Costco verkar ha nyligen börjat sälja prenumerationer till Apples tjänster till rabatterade årspriser. På Costcos webbplats kan Costco-medlemmar köpa en prenumeration på Apple TV+, Apple News+, eller Apple Arcade till en lägre kostnad.


‌Apple Arcade‌ är tillgängligt för 44,99 USD, ned från standardpriset på 49,99 USD per år, och ‌Apple TV+‌ är också tillgängligt till samma pris på 44,99 USD. ‌Apple News‌+ är tillgängligt för $89,99 för ett års tjänst.

Apple erbjuder inte ett årligt abonnemang på ‌Apple News‌+, och säljer det för 9,99 USD per månad till ett totalt årligt pris av 120 USD, så priset på 90 USD från Costco är en anmärkningsvärd rabatt.

costco apple news plus


Costco verkar nyligen ha börjat erbjuda Apple-prenumerationer för köp, och det finns en banner på Costcos huvudsakliga webbplats som lyder “Nu hos Costco. ‌Apple TV+‌, ‌Apple News‌+ och ‌Apple Arcade‌. Få 1 års prenumerationer till otroliga värden.”

(Tack, Jordan!)

Relaterade berättelser

Apple Arcade vinner spelet “Alto’s Adventure: The Spirit of the Mountain”.

Ändlösa snowboardspel “Alto’s Adventure” kommer att expandera till Apple Arcade denna månad, med Apple lanserar “Alto’s Adventure: The Spirit of the Mountain”. Den exklusiva titeln Apple Arcade är en remastrad version av originalet “Alto’s Adventure”, men med en helt ny exklusiv karaktär som har unika egenskaper och speciella förmågor, plus mer än 15 nya mål att slutföra. De…

Apple Arcade lanserar två nya spel och förhandsvisningar av fler spel kommer snart

Det har gått drygt två år sedan lanseringen av Apple Arcade, och den prenumerationsbaserade speltjänstens katalog fortsätter att växa. Två nya spel släpptes på Apple Arcade idag, med ytterligare två kommer snart. De senaste tilläggen till Apple Arcade inkluderar det klassiska arkadskjutspelet Galaga Wars från Bandai Namco och det populära tornförsvarsspelet Kingdom Rush Frontiers från …

“Crossy Road” kommer snart till Apple Arcade för iPhone och iPad

Den populära ändlösa tratten Crossy Road från Hipster Whale kommer snart till Apple Arcade. Något releasedatum har inte tillkännages i nuläget, men användare kan registrera sig för att bli meddelade när spelet blir tillgängligt via App Store. I likhet med Frogger ger Crossy Road spelare i uppdrag att korsa en väg full av trafik och hinder, och det finns många bedårande karaktärer att välja mellan,…

Klassiskt iPhone-spel “Tiny Wings” lanseras på Apple Arcade på fredag

Över ett decennium efter att ha släppts på App Store, kommer det klassiska hit iPhone-spelet Tiny Wings till Apple Arcade på fredag. Tiny Wings är ett vardagsspel som går ut på att knacka och hålla skärmen för att styra en fågel vars vingar är för små för att flyga. Spelet ger spelare i uppdrag att springa undan solen när de flyger en fågel över procedurgenererade öar. Spelare måste trycka på skärmen vid…

Apple låter nu utvecklare automatiskt ta betalt för vissa prenumerationsprishöjningar

Apple informerade idag utvecklare om att de implementerar en ny prenumerationsfunktion som gör att kunderna kan debiteras automatiskt när en apps prenumerationspris går upp, vilket inte är hur prenumerationer fungerar för närvarande. Just nu måste kunderna uttryckligen samtycka till en prisändring när kostnaden för ett abonnemang ökar genom ett “Agree to New Price”-gränssnitt….

Apple Arcade får nya Disney- och Nickelodeon-spel

Apple Arcade överträffade 200 spel tillgängliga på tjänsten i augusti, och nya titlar fortsätter att läggas till nästan varje vecka. Det senaste spelet som kommer till Apple Arcade är Disney Melee Mania från Mighty Bear Games, som lanseras nu på fredag. Disney Melee Mania är ett stridsarenaspel där spelare kämpar i fem minuter långa 3v3-matcher för att säkra så många poäng som möjligt. Det finns flera klassiska…

Apple Arcade överträffar 200 spel

Med lanseringen av tre nya spel i morse erbjuder Apples $4,99 per månad Apple Arcade-tjänst nu mer än 200 spel för iPhone, iPad och Mac-användare att spela. Milstolpen lyftes först fram av CNET, och den kommer tillsammans med lanseringen av Super Leap Day, Super Stickman Golf 3+ och Monster Hunter Stories+, som alla kan laddas ner och spelas från och med idag. Apple Arcade…

Populära berättelser

Apple Watch Series 8 ryktas ha ny design med platt skärm

Apple Watch Series 8 kan ha en helt ny design med en platt skärm, enligt läckaren känd som “ShrimpApplePro.” I sin senaste video på YouTube-kanalen Front Page Tech framhävde Jon Prosser information från ShrimpApplePro som tyder på att Apple Watch Series 8 kan ha en platt skärm i vad som verkar vara en design som ursprungligen ryktades för Apple Watch Series 7. …

Ankers senaste USB-C-dockningsstation ger stöd för tre skärmar till M1 Mac-datorer

Medan Apples tidiga M1-baserade Mac-datorer endast officiellt kan stödja en enda extern skärm, finns det sätt att komma runt begränsningen. Anker lanserar idag en ny 10-i-1 USB-C dockningsstation som levererar just det. Anker 563 USB-C-dockan har två HDMI-portar och en DisplayPort-port, och den använder DisplayLink för att överföra flera videosignaler över en enda anslutning. Med tanke på att detta nav…

Apple släpper macOS Monterey 12.4 med stöd för Studio Display Webcam Update

Apple släppte idag macOS Monterey 12.4, den fjärde stora uppdateringen av operativsystemet macOS Monterey som lanserades i oktober 2021. macOS Monterey 12.4 kommer över två månader efter lanseringen av macOS Monterey 12.3, en uppdatering som lade till Universal Control. Uppdateringen ‌‌‌‌‌macOS Monterey‌‌ 12.4 kan laddas ner på alla kvalificerade Mac-datorer med hjälp av avsnittet Programuppdatering i System…

WhatsApp för att låta användare lämna gruppchatt “tyst” och se förhandsvisningar av Rich Link i statusuppdateringar

WhatsApp arbetar på en ny funktion som gör det möjligt för användare att “tyst” lämna gruppchattar som hålls av meddelandeplattformen istället för att alla medlemmar i gruppen meddelas när de gör det. Som det ser ut, när någon lämnar en gruppchatt, meddelar WhatsApp sin utgång för hela gruppen, vilket gör handlingen att lämna mycket offentlig. Det är inte möjligt just nu att lämna en grupp tyst, men WhatsApp…

Apple lyfter fram iPhones senaste sekretessfunktioner i den nya annonsen “Datauktion”.

Apple delade idag en ny annons som lyfter fram iPhones sekretessfunktioner som App Tracking Transparency och Mail Privacy Protection som är utformade för att ge användarna mer transparens och kontroll när det kommer till att deras personliga data samlas in. Annonsen kretsar kring en ung kvinna vid namn Ellie som upptäcker att hennes personuppgifter säljs på ett auktionshus, med bud på henne…

Apple står inför rättsprocess efter att AirPods påstås ha spruckit barnets trumhinnor med Amber Alert

Apples AirPods sprack trumhinnorna på en 12-årig pojke 2020 när en högljudd Amber Alert utfärdades, enligt en stämningsansökan mot Apple i Kalifornien (via Law360). Barnet, identifierat som BG i anmälan, tittade på en film på Netflix på sin iPhone 2020 medan han bar AirPods Pro. AirPods Pro påstods vara inställda på en låg volym, men en Amber Alert lät utan förvarning …

Apple återinför Employee Mask Mandate i cirka 100 amerikanska detaljhandelsbutiker

Apple-anställda i cirka 100 butiker kommer att behöva gå tillbaka till att bära en mask medan de arbetar, enligt Bloombergs Mark Gurman. Apple kräver masker för anställda igen på grund av ett ökande antal covid-fall över hela USA. Kunder som besöker en Apple Store behöver inte bära en mask för närvarande, men Apple fortsätter att rekommendera masker för alla Apple Store…