Tristan sa till Khloé att hon "aldrig lämnade" honom och att de är "familj för livet" månader innan hans faderskapsskandal avslöjades

Tristan sa till Khloé att hon “aldrig lämnade” honom och att de är “familj för livet” månader innan hans faderskapsskandal avslöjades

Medan han i hemlighet hade varit engagerad i en månader lång sexuell affär, berättade Tristan för sin dåvarande flickvän Khloé att hon “aldrig” kunde lämna honom eftersom de var bundna “för livet”.

Det ser ut som att vi äntligen får lite rå insikt i situationen mellan Khloé Kardashian och Tristan Thompson månaderna innan nyheten om hans enorma faderskapsskandal bröt ut tack vare Hulu realityserier, Kardashians.

Jerritt Clark / Getty Images för Remy Martin

Som ni säkert vet avslöjade Tristan i januari att han skulle göra det välkomnade i hemlighet ett barn med personlig tränare, Maralee Nichols, utanför hans och Khloés förhållande.

Han förnekade först att han var far till pojken, som heter Theo, när Maralee stämde honom för barnbidrag och graviditetsrelaterade utgifter i december.

Rocky Widner / NBAE via Getty Images

Men efter veckor av fram och tillbaka genom olika juridiska anmälningar, var det till slut avslöjat att Tristan inte bara hade befruktat Maralee samma kväll som Khloé hade blivit offentlig med deras återuppväckta förhållande i mars 2021, utan att han också hade engagerat sig i en månader lång sexuell affär med henne, kommunicerar via ett hemligt Snapchat-konto.

George Pimentel / Getty Images

Och Tristan hamnade medger att han var pappan i ett par korta Instagramberättelser. “I dag visar faderskapstestresultat att jag fick ett barn med Maralee Nichols”, skrev han innan han fortsatte med att be Khloé om ursäkt. ”Khloé, du förtjänar inte det här. Du förtjänar inte den hjärtesorg och förnedring jag har orsakat dig. Du förtjänar inte det sätt som jag har behandlat dig genom åren.”

Vid den tiden visste fansen lite till ingenting om tillståndet för hans och Khloés förhållande när nyheten om att han skulle bli far till ett annat barn, med tanke på att de hade till synes splittrad för gott den föregående juni efter år av dejting på och av.

Men ända sedan familjens nya dokusåpa, Kardashianssom hade premiär på Hulu i april, har vi äntligen kunnat se exakt vad som pågick mellan Khloé och Tristan under månaderna innan hans faderskapsskandal kom i dagen.

Avsnitten som har släppts hittills, som filmades i oktober och november, avslöjade att Khloé och Tristan faktiskt hade blivit ihop igen efter deras splittring i juni 2021, som inträffade efter att NBA-stjärnan sågs gå in i ett hotellrum med tre kvinnor i Bel Air. .

“Vi är faktiskt på ett riktigt bra ställe. Vi har precis kommit ihop igen. Han har gått i terapi mycket, det har bara varit mycket ansträngning från hans sida, sa Khloé i avsnitt 3.

”Det är så roligt när Tristan är här. Han är en bra pappa. Sann [their daughter] har sina rutiner och hon älskar att ha dem med båda sina föräldrar”, fortsatte hon.

“När vi bröt upp lärde jag mig hur bra han och jag kom överens och vilka goda vänner vi är och vilka bra partners vi är. Och jag har mycket hopp och tro och optimism för vår framtid tillsammans, tillade hon.

Dimitrios Kambouris / Getty Images för The Met Museum/Vogue

Tja, i seriens senaste avsnitt får vi veta att det inte bara var Khloé som verkade inställd på att deras förhållande skulle vara för gott, med både hon och Tristan som kommenterade deras långvariga band till varandra.

George Pimentel / Getty Images

I avsnittet ser vi Khloé och Tristan träna tillsammans i hennes syster Kim Kardashians hemmagym. Hennes ex-man, Kanye West, är också här för att ta sina barn till skolan trots att de precis har bråkat med Kim om henne Saturday Night Live monolog, som får Khloé att fråga Tristan om hennes och hennes systrars mönster att hålla sina ex-partner och pappor till sina barn nära i livet.

Karwai Tang / Getty Images

“Låt mig bara verkligen fråga dig något, Tristan, och vara så ärlig du vill, okej?” frågar hon. “Är inte det här det bästa – antingen skulle en individ säga: “Vilken fantastisk familj, att ni bara har alla runt omkring hela tiden.” Eller tycker du: “Hur håller den här familjen kvar alla dessa killar?” Som att när du väl är med är det som pöbeln, du kan inte komma ut.”

Hon utvecklar i en biktskrift: “Vi har en mycket lojal, stark stämning i vår familj. Vi är fantastiska medföräldrar, vi är bra på att blanda familjer. Det har vi lärt oss av min mamma och min pappa.”

“Det är bara så vi är”, säger hon till Tristan. “Det är så vi är uppfostrade. Som att min mamma och min pappa var bästa vänner, spelade min pappa och min styvpappa golf tillsammans två gånger i veckan.”

Cbs Photo Archive / CBS via Getty Images

Tristan säger: “Ja, det händer egentligen inte någon annanstans förutom dina killars familj. Vanligtvis är pappan och styvpappan vanligtvis — någon blir slagen med en golfklubba.”

Khloé fortsätter med att lista vilka av hennes systrars ex hon pratar om, inklusive inte bara Kanye, utan Kourtneys ex-pojkvän, Scott Disick.

Denise Truscello / WireImage

“Scott lämnar aldrig. Kanye lämnar aldrig. Det verkar som att du aldrig lämnar. Vi är alla här, för alltid!” hon säger.

Som svar, Tristan – som inte bara hade legat med Maralee vid det här laget, men visste om hennes graviditet också – gör en snårig kommentar om sin position i Khloés liv.

Rocky Widner / NBAE via Getty Images

“Nej nej. Mer som att du aldrig lämnar mig”, säger han, som Khloé hånar.

“Åh, okej”, skrattar hon. “Jag tror oavsett hur det går, vi är familj om du gillar det eller inte.”

“Blod in, blod ut”, säger Tristan. “Vi är familj för livet.”

Khloé tillägger att hon tycker att det är “så vackert” att systrarna väljer att behålla sina band med ex-partner för sina barns skull.

Naturligtvis är detta särskilt besvärligt att se nu med tanke på vad vi vet om Tristans faderskapsskandal och månader långa sexuella affärer, som uppenbarligen kom fram bara månader senare.

George Pimentel / Getty Images

Men oavsett faderskapsskandalen gör Tristans steniga historia med Khloé hans kommentarer desto mer obekväma.

Tristan och Khloé – som började dejta 2016 – skakades först av anklagelser om fusk i april 2018, bara några dagar före födelsen av deras nu 4-åriga dotter, True. Medan Khloé förberedde sig för att välkomna sitt barn i Cleveland dök videofilmer upp på nätet av Tristan kommer nära med en mystisk kvinna på en bar i New York, och han sågs senare gå in på sitt hotell med henne.

Jerritt Clark / Getty Images för Klutch Sports G

Men året därpå i februari splittrades Khloé och Tristan minnesvärt efter rykten om att han hade varit otrogen mot henne med flera kvinnor – inklusive Kylie Jenners tidigare bästa vän Jordyn Woodssom hävdade att det var han som kysste henne.

Leon Bennett / Getty Images för BET

Så småningom försonades paret till slut efter att ha tillbringat tid som föräldraskap tillsammans under lockdownen i mars 2020, med Khloé som tillkännagav nyheten i en hjärtlig Instagram-hyllning.

Men bara några månader senare i juni sågs Tristan med kvinnorna i Bel Air, vilket resulterade i ännu ett uppbrott.

Naturligtvis vet vi nu att paret hade återuppstått igen runt oktober, även om det verkar vara så att Khloé och Tristan för närvarande inte är tillsammans. Som de senaste avsnitten av Kardashians har sänts har Khloé uttryckt sitt obehag över att behöva se sig själv berömma Tristan.

“Vi vet hur det här åldrades #TheKardashians”, twittrade Khloé för ett par veckor sedan när hon såg avsnitt 3, där hon ropade om att Tristan ansträngde sig för att reparera deras förhållande, och hennes hopp och optimism för framtiden.


Twitter: @khloekardashian

“När jag ser de här avsnitten nu känner jag mig definitivt på ett sätt”, tillade hon i en separat tweet. “Åh tjej om du bara visste… (Jag pratar med mig).”

När jag ser de här avsnitten nu känner jag definitivt en typ av sätt #TheKardashians åh tjej om du bara visste… (Jag pratar med mig)


Twitter: @khloekardashian

Du kan se det senaste avsnittet av Kardashians nu på Hulu eller Disney+ internationellt. Nästa avsnitt släpps den 25 maj.


#Tristan #Khloé #att #hon #aldrig #lämnade #honom #och #att #är #familj #för #livet #månader #innan #hans #faderskapsskandal #avslöjades

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *