Saints Row-förhandsvisningar Say Reboot Erbjuder Bonkers Action, Deep Customization

Saints Row-förhandsvisningar Say Reboot Erbjuder Bonkers Action, Deep Customization

En Saints Row-bild som visar spelarkaraktären The Boss och deras operatör som mobbar stadens gator i Santo Ileso i vad som ser ut att vara en röd impala.

Viljans startas om Saints Row är inte ute än, men vissa webbplatser fick lite tid med det via en nyligen förhandsgranskning. Intrycken av de 40-eller så minuterna av spelande, fulla av de explosiva och knäppa hijinks-serier fansen har vuxit att förvänta sig, gör sina rundor online och känslan verkar vara densamma: Denna nya Saints Row spelet är bekant och uppfriskande, med så mycket anpassning kan du verkligen sätta din unika prägel på världen.

Saints Row, som avslöjades i augusti 2021, är en kommande omstart av Volitions långvariga action-äventyrsserie i öppen värld. Dessa spel ger dig vanligtvis kontroll över någon gatugängmedlem som kliver upp i leden för att bli lagets ledare samtidigt som de skyddar dess affiliates. Saints Row har en liknande historia. Du är The Boss, en gängmedlem som är desillusionerad av gängets tillstånd i den fiktiva amerikanska sydvästra staden Santo Ileso. Så, du lämnar din gamla besättning för att starta en ny med det enda syftet att ta makten från de tre gängen som kontrollerar Santo Ileso: Los Panteros fettarmiga huvuden, den anarkistiska outfiten The Idols och det kända internationella privata militärföretaget. som Marshall Defence Industries.

Denna narrativa uppsättning är grunden för Saints Rows bonkers action, enligt hands-off förhandsvisningar. Det finns fortfarande lite polish som spelet kan använda och tonen är en total förskjutning för serienmen de som var inbjudna till förhandsvisningsevenemanget gick därifrån åtminstone hoppfulla om att den här omstarten till synes bibehåller sin överdrivna action samtidigt som de ger något annat – i form av en ny miljö och karaktärer – för fans som länge har gått vilse i .

Saints Row kommer till PC, PS4, PS5, Xbox One och Xbox Series X/S den 23 augusti. Här är vad några av spelsajterna säger om spelet hittills.


Under min hands-off förhandsvisning fick jag se det nya laget av Saints i en mängd olika uppdrag. Dessa inkluderar ett rån från en lånebyrå som gick fel som resulterar i en stor biljakt, en räd av ett bilälskande Panteros-gängs högkvarter i en helikopter och ett räddningsuppdrag för en av spelarkaraktärens vänner efter att han kidnappats av ett gäng Deadmau5-ser ut skurkar från ett gäng som heter Idolerna. Den nya skådespelaren av Saints verkar sympatisk nog, men den “arga men förtjusande roliga tusenåriga” tonen i varje karaktärs författarskap har ännu inte varit nästan lika förtjusande som klassisk Saints Row karaktärer som Johnny Gat eller Kinzie Kensington. “Try-hard lulz”-skriften som serien var känd för är inte lika rolig nu som den var 2015 när den senaste Saints Row spelet släpptes. Det är svårt att avgöra från denna tidiga blick om Volitions författare kommer att ge efter för samma olustiga skrivproblem som plågade 2019:s Borderlands 3.

Saints Row ser fortfarande ut som om det har potentialen för skoj. Oavsett om det är på grund av det underhållande sättet du kan hoppa av fotgängares huvuden för att få ett uppsving när du använder din flygdräkt (ett föremål som även Saint Kevin verkar ha tillgång till, trots att han är bar överkropp i alla bilder jag har sett hittills) eller för att du kan ändra din karaktärs utseende i farten när och när stämningen tar dig. Och med att ändra utseende menar jag inte bara att lägga till en ny hatt eller ett smycke till din Boss-karaktär. Jag menar en fullständig byte från topp till tå. Faktum är att i förhandsvisningen jag såg av spelet gick spelarens Boss från att vara en ung, ledigt klädd kvinna till en tjock hane med en fullvärdig cowboyestetik. Allt detta hände på bara några ögonblick innan spelaren gick tillbaka till att fortsätta med sin verksamhet.

Anpassning var ett stort fokus för evenemanget, med Volition som visade upp många sätt som din chef kan se ut. Karaktärsanpassning är dock inte en en-och-gjort möjlighet i Saints Row. Med ett tryck på några knappar kan du byta din stil när som helst från en handfull förinställningar du skapar på Saints HQ; inte bara kläder, utan varje kroppsanpassning och klädalternativ ligger på bordet. Vill du dra ut med en biffig grön gigant i en snygg kostym för ett uppdrag och byta till en stilig men ändå avslappnad look med en helt annan kroppsform, hudfärg, ansikte och frisyr? Så länge dessa anpassningar är en del av dina visuella laddningar, kan du bli ett helt nytt du när du vill. Butiker runt Santo Ileso kommer att fylla på med fler kläder och vapen när du går vidare genom spelet, och lägger till fler sätt att göra The Boss till din egen när du tar över den fiktiva amerikanska sydvästra staden. Brian Shea förhandsgranskade nyligen alla saker du kan anpassa i Saints Rowoch du kan läsa allt om det här och drömma om hur du kommer att få din Boss att se ut.

Saints RowSanto Ileso-miljön spelar en stor roll för att hitta balansen mellan gammalt och nytt. Trots det förflutnas varaktiga överklagande Saints Row spel, det sista inlägget i huvudserien, Saints Row IVlanserades långt tillbaka 2013. Dess Gat ut ur helvetet DLC kom två år senare, och medan Saints Row: The Third fick en modern makeover 2020, det har varit en lång nio år lång väntan för spelare som letar efter något nytt i detta universum. GTA online har gått från klarhet till klarhet under samma tidsram via en rad omfattande kostnadsfria uppdateringar – inte minst förra årets Dr Dre med The Contract i huvudrollen– men som ett resultat av att jag varit bunden till samma miljö hela tiden har en del av mig alltid längtat efter en ny landmassa att undersöka och plundra.

Det är här, i den här nya miljön, det Saints Row borde visa den mest spännande potentialen – utvecklaren berör en helt annan kultur och presenterar möjligheten för nya typer av berättelser, gängaktiviteter, musikaliska uttryck och spelarinteraktion för att fräscha upp en nästan två decennier gammal franchise. Och även om jag inte har varit övertygad om att Volition har gjort det här, kan jag säga att en hel del ansträngning lades ner på att skapa set-dressing för Saints Rows berättelse.

En sak Saints Row har alltid dragit nytta av dess stora utbud av unika vapen och det är inte annorlunda här. Jag har sett vapen som skjuter kulor genom väggar som om de vore papper, fingervapen som avfyrar kulor från gigantiska skumfingrar och min favorit – Thrustbuster, en kastbar fotboll som fastnar på fiender och fordon och får dem att flyga upp i luften innan den exploderar i små bitar. Varje vapen, även de mer konventionella, har också sina egna upplåsbara signaturförmågor, som att förvandla en enkel pistol till en snabbskjutsmaskinpistol med ett klick på en knapp. Som du kan förvänta dig är action och våld väldigt tecknat. Det är flytande också, och att avsluta en fiende med sitt eget vapen innan de dyker ner fötterna först in i en närliggande bil för en snabb flykt – och sedan klättra upp på taket för att avvärja chasarna medan bilen surfar – ser väldigt smart ut. Fiender ser lite kulsvampiga ut, med vissa tar flera skott i huvudet för att ta ner, och det är ofta helt löjligt, men det har alltid varit en del av Saints Rows charm.

Den gamla klichén om att staden är en del av skådespelaren lever och mår bra, men åtminstone med Saints Row det är en klyscha Volition har förtjänat rätten att använda, särskilt efter de excentriska, livliga städerna Saints Row: The Third och Saints Row IV. Varje distrikt i Santo Ileso är tänkt att ha sin egen atmosfär och NPC, inte bara att vandra på gatorna utan att hamna i problem med lagen – eller åtminstone få parkeringsbiljetter – eller bara umgås och lyssna på ett improviserat musikframträdande. Möjligen från dig. Av de 100 emotes du kan slå ut, har du musikaliska alternativ och sådana som låter dig fortsätta gå, så att du kan strosa nerför gatan medan du klumpar på din gitarr när folk dansar och applåderar. Häromkring skulle detta förmodligen inspirera en mobb att jaga dig och slå ditt instrument över ditt huvud, så det här gör en bra förändring.

Allt har dock inte blivit om. Seriens humor är levande och kickar, och du kommer att höra fler f-bomber än du skulle göra i en Tarantino-film. Dess vapenspel, karaktärskomedi och massor av anpassningsalternativ är alla häftklamrar i serien. De Saints Row reboot har dock justerat formeln för att försöka göra dem så mycket mer uppriktiga.

Saints Row kommer att bli ett intressant tillskott till urvalet av spel som släpps i år. Även om de senaste spelen i serien inte mottogs särskilt väl, vill den här omstarten av serien påminna dig om varför du älskade Saints Row för alla dessa år sedan, och den vill visa dig vad som är möjligt i den nya generationen konsoler när det kommer till den här serien. Man kan bara hoppas att det känns lika bra som det ser ut, och att utvecklaren Deep Silver Volition har gjort detta spel till ett som du inte kommer att glömma snart.


Baserat på dessa förhandsvisningar, Saints Row verkar redo att göra en intressant comeback. Även om inte alla är sålda på skrivandet och den öppna världens checklista kan göra det svårt att ta sig igenom, gör den flytande striden och betoningen på anpassning åtminstone den här omstarten att låta som en rolig tid.

.
#Saints #Rowförhandsvisningar #Reboot #Erbjuder #Bonkers #Action #Deep #Customization

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *