Blizzard erbjuder återbetalning för 25 $ Hearthstone-kort

Blizzard erbjuder återbetalning för 25 $ Hearthstone-kort

Förstora / Lysa starkt som en diamant.

Förra månaden, Hearthstone bröt ett långvarigt prejudikat genom att sälja en enda kosmetisk kortuppgradering för hela $25 (eller en liknande mängd i spelvaluta). Nu när det dyra kortets effektnivå minskas, erbjuder Blizzard en generös återbetalning till spelare som gjorde det köpet – och det låter dem behålla det ultrasällsynta kortet för att starta upp.

Drek’Thar har varit en extremt populär Hearthstone kortet sedan det släpptes i december tillsammans med setet Fractured in Alterac Valley. Tack vare kortets förmåga att dra och kalla två undersåtar från din kortlek närhelst de kastas (om din kortlek är korrekt konstruerad), dök Drek’Thar upp i över 20 procent av alla konkurrerande kortlekar denna månad, enligt HSReplay.net statistikoch kortlekar med kortet vann mer än 60 procent av gångerna.

En diamant är för evigt

I månader, Hearthstone spelare kan hitta en legendarisk Drek’Thar i vanliga förpackningar, skapa en kopia genom att använda speldamm från överflödiga kort, eller tjäna en “gratis” gyllene kopia genom att utföra olika uppdrag i spelet. Från och med den 5 april lade Blizzard dock till ett sätt att få en ny version av Drek’Thar: betala $25 (eller 3 000 guld i spelet) för att köpa en extremt sällsynt “Diamond”-uppgradering.

Diamantkort introducerades först en sen mars Hearthstone uppdatering som en rent kosmetisk modifiering av befintliga kort. De extremt sällsynta Diamond-versionerna, som levereras kompletta med anpassade animationer, är inriktade på hardcore-samlare som vill visa upp de sällsynta och snyggaste versionerna av sina kort.

För det mesta spelare kunde få diamantkort genom att slutföra uppdrag på spelets Tavern Pass Reward Track eller genom att samla hela uppsättningar av andra legendariska raritetskort. Drek’Thar var dock undantaget; det enda sättet att få Diamond-versionen av det kortet var att köpa det med guld i spelet eller kalla, hårda kontanter under hans försäljningsfönster i april.

Många spelare var inte nöjda med den försäljningstaktiken, som exemplifierats av en populär Reddit-tråd full av klagomål om upplevd girighet från Blizzards sida. “Det skulle vara en sak om du skulle få flera diamantkort, men för ett enda kort är det inte ens tillräckligt nära för att vara värt 25 USD,” användare prplehuskie13 skrev i en representativ kommentar.

Ursäkta för nörden – ta lite guld

Spola fram till torsdag, när Blizzard är Hearthstone uppdatering 23.2.2 minskade Drek’Thars kraftnivå i spelet. Nu, istället för att kalla två extra undersåtar, kallar kortet bara en när det kastas. Förändringen har lett till en omedelbar minskning av Drek’Thars användning och vinstfrekvens, enligt HSReplay.

Dessa typer av nerfs är ganska vanliga när ett kort blir för dominerande i Hearthstone metagame. Och när de inträffar erbjuder Blizzard drabbade spelare återbetalningar i form av damm i spelet som kan användas för att skapa andra kort (samtidigt som spelarna låter spelarna behålla de nyligen nördade korten i sin samling).

För spelare som har spenderat pengar på Diamond Drek’Thar, däremot, gör Blizzard den extra milen med sin återbetalning. “Alla spelare som äger Diamond Drek’Thar vid den tidpunkt då patchen går live kommer automatiskt att få 3 000 guld när de loggar in som en återbetalning”, skrev företaget.

Det räcker med guld för att köpa 30 paket med kort, som vanligtvis skulle kosta $35 till $40 om de köps i olika buntar. Och den återbetalningen är ovanpå den nerfötta Diamond Drek’Thar själv, som spelare kommer att få behålla som bevis på sin iögonfallande digitala konsumtion.

Medan Blizzard slutade ge pengar tillbaka till spelare som spenderade $25 för en Diamond Drek’Thar, är guldet i spelet en ganska generös bonus för dem som gjorde investeringen. Och vem vet – kanske kommer det att göra dem Hearthstone valar är ännu mer villiga att kasta pengar på en enda kosmetisk kortuppgradering i framtiden.


#Blizzard #erbjuder #återbetalning #för #Hearthstonekort

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *