Finalen i "The Masked Singer" avslöjar identiteter för Firefly, Ringmaster och Prince: Here's Who vann säsong 7

Finalen i “The Masked Singer” avslöjar identiteter för Firefly, Ringmaster och Prince: Here’s Who vann säsong 7

SPOILER VARNING: Läs inte vidare om du inte har sett säsong 7, avsnitt 10, av “Den maskerade sångaren,” “Säsongsfinal: I’m Team Good, Thanks for Masking”, som sändes den 18 maj på Fox.

Det kom ner till en strid om de goda i säsongsfinalen av “The Masked Singer”, men bara en kunde gå segrande: sångerska/skådespelerska/dansare Teyana Taylor.

“The Masked Singer” avslutade sin sjunde säsong med tre finalister, alla från “Team Good”, som tävlade om Golden Mask-trofén. Landar bakom Firefly, “The Goldbergs”-stjärnan Hayley Orrantia kom på andra plats, som Ringmaster, medan “Call Me Kat”-stjärnan Cheyenne Jackson fick bronset som prinsen.

För Firefly gissade Robin Thicke och Jenny McCarthy Wahlberg rätt, med Taylor. Nicole Scherzinger trodde att det var Monica, och Ken Jeong gissade Alicia Keys.

När det gäller Ringmaster var det ingen som gissade Orrantia. Thicke trodde att det var med Maren Morris, Scherzinger valde Lucy Hale. McCarthy Wahlberg trodde att det var Hayden Panetierre och Jeong gissade en annan Hayley: Hailee Steinfeld.

Och sedan som Prince, fick Scherzinger rätt och valde Jackson. Jeong gissade Matt Bomer, Thicke trodde att det var Ricky Martin, McCarthy Wahlberg gick med Ben Platt.

Taylor som Firefly (vinnare av omgång 1) kampanjade så här: “Nu kommer det viktigaste beslutet i ditt röstliv. Team Firefly eller Team Firefly, så enkelt är det. Att gå med i den här tävlingen innebar att jag var tvungen att möta mina rädslor och gå i pension. Jag vägrade att tyna bort. Och att stå på scenen har gjort att jag kan lysa starkt igen. Ge aldrig upp Firefly och jag kommer aldrig att ge upp dig.”

Taylor sjöng “Bad Girl” av Usher för sin sista låt. För sitt andra spår, tillsammans med Ringmaster, framförde Taylor “Lost Without U” av Robin Thicke. Tidigare föreställningar inkluderade “Ain’t Nobody” av Chaka Khan [interrupted by coughing fit in first try]; “PYT (Pretty Young Thing),” av Michael Jackson; och “Attention”, av Charlie Puth.

De sista ledtrådarna inkluderade ett basketnät, ett blekt “M” och “5, 6, 7 (fetstilt), 8.” Andra namn som hade föreslagits för Firefly: Alicia Keys, Monica, Aisha Tyler, Keisha Cole, Lauryn Hill, Ciara, Keyshia Cole och Brandy.

Samtidigt avslutade omgång 2-vinnaren Orrantia som Ringmaster sitt lopp genom att framföra “Gravity” av Sara Bareilles och sedan “Waking Up in Vegas” av Katy Perry. Tidigare låtar var “The Climb” av Miley Cyrus; “Super Bass,” av Nicki Minaj; och “I Will Always Love You”, av Dolly Parton.

Andra tidigare gissningar för Ringmaster av panelen var Olivia Rodrigo, Kacey Musgraves, Kelly Clarkson, Taylor Swift, Alanis Morrissette, Zara Larson, Sarah Hyland, Noah Cyrus, Maren Morris, Hailee Steinfeld, Lucy Hale och Hayden Panetierre. Ledtrådar den här gången inkluderade en häst, en Disney-liknande mus, Simon Cowell, hagel.

“Jag trodde att ‘Masked Singer’ skulle vara en rolig upplevelse som skulle förvirra publiken eftersom det inte är många som vet att jag är en musiker,” berättade Orrantia Mängd. “Men musik har alltid varit min första kärlek och jag har släppt musik oberoende mellan inspelningssäsongerna av The Goldbergs.

Orrantia sa att hon kände sig lycklig över att ha Firefly-kostymen, som var mer flexibel än några av de andra kostymerna den här säsongen. “Jag kunde åtminstone röra mig, men jag var inte van vid att ha tyngden av kostymen på mig när jag uppträdde”, sa hon. “Det krävdes lite övning att vänja sig vid att bära allt detta samtidigt som jag fokuserade på att hålla min sång så stark som möjligt. Att ha masken på gjorde det lite svårare att hämta andan, men eftersom jag hade en packning med in-ears kunde jag åtminstone höra mig själv hyfsat.”

Jackson som prinsen (vinnare av omgång 3) sa att han upptäckte att showen “var svårare än jag trodde att den skulle vara. Jag var inte säker på att det var live och jag förutsåg inte hur varmt och svettigt och svårt det är att faktiskt sjunga med en stor mask på.”

Bland de svåraste delarna: “Maskens vikt, att använda nackmusklerna för att hålla upp huvudet när du borde koppla av dem för att sjunga”, sa han. När det gäller paneldeltagarnas gissningar, “[they] fick mig att spricka varje vecka. Jag tänkte först att de skulle gå idrottsvägen till en början på grund av min storlek och mina stora ben, men sedan när de började finslipa började de gissa bokstavligen alla mina jämnåriga. Jag skrattade inuti mitt grodhuvud.”

Till sin sista låt framförde Jackson “Viva La Vida” av Coldplay. Andra sånger han sjöng inkluderade “La Copa de la Vida,” av Ricky Martin; “Lay Me Down”, av Sam Smith; och “Sir Duke”, av Stevie Wonder.

Prince ledtrådar i finalen inkluderade en hänvisning till “Glee” och seriens skapare, Ryan Murphy; samt Broadway. Tidigare gissningar för Prince inkluderade Enrique Iglesias, Derek Jeter, Alex Rodriguez, Enrique Iglesias, Niall Horan, Darren Criss, AJ McLean, JC Chasez, Ben Platt, Andrew Rannells och Ricky Martin.

Teyana Taylor som Firefly, Hayley Orrantia som Ringmaster och Cheyenne Jackson som Prince anslöt sig till listan av omaskerade kändisar den här säsongen som även inkluderade En Vogue som Queen Cobra, Shaggy som Space Bunny, Kirstie Alley som Baby Mammoth, Rudy Giuliani som Jack in the Box, Duane “Dog the Bounty Hunter” Chapman som Armadillo, Jennifer Holliday som Miss Teddy, Penn och Teller som Hydra, Christie Brinkley som Lemuren, Jorge Garcia som Cyclops, Jordan Mailata som Thingamabob, Duff Goldman som McTerrier och Joe Buck som Ram.

“The Masked Singer” gick in i säsong 7 med 15 tävlande, som var uppdelade i “The Good, the Bad and the Cuddly”. Säsongens kostymer inkluderade THE GOOD: Ringmaster, Armadillo, McTerrier, Firefly, Frog Prince; THE BAD: Hydra, Ram, Jack in the Box, Cyclops, Queen Cobra; KOSEN: Baby Mammoth, Thingamabob, Lemur, Space Bunny, Miss Teddy.

Säsong 7-deltagarna skröt med sammanlagt 112 filmframträdanden, 15 Grammy-nomineringar, åtta Emmy-nomineringar, sju Super Bowl-uppträdanden, två Hollywood Walk of Fame-stjärnor, två världsrekord och ett försök att förstöra demokratin genom att planera en kupp och undergräva den korrekt valda presidenten. av Förenta staterna.

I en annan förändring tävlade inte showens paneldeltagare om en “Golden Ear”-trofé baserat på deras första intryck av varje maskerad artist (som McCarthy har vunnit två gånger, men Scherzinger vann förra säsongen) den här gången.

Här var uppdelningen för de tre finalisterna:

Prince, “The Masked Singer”
Räv

TREDJE PLATS: The Prince (“Team Good”)

Låt: “Viva La Vida,” av Coldplay
Veckans voiceover: “Mina lojala fans. En röst på mig är en röst på kärlek. Att hitta mitt livs kärlek lärde mig att lämna de svåra tiderna i det förflutna och lägga mitt hjärta och själ i allt jag gör. En egenskap jag hoppas kunna föra vidare till mina barn. Jag vill vinna det här för min familj. Och lita på mig när jag säger, den här gyllene kronan betyder ingenting utan den gyllene masken. Så rösta på mig, prinsen, så leder jag dig till kärlek.”
Tidigare voiceover: ”Länge sedan var jag en ung padda som drömde om att fly min lilla damm. Jag visste att jag hade något speciellt att dela med världen, men det kändes som om ingen lyssnade. Så jag gav mig ut på en resa för att göra min lilla röst hörd. Men folk bedömde mig bara på vad de såg på utsidan. Varför kunde de inte riktigt se prinsen jag verkligen var på insidan? Jag reste till läskiga platser och någon gång kände jag för att vända och hoppa hem. Men jag visste att jag var tvungen att torka mina tårar och fortsätta trycka på. Efter år av kamp började folk äntligen känna igen mig för min sanna talang. Jag hade äntligen blivit den kunglighet jag alltid trodde att jag var. Och nu står jag framför dig, scenens prins, kungen av mitt slott och framtida vinnare av Team Good.”
Tidigare ledtrådar: “Länge länge sedan”; Carnegie hall; skriva noter; penna; flygplan; fladdermöss; titta/tid; hög femma.
Tidigare intervju: “Jag gjorde den här showen för att jag kommer från en liten stad där jag inte alltid blev förstådd. Och musik var min första kärlek. Med åren har jag blivit känd för annat, annat än musik. Men jag ville komma till en plats där jag kunde utnyttja den ursprungliga glädjen igen.”
Tidigare låtar: “La Copa de la Vida,” av Ricky Martin; “Lay Me Down”, av Sam Smith; “Sir Duke,” av Stevie Wonder
Tidigare panelgissningar: Enrique Iglesias, Derek Jeter, Alex Rodriguez, Enrique Iglesias, Niall Horan, Darren Criss, AJ McLean, JC Chasez, Ben Platt, Andrew Rannells, Ricky Martin

Lat laddad bild

Ringmästare, “The Masked Singer”
Räv

ANDRA PLATS: Ringmaster (“Team Good”)

Låtar: “Gravity,” av Sara Bareilles; “Waking Up in Vegas,” av Katy Perry
Veckans voiceover: “Mine damer och herrar, gå genast upp för att rösta på den enda ringmästaren,” började hennes voiceover. “Som ung ringmästare var min enda passion i livet musik. Men genom åren har musiken tystnat, och mitt liv tog en annan väg. Men scenen ”Masked Singer” har gett mig min röst tillbaka. Det är dags att ge dig den bästa showen på jorden och vinna den här tävlingen.”
Tidigare voiceover: “När jag ser tillbaka på duken i mitt liv, minns jag min första dag på en prestigefylld skola, när jag bara var en liten gosse. Jag var omgiven av några av de bästa av de bästa, och jag undrade om jag någonsin skulle vara tillräckligt bra. Och det fick mig att jobba ännu hårdare. Jag gjorde alltid min egen grej och mina mentorer ville att jag skulle gå med i folkmassan. Så det gjorde jag. Jag har aldrig varit med i en grupp tidigare. Och vi gjorde vårt bästa för att få det att fungera, men jag visste att jag ville ha mer. Så jag tog chansen att göra något helt annat. Och det har gett resultat de senaste tio åren. Ikväll är det ingen clowning. Den här ringmästaren kommer att stå i centrum i finalen.”
Tidigare ledtrådar: NASA, rockringar, skrattande emoji, ‘Välkommen till Nashville’, jonglering, ‘B-‘, En “nej”-skylt över en jultomtedocka, ‘A++’
Tidigare låtar: “The Climb,” av Miley Cyrus; “Super Bass,” av Nicki Minaj; “Jag kommer alltid att älska dig”, av Dolly Parton
Tidigare panelgissningar: Olivia Rodrigo, Kacey Musgraves, Kelly Clarkson, Taylor Swift, Alanis Morrissette, Zara Larson, Sarah Hyland, Noah Cyrus, Maren Morris

Lat laddad bild

Firefly, “The Masked Singer”
Räv

VINNARE: Firefly (“Team Good”)

Låtar: “Bad Girl,” av Usher; “Lost Without U” av Robin Thicke.
Tidigare voiceover: “Jag har aldrig varit en som ryggar bort från rampljuset. Redan som ung eldfluga älskade jag att klä ut mig i min mammas kläder och underhålla min imaginära publik. Så en dag uppmuntrade min mamma mig att ställa mig inför en riktig folkmassa: mina grannar. Jag debiterade dem till och med att se min show. Och tro det eller ej, det var en av de där grannarna som gav mig min första riktiga spelning. Jag har alltid varit en lysande stjärna. Jag är inte bara eld, jag är fluga. Showdown eller inte, jag ska lysa upp scenen och låta min röst lysa, älskling!”
Tidigare låtar: “Ain’t Nobody,” av Chaka Khan [interrupted by coughing fit in first try]; “PYT (Pretty Young Thing),” av Michael Jackson; “Attention”, av Charlie Puth
Tidigare panelgissningar: Alicia Keys, Monica, Aisha Tyler, Keisha Cole, Lauryn Hill, Ciara, Keyshia Cole


#Finalen #Masked #Singer #avslöjar #identiteter #för #Firefly #Ringmaster #och #Prince #Heres #vann #säsong

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *