Utskick i förväg: Paramount Hawks '60 minuter' på ... 60 minuter (mer eller mindre)

Utskick i förväg: Paramount Hawks ’60 minuter’ på … 60 minuter (mer eller mindre)

Efter två och en halv dag av snurriga medieköpare som andades in varandras ansikten, släppt lös på Manhattan för första gången på tre år, var det Av största vikt som äntligen bad deltagarna att maskera sig under sin onsdagskvällspresentation.

Ett välkommet paus från att titta på samma, dolda ansikten för den femte, sjätte eller sjunde presentationen i ordningen, festligheterna markerade också första gången som Paramount höll en integrerad pitch för annonsörer sedan … ja, ganska mycket har hänt. Det var 2019 års ViacomCBS-fusion som kopplade sändningar, kabel och studior och, för bara några månader sedan, en omprofilering till Paramount – det nya namnet för både konglomeratet och dess streamer. “Nästa vecka blir det vad Elon Musk än döper om oss,” sa Stephen Colbert om sitt företags ständigt föränderliga brevpapper.

Colbert, åsidosatt kl The Late Show två gånger i våras med en covid-19-diagnos hånade han sin egen sjukskrivning när han kort efter presentationens start intog scenen i Carnegie Hall. “Ge mig COVID en gång, skam dig; ge mig covid två gånger … snälla sluta ge mig covid,” sa han. “Men min läkare säger att jag är superimmun nu. Jag skulle kunna slicka varenda en av er. Och om det är vad som krävs för att få dig att köpa annonstid på Blåblodigaså var det.”

Serien dröjde inte kvar och avstod från scenen 60 minuterScott Pelley och företaget, som hjälpte till att berätta en presentation som till stor del var strukturerad som en TV-sändning av deras show. “Varför göra 60 minuter temat för årets upfront?” Frågade Paramounts annonschef Jo Ann Ross högst upp i showen. “Vi vill att varje minut ska vara underhållande och informativ. Vi vill också respektera din tid.”

De ville också skryta. En 54-säsong gammal nyhetstidning kan tyckas vara den minst sexiga egenskapen på annonsförsäljningsauktionsblocket den här veckan – men i en värld av otydliga strömningssiffror och oförutsägbar prenumeranttillväxt, 60 minuter rankas regelbundet som den mest sedda sändningen på tv. Denna skara, mer än någon annan, förstår det unika värdet där. Till skillnad från ett typiskt avsnitt var skensegmenten från Gayle King och Norah O’Donnell naturligtvis ganska fluffiga. Det skämts om vem som är den bästa realityvärden och tårfyllda vittnesmål om inflytandet från Paramount/BET-kungen Tyler Perry.

Lutar sig in i 60 minuter, men innebar till stor del att luta sig bort från lättsinne. Och med tanke på klimatet var det inte nödvändigtvis en dålig idé. Lokalens maskmandat var nog som en påminnelse om att pandemin inte har upphört. Bill Whitaker intervjuade BET:s vd Scott Mills om TV:ns pågående kamp för att komma ikapp med representation på kameran. Och, förutom CNN på Warner Bros. Discovery tidigare på morgonen, gjorde Paramount de mest öppna erkännandena av det pågående kriget i Östeuropa.

Det fanns humor, dock – och inte bara för att höra Lesley Stahl diskutera titlar som Jersey Shore familjesemester och RuPaul’s Drag Race är på något sätt underhållande. Mycket av skådespelarna av CBS förstaårsutbrott Spöken framförde ett musiknummer, avslutande Sen Sen show programledaren James Corden höll en mini-roast och Wayne Brady var värd för en spelshow med Paramount-tema med Tony Dokoupil, Nate Burleson och, i hennes tredje framträdande för veckan, den otroligt upptagna Nicole Byer. Mottagningarna för alla tre var varma, mycket varmare än för en LL Cool J-ledd parodi av Apples berömda 1984 ad — ett moratorium på den parodien, tack! – men det var Yellowstone som troligen vann natten.

Inga applåder klingade högre än den Kevin Costner fick när han intog scenen med motspelaren Kelly Reilly. (George och Tammy stjärnan Jessica Chastain hade kanske haft en chans att ena upp Costner, men hon tog på något sätt scenen utan en ordentlig introduktion.) Hollywood kan ha en konstig relation med Taylor Sheridans Paramount-serie. Annonsörer gör det uppenbarligen inte. Att ett grundläggande kabeldrama kan generera märkbart mer spänning än en nyligen Oscar-vinnande skådespelerska talar mycket om varför människor fortfarande dyker upp (och skjuter upp) vid dessa evenemang.

Ross och Colbert höll mer eller mindre sitt löfte om att hålla saker på drygt en timme, men det skulle inte vara ett första veckas besök i Carnegie Hall utan en titt på schemat. Så, i en första för veckan, lades CBS höstuppsättning upp natt för natt. Det var snabbt, utan fanfar eller diskussionsämnen, men det var en trevlig återuppringning till anledningen till att denna bisarra ritual existerar i första hand.


#Utskick #förväg #Paramount #Hawks #minuter #på #minuter #mer #eller #mindre

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *