Spara på några äldre nya Google Pixel-telefoner hos Woot

Spara på några äldre nya Google Pixel-telefoner hos Woot

Det har pratats mycket om nya Pixel-telefoner på sistone, med förra veckans Google I/O visa upp inte bara en ny Pixel 6A men en kort glimt av det kommande Pixel 7 och 7 Pro. Men Woot visar kärlek till några lite äldre Pixels med ett reaevenemang som avslutas senare idag. På något sätt fick Woot tag i telefoner som alla fortfarande är nya i kartongen med ett års garanti.

Detta inkluderar den som snart kommer att ersättas Pixel 5A för 429,99 USD2020-talet Pixel 5 för 449,99 USDoch 2019-talet Pixel 4 och Pixel 4 XL för $329,99 respektive $349,99. Nu, ja, Pixel 5A är inte så gammal och den är fortfarande tillgänglig för försäljning från Google. Men vem skulle förvänta sig att det 2022 fortfarande skulle finnas Pixel 4 tillgänglig ny i lådan?

Nu, om du är frestad av den där Pixel 4, varnas du för att den inte garanterat kommer att få säkerhetsuppdateringar efter oktober 2022. Så även om du kan bli frestad att plocka upp det för att mixtra med Googles engångsförsök med ansiktsupplåsning och handgester med dess Soli radarchipdet bästa värdet här är Pixel 5.


Google Pixel 5 (olåst)

Googles flaggskeppstelefon 2020 kommer i en storlek, med en sex-tums OLED-skärm och 128 GB lagringsutrymme.

Trots att den är den bästa i gänget är Pixel 5 en märklighet. Google har skalat tillbaka från att vara en flaggskeppstelefon med full lutning som tidigare år till mer av en mellanklass-plus-enhet. Den har en blygsamt kraftfull Snapdragon 765G-processor, tillsammans med några trevliga funktioner som en sex-tums OLED-skärm med 90Hz uppdateringsfrekvens och trådlös laddning. Den kom också i den bästa färgen – salviagrön – som Woot har idag för $449,99. Det är $250 rabatt på det ursprungliga försäljningspriset, och det bör fortfarande få säkerhetsuppdateringar fram till oktober 2023. Kanske kan det vara bättre att vänta två månader på Pixel 6A för vissa människor, men det här är verkligen inte ett dåligt värde. Läs vår recension.


Google Pixel 5A

Pixel 5A kanske inte har en skärm med hög uppdateringsfrekvens eller massor av ringsignaler, men mellanregistertelefonen gör grunderna mycket bra. Den kommer också med IP67 vattentäthet, en fantastisk kamera och snabba programuppdateringar.

Pixel 5A är på många sätt en omskal till Pixel 5 som återställts i en större formfaktor (med några få funktioner avbrutna för att hålla priset lägre). Den har en något större 6,34-tums OLED-skärm, men bara 60Hz uppdateringsfrekvens och ingen trådlös laddning. Den har samma Snapdragon CPU som Pixel 5 och samma dubbelkamerasystem som kompletterar standardobjektivet med ett ultravidt objektiv. Den större storleken hjälper också till med bättre batteritid. Woot har 5A i sin ena färg – en grönaktig-svart – för $429,99. Det är bara cirka 20 USD rabatt på det ordinarie priset, så det är inte en jättebra affär.

Jämfört med Pixel 5 får du istället ett hörlursuttag och säkerhetsuppdateringar om du väljer en Pixel 5A fram till augusti 2024. Men återigen, om du väntar på att Pixel 6A för $449 släpps i juli får du en telefon med den snabbare Google Tensor CPU och en löfte om fem års säkerhetsuppdateringar (inte att förväxla med funktionsuppdateringar). Beslut beslut. Läs vår recension.


Google Pixel 4

Googles 2019 Pixel 4 har Snapdragon 855, 6 GB RAM, 64 GB lagringsutrymme, IP68-skydd och Googles intressanta Soli-radarchip – och undviker en fingeravtryckssensor för ansiktsupplåsning.

Pixel 4 var en charmig enhet (det erbjöds till och med i orange) vid tidpunkten för dess utgivning, men dess svag batteritid gör den till den minst tilltalande telefonen i dagens rea. Woot säljer Pixel 4 för bara 329,99 USD och den 4 XL för $349,99. Det är bra priser, men kom ihåg att dessa telefoner bara utlovas att få ytterligare fem månaders säkerhetsuppdateringar. Google kommer att stänga av dem båda i oktober 2022, så vi rekommenderar det bara om du har en verkligen specifikt användningsfall för det, som att matcha din telefon med din holländska landslagströja för VM (ja, vi menar det där specifika). Läs vår recension från 2019.

#Spara #på #några #äldre #nya #Google #Pixeltelefoner #hos #Woot

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *