Max Scherzer ute sex till åtta veckor med sned belastning

Max Scherzer ute sex till åtta veckor med sned belastning

Resultaten av Max ScherzerMRI är inne, och nyheterna är inte bra för Mets. Teamet meddelade på torsdagen att Scherzer har drabbats av en “måttlig till höggradig inre sned belastning” och förväntas missa sex till åtta veckor. Han kommer att placeras på den skadade listan tillsammans med co-ace Jacob deGrom (stressreaktion i hans scapula) och högerhänt Tylor Megill (bicepsinflammation).

Det är ett brutalt slag för Mets, som sitter på 25-14 och för närvarande har en ledning på sex matcher över andraplatsen Phillies i National League East. Scherzer ådrog sig skadan i natt när han kastade en reglage till Albert Pujols, och berättade för reportrar efter matchen att han hade upplevt en viss trånghet innan han kände en “gnisning” längs hans sida på sista planen till Pujols. Den trefaldige Cy Young-vinnaren ringde omedelbart efter träningspersonalen och kunde ses tydligt säga: “Jag är klar” när personalen nådde högen.

The Mets krossade prejudikat för att få Scherzer in i Queens, undertecknade den 37-åriga rättigheten till ett treårigt avtal värt $130MM och gav honom den högsta årslönen i basebollhistorien genom att göra det ($43,33MM). Ägaren Steve Cohen och förstaårschefen Billy Eppler hade säkert visioner om spelets mest formidabla ett-två-slag vid den tiden, och drömde om en slutspelsrotation med Scherzer och deGrom i front.

Det är möjligt att duon ännu kan leda Mets personal under eftersäsongen, men deGrom har inte ställt upp ännu 2022 tack vare den axelskadan. Teamet meddelade tidigare i veckan att hans senaste MRT avslöjade “fortsatt läkning” men gav ingen tidtabell för hans återkomst. Det är nu möjligt att Mets inte kommer att ha den där omtalade duon friska och på samma lista förrän efter All-Star-uppehållet, beroende på Scherzers återhämtning.

Även i frånvaron av Scherzer, deGrom och Megill – vars skada borde tonas ner, med tanke på styrkan i hans tidiga prestation – har Mets fortfarande en solid startstab på pappret. Chris Bassitt och Carlos Carrasco har varit enastående tidigt på säsongen, och Mets har fått kvalitetsarbete från Taijuan Walker och (i mer begränsade möjligheter) vänster David Petersonockså. Det är troligt att Williams och Peterson kommer att vara valen att följa trion Bassitt, Carrasco och Walker medan Mets navigerar i den senaste omgången av skador.

Även om det är en solid grupp, bleknar den uppenbarligen i jämförelse med en full styrka av Mets-startare. Och, mer oroande, djupet bortom den nuvarande kvintetten börjar se mer tveksamt ut. Veteran vänsterhänt Mike Montgomery ställer upp med Mets Triple-A affiliate men har blivit taggad för 5,52 ERA genom sju starter. Tjugofem år gammal Thomas Szapucki har varit vass genom sex trippel-A-starter men har bara sammanlagt 21 innings i dessa utspel. Righty Jordan Yamamoto har varit ett djupalternativ för Mets tidigare, men han togs bort från 40-mannalistan tidigare den här säsongen och gjorde precis sin minor league-debut – 1 2/3 skakiga innings i High-A – efter att ha missat tid på mindre liga skadade lista. Tidigare änglar righty Felix Pena togs in på en mindre ligaaffär, men precis som Montgomery har han kämpat i Triple-A.

Med tanke på det sätt på vilket skador redan har skurit in i lagets djup, skulle det inte vara en överraskning att se Mets leta runt på marknaden efter några djupalternativ. Stora affärer den här tiden på året är ovanliga men inte ovanliga. Annars kan Mets vända sig till några nyligen DFA:s armar (t.ex Jharel Cotton) eller veteraner som nyligen har valt minor league free agent (t.ex Drew Hutchison, Carlos Martinez) i ett försök att åtminstone lagra några erfarna alternativ i de övre minderåriga.

.
#Max #Scherzer #ute #sex #åtta #veckor #med #sned #belastning

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *