Skaparen av 'This Is Us' Dan Fogelman bryter ner känslomässigt näst sista avsnitt, dess överraskningsväng och kameos och retas Seriefinal – Video Q&A

Skaparen av ‘This Is Us’ Dan Fogelman bryter ner känslomässigt näst sista avsnitt, dess överraskningsväng och kameos och retas Seriefinal – Video Q&A

SPOILER VARNING: Berättelsen innehåller detaljer om avsnittet den 17 maj av Det här är vi“Tåget.” Den spelades måndag kväll på Landmark Theatre som en del av Deadline’s Awardsline Screening-serienföljt av en Q&A med serieskapare och ledare producerade Dan Fogelman. Du kan titta på en tvådelad video av det, där han dissekerar “The Train” (ovan) och förhandsgranskar nästa veckas seriefinal (under berättelsen.)

Flash-forward-scenen Det här är vi fans har sett fram emot – och fruktat – i flera år spelade ut ikväll, när The Pearsons och deras familjer samlades hemma hos Kevin för att säga sitt sista farväl till Rebecca på hennes dödsbädd.

Mandy Moore och Chris Sullivan i tisdagens avsnitt “The Train”
Ron Batzdorff/NBC

Det kom många tårar när de tre storas betydelsefulla andra – förr och nu – turades om vid Rebeccas säng för att berätta för henne hur mycket hon betydde för dem. Randall och Kevin gick sist när Kate tävlade från London för att göra dem sällskap. Hon kom dit på morgonen precis i tid för att trion skulle säga sitt sista “I love you” till Rebecca när hon tog sitt sista andetag.

Parallellt med Rebeccas sista timmar befann sig en yngre version av henne på ett tåg, en trevlig återgång till avsnittet “Caboose” tidigare den här säsongen och tillbakablickar till hennes tågturer med sin pappa för decennier sedan. Hon guidades genom bilarna av William och tillbringade tid med tågets bartender, som var ingen mindre än Dr K som gjorde bokstavlig saft av citroner.

Det fanns också en överraskande tredje parallell berättelse som involverade en ny familj med två söner och en dotter som vi inte hade sett. Pappan Kenny, spelad av Dulé Hill, förlorade kontrollen över familjens bil och en av sönerna, Marcus, fördes till sjukhuset i kritiskt tillstånd. Ett tag verkade det som att den vuxne Marcus kan bli framtida Dejas pojkvän. Det visade sig att hon fortfarande var med Malik, som avslöjades som pappan till hennes barn, medan bilolyckan och Pearsons-branden inträffade samma dag, med Marcus och Jack som behandlades av samma läkare, Dr Spencer, spelade av samma skådespelare, Bill Irwin, som gästspelade i Det här är vi‘ Super Bowl-avsnitt.

Kenny stötte på Jack på sjukhuset där Jack delade med sig av Dr. Ks framställning av lemonad av citronvisdom som Kenny sedan gjorde till sitt eget familjemotto. Marcus, som mirakulöst återupplivades av Dr Spencer precis när Jack höll på att dö några dörrar ner, fortsatte med att bli en toppforskare. Han hedrades för sina bidrag till att hitta botemedel mot Alzheimers, med mannen som gav honom utmärkelsen spelad av The Is Us regissör/EP Ken Olin, som ledde “The Train”.

Som unga gick Rebecca och William genom tåget, med några minnesvärda Det här är vi stunder som utspelade sig runt henne, inklusive Jack och den unge Randalls karateklassscen, nådde de två caboose.

“Det här är ganska sorgligt, eller hur, slutet?” sa hon. “Åh, det är inte så jag ser det, om något gör dig ledsen när det tar slut måste det ha varit ganska underbart när det hände”, svarade William. “Du kommer att se att slutet inte är sorgligt, Rebecca, det är bara början på nästa otroligt underbara sak.”

När hennes yngre version gick in i kaféet, som var inrett som ett sovrum, viskade Randall i verkligheten i Rebeccas döende öra: “Du säger till honom ‘hej’.” Rebecca klämde hans hand som för att bekräfta att hon hörde honom, och några ögonblick senare , unga Rebecca lade sig ner på sängen på tåget, vände sig om för att se unge Jack och sa till honom, “hej.”

I den första delen av sin videointervju (du kan se den ovan) pratar Fogelman om att filma den sista scenen, som krävde en ominspelning, såväl som hela det känslomässiga avsnittet. Han förklarar varför tåget valdes som bakgrund för att berätta historien om Rebeccas död, varför han tog tillbaka William (Ron Cephas Jones) och Dr. K (Gerald McRaney) och varför vi fick “mustache Jack” i den sista scenen.

Fogelman förklarar också historien med Kenny och Marcus, hur han till slut övertygade trettio någonting alun Olin för att göra en cameo i programmet han har varit EP och regissör i sex säsonger, och varför Deja till slut hamnade hos Malik.

“Det handlar om den märkliga dikotomien av trauma och glädje i våra liv,” sa Fogelman om att ställa Marcus och Jacks berättelse som en idé som de hade haft i programmet i flera år.

Under samtalet blir Fogelman också personlig, när han pratar om hur att förlora sin mamma plötsligt, utan att kunna säga ett ordentligt adjö, påverkade skrivandet av scenen där de tre stora talade med Rebecca för sista gången.

I den andra videon (du kan se den nedan) berättar Fogelman om Det här är vi’ kommande seriefinal nästa vecka, “Oss”, som han också skrev.

Han retar berättelsen för det sista avsnittet och förklarar hur det nya materialet blandades med filmer han hade filmat för fyra år sedan.

Fogelman ringer de sista två timmarna av Det här är vi “mycket olika avsnitt som talar med varandra.”

“I det sista avsnittet kommer vi att försöka fånga något enkelt som, även om det är sorgligt, är en slags dag i livet, vilket är så mycket av vad showen handlar om, satt mot Rebeccas begravning,” sa han.

Showen löste avsiktligt alla stora mysterier i förväg “så att folk kan sitta med familjen i sista avsnittet på det enklaste sättet”, sa Fogelman. “Även om det kommer att få dig att gråta, kommer det att göra dig ledsen, slutet av finalen rör mig på ett sätt som är annorlunda. Jag tror att skådespelarna och besättningen fångade något om det mänskliga tillståndet och tillståndet att vara en person i familjen som jag verkligen är stolt över.”

Han retade också på skämt ett annat dödsfall och delade en rad från finalen, “Jag önskar att jag hade njutit mer av det medan det fortfarande pågick istället för att oroa sig när det kommer att ta slut.” och avslöjade vilken karaktär som säger det.

Dessutom reagerar Fogelman på Seth Meyers på NBC i förväg tidigare under dagen och pitchar en Det här är vi starta om, Det var domoch säger om han skulle göra en spinoff eller något annat Det här är vi-relaterade serier.


#Skaparen #Dan #Fogelman #bryter #ner #känslomässigt #näst #sista #avsnitt #dess #överraskningsväng #och #kameos #och #retas #Seriefinal #Video

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *