hur Hulks VFX verkar vara mycket mer komplett än She-Hulks:

ANNONS

“Varför ser Hulks CGI i den här trailern helt ok ut men She-Hulk ser väldigt dålig ut? Jag är absolut medveten om att oavslutade VFX ofta finns i trailers men… alla hennes bilder ser dåliga ut.”

Hon-Hulk
förundras

@ashCr__ försvarade VFX-artisterna bakom Hon-Hulkringer klagomålen “löjligt tönt” eftersom detta bara är en trailer och den första därtill:

“Var finns respekten för VFX-artister? De allra flesta människor har inte den minsta aning om hur svårt ett jobb det är. Klagomål om CGI i en trailer är det mest löjliga nitpicking jag har sett från Marvel-fans . #SheHulk.”

Direktens Russ Milheim återigen firade den roliga potentialen i Hon-Hulkmen påpekade att laget fortfarande har “mycket jobb att göra på hennes VFX:”

“Hoppas verkligen att She-Hulk håller fast vid landningen. Kan bli en riktigt rolig och unik åktur. De har fortfarande mycket att göra med hennes VFX.”

Matt Roembke – även från The Direct – svarade med en mer positiv syn på VFX och delade sin övertygelse om att “om det här är så illa som det blir kommer vi att klara oss:”

ANNONS

“För steg ett kan jag hamna bakom VFX. Om det här är så illa som det blir kommer vi att klara oss.”

Kan She-Hulk fixa sina CGI-problem innan release?

Hon-Hulk
förundras

Det går inte att förneka några av Hon-Hulks CGI ser inte riktigt bra ut i debuttrailern. Marc Ruffalos Smart Hulk framstår som lagom polerad i de flesta scener, medan Tatiana Maslanys She-Hulk märkbart sticker ut som något oavslutat i de flesta av hennes klipp.

Marvel Studios – precis som de flesta av filmindustrin – har haft stora svårigheter på senare tid på grund av VFX-förseningar. Med endast ett fåtal utvalda VFX-produktionshus som litar på av stora Hollywood-studior, har branschen drabbats av en stor eftersläpning av bilder som ska slutföras på grund av COVID-19, lekförseningar för många storfilmer.

Hon-Hulk är en serie på nio avsnitt med en helt CGI-skapad hjälte i huvudrollen, vilket gör projektet till ett enormt åtagande ur ett postproduktionsperspektiv. Även om det finns fortfarande tre månader kvar innan den legala komedin har premiär på Disney+så det finns gott om tid för dessa bilder att poleras innan de släpps.

ANNONS

Vissa har varit snabba med att motivera kvaliteten genom varningen som Hon-Hulk är en streamingserie och inte en storbildsfilm. Mandalorian bör tjäna som bevis enbart på att Disney är mer än beredd att lägga ut budgetar på filmnivå för Disney+, även om det inte går att förneka att detta kan vara Marvel Studios mest ambitiösa projekt hittills när det gäller CGI.

Sonic the Hedgehog är ett perfekt exempel på en CGI-karaktär som såg urusel ut vid den första toppen, men studion kunde fixa saker i tid för release. Det råder ingen tvekan om att när nästa titt på Hon-Hulk kommer, borde saker och ting se mycket mer polerade ut.

Disney avslöjade debuttrailern under sitt Upfront-evenemang 2022 som lyfte fram dess kommande tv-åtaganden. The House of Mouse behövde naturligtvis premiärvisa något nytt från MCU – utan tvekan dess största varumärke – och Hon-Hulk var den självklara kandidaten, kanske tvingade fram en trailersläpp tidigare än en gång planerat.

ANNONS

She-Hulk: Advokat kommer premiär på Disney+ den 17 augusti.

.
#Marvelfans #upprörda #över #SheHulk #CGI #trailer

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *